Revelations

Revelations

tiistai 16. toukokuuta 2017

Rouviintunut suunnittelija taidesukeltaa

Aurinkoisia terveisiä rouviintuneelta suunnittelijalta! Viimeisten työhommien kasaaminen ja hoitaminen, oman hääpuvun valmistaminen ja häistä hengissä selviäminen näemmä verottivat voimia useamman viikon edestä. Huh.

Kun on tottunut olemaan todella aikaansaava, pitämään noin kymmentä eri rautaa tulessa ja elämäntapa on sanalla sanoen tekevä, on ollutkin todella iso juttu pysähtyä. Olen nyt virallisesti äitiyslomalla, vaikka Alien on vielä vain omissa nahoissani. On ollut hämmentävää, miten jo nyt elämä on muuttunut ja on pitänyt hyväksyä, ettei ole ollut enää aikoihin työkunnossa. Fitting Roomilla kaikki toimii ja sujuu ilman minuakin. Sekään ei muuten ollut mikään helppo huomio tehdä. Aikamoisia elämänmuutoksia.

Vielä pääsiäisenä, hääpuvussa piti päästä katsomaan Tallinnan vanhan kaupungin maisemia hotellin ikkunasta

Elämän ollessa ollut niin hektinen, myönnän turhautumisen välillä nostaneen päätään, kun todella on pitänyt pysähtyä. Sillä on myös ollut yllättäviä, positiivisia vaikutuksia. Kun on monta vuotta suorittanut menemään, hukkaa myös jotain itsestään matkalla. Pysähtyminen on pistänyt miettimään, kääntelemään ja pohtimaan elämää ja samalla tuntuu, että olen löytänyt tälla matkalla sellaista vanhaa Auroraa, spontaanimpaa ja luovempaa tyyppiä, jonka luulin jo osaksi kadonneen. Luovuutta ja uusia ideoita nimittän pulppuaa nyt kuin koskesta ja olen suorastaan asunut piirustuspöydän ääressä ja puuhannut projekteja, joille ei aiemmin ole muka ollut aikaa. Olen ruokkinut luovuuden kukkaa yhä huikeampaan kukintoon. Arvaa mitä, tuntuu huikean onnelliselta!




Sydänsyli -taidehanke

Jokunen aika sitten olin mukana yhteisötaideteos Sydänsylin tekemisessä, jonne meitä muotialan ammattilaisia oli kutsuttu allekirjoittaneen lisäksi Mert Otsamo ja hääblogienkin maailmasta tuttu muotialan lakimies Heidi Härkönen. Vietimme pienessä porukassa aivan huikean tunnelmallisen ja totuttuja rajoja rikkoneen iltapäivän, joka oli varmasti kaikille osallistujille merkityksellinen. Voisi oikeastaan sanoa, että Creatimagian Paula Rusokallio avasi minussakin joitain ovia, joita en edes tiennyt laittaneeni kiinni, antoi ennakkoluulottomat aseet omaan tekemiseen ja vapautti samalla valtavan määrän luovaa energiaa.



Taidesukellus - hanke kutsuu yksityishenkilöitä, yrityksiä ja yhteisöjä mukaan uniikkiin Sydänsyli -yhteisötaideteokseen, joka toteutetaan osana Suomi 100 itsenäisyyden juhlavuotta. Lopputuloksena on saada 1000 taideteosta yhdistävä ennenäkemättömän suuri installaatio, jonka näyttely järjestestään vuoden 2017 lopussa.

Itse taidesukellus oli ihanan spontaania, leikkisää ja uudenlaista tekemistä, joka kuitenkin avasi ovia hyvin syvällisiin ja herkkiin aiheisiin, joita ei ihan noin vain lähtisi puimaan ventovieraiden kanssa. Kokemus oli mahtava ja voin suositella sitä aivan kaikille taustasta tai lähtökohdista riippumatta. Ei tarvitse osata piirtää tai maalata, vain avata itsensä hetkeksi uudelle ja heittäytyä mukaan. Lupaan, että fiilis on aivan mielettömän avartunut ja ihana taidesukelluksen jälkeen!

Taidesukelluksessa pidetään myös verensokereista kiinni! Ruokaorientoituneen taivas!

Omakuvani Sydänsyli-teokseen. Pimeästä kaudesta kohti valoa!

Inspiroitunut taiteilija suosittelee kokemusta!


Jos kiinnostus heräsi, ota suoraan yhteyttä Paula Rusokallioon Creatimagiasta (044 0622242)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?