Revelations

Revelations

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Matkakuumetta ja kerran tanssittuja morsiuspukuja


Kännykkäni meni huoltoon, ja voi kurjuus tätä instagrammin ja nopeasti vilkaistavien sähköpostien puutostilaa. Seuraatko sinä kuulumisia sitä kautta? Ehdin jo tottua elämäni ensimmäiseen älypuhelimeen, ja nyt olen tuskaillut viikon verran, kun en ole saanut laitettua valmistuvista aarteista minkäänlaisia kurkistuskuvia. Tässä siis hieman makustelua, mitä ateljeella on tapahtunut.

Katseet selkään! Sovitusta melkein valmiista puvusta.

Lontoon murteella


Ensi viikko tulee niin äkkiä, että tuskin pysyn hameessani. Lähden itsellenikin aika yllätyksellisesti Englantiin London Bridal Show -messuille. Samaan aikaan pidetään myös Whitegallery -messut, joka on keskittynyt erityisesti huippusuunnittelijoiden mallistoihin. Siellä ajattelin käydä myös kääntymässä, imemässä ideoita ja vaikutteita ensi vuoden trendeistä ja tyyleistä. Ainakin suunnittelijasuosikkieni Jenny Packhamin ja Ian Stuartin osastolla täytyy ilman muuta käydä. Messut tuntuvat olevan vielä kovin kauniissa paikoissa, joten silmille luultavasti on enemmän ruokaa kuin pystyn vastaanottamaan.

 En ole Lontoossa käynyt aiemmin, joten messujen lisäksi on luultavasti pakollisia pysähdyksiä useammassakin kirjallisuudesta ja elokuvista tutuksi tulleille maisemilla. Luultavasti tarvitsisin sellaiset pikkulapsille tarkoitetut valjaat, kun oletettavasti säntäilen innostuksessani pitkin ja poikin. 


Upean steampunkihtava Olympia Hall

Messumatkan vuoksi putiikkisulkee ovensa perjantain jälkeen ja yölennolta kotiutuva avaa ovet keskiviikko-aamupäivästä. Keväällä on tulossa nyt monta tapahtumaa, näytöksiä, oppilasarviointeja ja kaiken maailman pääsiäisiä, jotka hankaloittavat aukioloaikoja, joten ensi viikosta alkaen Revelationsin ovet ovat arkisin klo 18.00 asti auki.


Kevään viimeinen Jotain Käytettyä 12.4.


Olen lupautunut itsekin tulemaan jälleen avuksi sovituksiin ja sopivan puvun etsintöihin. Viime vuonna täällä oli todella kivaa, ja mahtavia asiakkaita. (Tauolla ihan vahingossa löysin itselleni maailman ihanimman kevättakin kun muut liikkeetkin olivat kovin houkuttavasti sunnuntainakin auki.) Tällä kertaa paikalla on tietojeni mukaan hääpukujen lisäksi kivasti juhlapukuja lyhyellä ja pidemmällä helmalla, reilusti asusteita, kenkiä ja koruja.Vaikka oikea puku olisikin jo löytynyt, kannattaa jo asustepuolta silmällä pitäen tulla katsastamaan tarjontaa.

Revelationsille voi tuoda myös oman pukunsa tapahtumaan vietäväksi sen jälkeen kun on myyntisopimuksen tehnyt. Täältä se kulkeutuu paikanpäälle ja putiikilta sen voi myös hakea, mikäli se ei ole mennyt kaupaksi. Mitä aiemmin ilmoituksen tekee, sitä paremmin omalle puvulleen ehtii saada mainostusta tapahtuman gallerian kautta ja tavoittaa potentiaaliset kiinnostuneet. Myyntisopimuksen voit tehdä tästä.

Aurinkoista ja keväistä viikkoa!

1 kommentti:

  1. Pitääpä laittaa Jotain käytettyä kalenteriin. Puku jo hankittu mutta koruja vailla vielä ;)

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?