Revelations

Revelations

tiistai 19. tammikuuta 2016

Yhdet messut takana, toiset aivan kulman takana - fiiliksiä Mennään Naimisiin 2016 -messuista

Nappi burana 600mg naamaan ja magnesiumin yliannostus. Niillä on menty viimeiset pari päivää. Toisin sanoen; Au, jalkani mun! Wanhan Sataman liuskekivinen käytävä on niin kovin kaunis, ja kovin rankka parin päivän seisomiselle. Et usko, miten nautin pelkästään siitä, että voin nyt istua tätä kirjoittaessa. Tällaiselle puolet viikosta ompelukoneen takana istuvalle ja puolet sovituksissa seisovalle yhtäjaksoinen messuseisominen aiheuttaa yllättävän kipeät tassut. En ole valittamassa, kunhan totean, että nyt tuntuu. Tietääpähän olleensa paikalla!

Mainitsin jo aiemmin, että nyt oli Mennään Naimisiin -messuilla luvassa vähän uutta. Vanha paikka oli muuttunut F-salin nurkasta keskikäytävän tungokseen. Osasto kasattiin nykyisen kotimaisen juhlapukeutumisen showroomin voimin, joten otsalaudassa luki Fitting Room.


Mukana myös Revelationsin Inara -tyllipuku
 Päivystimme Ninkan Ninan kanssa ja aikamoinen kuhina osastolla kävikin. Oli mahtava päästä juttelemaan niin monen uuden ihmisen kanssa heidän hääsuunnitelmistaan ja haaveistaan! Selättömien rintaliivien suosio kyllä yllätti ihan täysin. Tuntuu, että olin puolet messuista Ateljee Tuhkimotarinan sovituskopissa testaamassa Wing Bran kuppikokoja jonkun kanssa. Reilummat koot lopahtivatkin jo lauantaina, mutta onneksi tänään saapunut rintaliivikuorma pelastaa Love Me Do -messujen tarjonnan. Näinköhän pitäisi ottaa muitakin liivejä myyntiin, kun näistä nousi tällainen suosio?


Messut ovat aina ihan mahtavia. Näkee niitä kollegoita, joita ei muuten oikein tapaa naamatusten, vaihtaa kuulumisia ja kenties välillä kehitetään jotain yhteistä toimintaakin. Niin, tämä on minulle messujen mieluisinta antia. Yrittäjä on siitä hieno otus, että se tapaa aina olla liikkeellä, kehittää uutta, ideoida ja innostua - ja saada nämä ominaisuutensa tartutettua ja lietsottua muillekin samanmielisille. Kun useampi tällainen pistetään samaan paikkaan, kuhinaa saadaan tuossa tuokiossa. (Kuten ottaa joukolla sushi-illallinen kesken messurakentamisen keskellä Wanhan Sataman käytävää. Kuvaa ei julkaista, ollaan kaikki turhan pölähtäneen näköisiä. heh.)

Kävimme lauantaina messujen jälkeen isolla porukalla syömässä nepalilaisessa, ja mukavan illan fiilis lämmittää vieläkin. Pöydän ympärille oli kerääntynyt Ateljee Tuhkimotarinan Heidi, Fitting Roomiltakin tuttu Trilogia Collectionin Marika, Ninkan Nina, Pukunin Saara ja lopulta samaan ravintolaan - ja hetkeä myöhemmin samaan pöytään - eksyi Boutique Minnen Marjo. Kun näin monta luovan alan ihmistä on samassa kasassa, voit kuvitella, että juttu rönsyili ja fiilis oli korkealla. Ihanaa vertaistukea ja tilitysterapiaa!

 

Hiukan taukoa ja kohta taas mennään!


Tulevana viikonloppuna onkin sitten seuraavat messut Love Me Do:n muodossa. Minulla on jotenkin ihan huikean suuret odotukset näistä messuista, toivottavasti en tule pettymään. Yleensä suhtaudun reissuihin ja messuihin hyvin neutraalisti, ilman isompia odotuksia, toiveita tai oletuksia. Aiemmasta Love Me Do -kokemuksesta vain jäi niin älyttömän hyvä fiilis, että annan itseni toivoa huikean hyvää fiilistä, kivaa menoa ja mukavaa ihmisvilinää.

Täällä olen taas ihan puhtaasti edustamassa omaa itseäni ja Revelationsia. Onhan se nyt minun lempilapseni, joten täytyy välillä senkin näkyä kunnolla. Toivottavasti pääsee lauantaina juttelemaan mahdollisimman monen kanssa hääfiiliksistä. Olen juuri niin utelias, etttä minusta on oikeasti todella kivaa, mielenkiintoista kuulla ihmisten suunnitelmista, unelmista ja toiveista. Älä siis jää kuikuilemaan nurkkiin, vaan tule oikeasti juttelemaan! Ei aina tarvitse olla ostamassa jotain, enkä minä ole tyrkyttämässä kenellekään mitään.Camille
Charlotta


Uutta ja luvattua mallistoa pääsee muutama puku paikalle.Tässä työn alla ja valmistumassa on ensimmäisenä Charlotta, mutta myös Camille ja Chantal pääsevät näillä näkymin laskeutumaan nukkien ylle. Mikäli puvut miellyttävät, niitä saa ilman muuta sovittaa. Nykäise minua vain hihasta!  Lisää tulee myös messujen jälkeen Fitting Roomille sovitettavaksi jollet löydä jo valmiista mieleistäsi. Olisi ihana kuulla mielipiteesi uusista puvuista!

Iiiiiiiiik, miten käy Vuoden Hääblogiäänestyksessä? Se selviää myös lauantaina. (Mitä laitan päälle, onko mitään puhdasta, apuaa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?