Revelations

Revelations

sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

London Bridal Show 2014 ja muutosten tuulia

Hääalan ammattimessut ovat niin suuria, tarjoavat niin hurjasti kaikkea pukeutumiseen, että valmistautumaton hukkaa aikaa, hermonsa ja saa kaupantekijäisiksi kipeytyneet jalat. Messuvalmisteluihin kuuluukin siis se, että käyn yleensä merkki merkiltä näytteilleasettajat läpi ja merkitsen ylös ne, jotka ovat oikeati potentiaalisia. Jotta oikein järjestelmällisiä ollaan, merkitsen osastot vielä erikseen karttaan ja suunnittelen reitin, missä pitää käydä. Toki yllätyksillekin pitää jättää varaa, joten aikataulu ei saa olla liian tiukka.

Mahtavia hääpukurasioita ja asenne kunnossa!

Messuilla on uusien mallien, trendien ja toimittajien seulomisen lisäksi myös se ihana puoli, että aina löytyy myös aikaa istua hetki alas muiden suomalaisten hääyrittäjien kanssa. Tällä kertaa kävimme myös isolla porukalla yhdessä syömässä, fiilistelemässä messuja, tätä meidän mahtavaa skeneä ja tutustumassa entistä paremmin toisiimme. On meillä kyllä huipputyyppejä kehittämässä kotimaan hääpukutarjontaa!


Pitsiä, pastellisävyjä ja kerroksellisuutta


Noihin kolmeen sanaan voisi tiivistää tulevan kauden häämuodin. Blingejä ja kaikenlaisia hehkuvia kiviä, strasseja ja paljetteja ei sovi myöskään unohtaa, niiden kimalteleva aluevaltaus on lähes itsestäänselvää. Minut hurmasi lähes joka osastolta pilkoittavat hennot puuteriset sävyt. Kaikkialla nudea, herkkää vaaleanpunaista, shamppanjaa  ja maitokahvia. Erityisesti muut pastellisävyt raikkaasta mintunvihreästä, huurteiseen vaaleansiniseen ja vanhaan kultaan pistivät silmään.

Lily Bellan uskomattoman kauniita hiuspantoja ja kampoja

 Olkaimet, pienet hihakkeet ja vastaavasti kunnon hihat tekevät nyt kertarynnistyksen. Saa nähdä lähteekö näiden kysyntä niin voimakkaasti kotimaassa. Täällä on yleensä kestänyt se parisen vuotta ennen kuin uudet jutut ovat tosissaan lähteneet puremaan. Itseäni ainakin viehätti kovin olkapäiden yli laskeutuvat sifongit ja tyllit, sekä niiden seassa kimaltelilla kivilla kirjotut pitsit. Kovin avarat pääntiet taitavat jäädä myös sivuun, sillä dekoltee tuntui olevan peitetty useissa puvuissa läpikuultavin tyllein ja verkoin.

Hentoa shamppanjansävyä, pitsiä ja tylliä Elliksen tapaan

Pitsiä oli yhdistetty ainakin suunnittelijaa kutkuttavalla tavalla. Puvuissa saattoi olla jopa kolmea erilaista pitsityyppiä. Alinna kuulteli kerrosten välistä yhdenlaista, toinen kerros oli voimakkaampaa pitsikuosia ja sen lisäksi koristeluita oli vielä erikseen tehty kolmannenlaisella. Tämä sekatekniikkamaisuus vetosi minuun täysin. Ai että, nyt kyllä päässä suhisee taas ideoiden paljoudesta!
REVELATIONS MUUTTAA


Suuret muutokset, numero kaksi. Mitä, miksi ja minne? Kas, kun hääpukuyrittäjäkin saattaa rakastua joskus, ja tällä hetkellä armaani asuu aivan toisessa kaupungissa. Kaksi taiteilijaa löysi toisensa aivan sattumalta, ja kohta vuoden verran on juostu taidenäyttelyissä ja konserteissa, ihasteltu kahden keräilijän kokoelmia, tarkasteltu siveltimen vetoja, ja välillä jopa tehty töitäkin saman pöydän ja projektin ääressä. Toinen on suunnitellut hääpukuja, toinen piirtänyt sarjakuvia. Yhteistä kädenjälkeä löytyy yhden lempilapseni, Dark Sarahin taustalta.

Hääpukuluonnoksia ja toisella puolella pöytää valmistuu pilapiirros armeijalle

Vaaleanpunaisilla laseilla varustettuna ja yhteistä tulevaisuutta, kotia suunnittelevana pakkaan kimpsut ja kampsut, ja siirryn Helsinkiin. Voisi sanoa, että palaan kotikonnuille lähemmäs omaa pientä perhettänikin. Helsingissä Revelations ei myöskään tule jatkamaan merkkipukujen myyjänä, vaan muuttuu täyspäiväiseksi ateljeeksi. Ihanaa, saa rauhassa keskittyä eniten rakastamaansa työhön.

Putiikilla alkaa pääsiäisen jälkeen muuttomyynti, kaikki puvut, lyhyet ja pitkät helmat sekä juhla- että morsiuspuolelta ovat muuttoalessa. Millaiset juhlat hyvänsä ovatkaan tulossa, nyt on kreivin aika käydä putiikilla sovittelemassa ja tehdä mahtavia löytöjä. Niin, ja ihastelemassa vielä kertaalleen kristallikruunin kimalletta!

2 kommenttia:

  1. Onnea Rora rakkaudelle <3 Mä olen jotenkin niin onnellinen sun puolesta! Ja paljon onnea ja menestystä tulevaisuuteen!
    -Saana-

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saana! Niin se vain tuntuu käyvän, että takavasemmalta nurkan takaa iskeytyy jotain odottamatonta ja ihanaa, kun sitä kaikkein vähiten odottaa. :)

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?