Revelations

Revelations

keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Vaikuta uuden malliston pukuihin Love Me Do -messuilla

Häämessukausi lähtee jälleen käyntiin ja allekirjoittanut aktivoituu blogin parissa. Love Me Do - messut ovat aivan ovella, itse asiassa jo lauantaina! Palaan äitiyslomalta kuvioihin messujen ajaksi ja nyt kaipaankin sinun apuasi. Uusi mallisto kaipaa juuri sinun mielipidettäsi ja porkkanana osallistumiseen osallistujien kesken arvotaan 100€ lahjakortti Fitting Roomille, jonka voi sitten käyttää joku koruihin, asusteisiin, ihan mallistopuvun hankintaan tai sitten halutessaan oman mekon muutostöihin.


Kuulen jo melkein harmistuneen huokauksen ruudun takaa. Eivät kaikki pääse Helsinkiin messuille. Ei hätää, laitan messujen jälkeen sunnuntaina tänne blogiin oman esittelynsä uusista malleista ja sen jälkeen on kaksi viikkoa aikaa mutustella, mikä sinua miellyttäisi eniten ja ehdit rauhassa antamaan äänesi ja osallistumaan lahjakortin arvontaan.

Esittelyyn tulee messuilla Fitting Roomin osastolle kaksitoista mallia värivaihtoehtoineen ja pääset niistä valitsemaan kolme sellaista, jotka mieluiten laittaisit päällesi. Sen lisäksi voit vielä valita annetusta paletista eniten kutkuttavien materiaalien värit. Kyllä vain, tällä kertaa on värissävyjä myös tarjolla, koska ei sitä ihan aina ihan pelkkää valkoistakaan jaksa. Sunnuntaina samat kuviot näkyvät täällä blogin puolella.


Mitä muuta messuilla on tarjottavanaan?


Fitting Roomin osastolla on kattavasti Aurora Collection -valmispukumalliston pukuja eri kokoisina ja osin myös eri värisinä sovitettavissa ja tilattavissa. Classic-mallit ja bestsellerit tulevat pysymään valikoimassa uudesta mallistosta huolimatta uusista tulokkaista. Osasto löytyy numerolla 50 todella kätevästi ihan sovituspisteen vieressä. Nyt ei tarvitse vääntelehtiä tungoksen läpi sovittamaan pukua, vaan se käy todella mukavan helposti. Osastolta saat myös asiantuntevaa sovitusapua pukemiseen ja istuvuuden, koon katsomiseen. Messuilla puvun tilannut saa myös 20€ arvoisen kuitukankaisen pukupussin kaupan päälle.

Classic -malliston Charlotta oli äänestyksen kuningatar - ja myös bestseller!

Aurora Collectionin malleja pääset ihailemaan myös punaisella matolla, kotimaisten pukujen näytöksessä. Kannattaa käydä muutenkin katsomassa näytökset. Puvut ovat aina niin kovin erinäköisiä ihmisen päällä kuin henkarilla, suorastaan heräävät henkiin. Samalla saat hyvän kuvan siitä, millaisia pukuja kotimaassa valmistetaan.


Tämän lisäksi olen äänessä klo 13.00 kertomassa hieman tästä kuluneesta vuodesta Vuoden hääpukusuunnittelijana, mutta ennen kaikkea puhumassa siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun lähtee hankkimaan kotimaisten tekijöiden pukua, oli se sitten mittatilaustyötä tai mallistopuolelta. Meillä on valtava määrä aivan upeita suunnittelijoita ja ompelijoita ja heidän huikeaa ammattitaitoaan todella kannattaa käyttää.



Vuoden suomalainen hääpukusuunnittelija -kilpailu


Viime vuonna voitin tämän tittelin täysin arvaamatta ja puskista. Olen pyrkinyt tekemään valtavasti töitä tuon nimikkeen eteen ja elämään sen mukaisesti - ja voi pojat, miten upeita juttuja se on tuonutkaan mukanaan! Niistä en lähde tähän tekstiin selittelemään tarkemmin, palataan siihen toisella kertaa.


Lauantaina luovun "missikruunustani" ja tällä kertaa olen osana tuomaristoa. Toisina tuomareina ovat muodin yliasiantuntija Sami Sykkö, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, European Bridal Weekin Andrew Lookman, Amoriinin Johanna Merinen ja Love Me Do:n pääjärjestäjä Nonna Sjöberg. Olen päässyt jo vähän kurkkaamaan, mitä tuleman pitää. Täytyy sanoa, että aivan upeita luomuksia tullaan näkemään kisan catwalkilla. Odotan mielenkiinnolla sitä, kenestä tulee seuraajani!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?