Revelations

Revelations

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Erkanevat polut

Kevät on muutosten aikaa, eikä tämä vuosi tee siinä poikkeusta. Tarkkaavainen lukija varmaan havaitsikin hieman muutosta niin blogin ulkoasussa kuin nettisivuillakin. Kirjoitan jatkossa blogia yksin, sillä Mirjam hullaantui niin täysin modistiopinnoistaan, että voisin sanoa, että maailma vei taitavan tekijän.

Revelations Couture Grace. Suunnittelija Mirjam Lehtonen

Harjoittelijasta mestarisuunnittelijaksi


Mirjam tuli 2008 Korsettiliike Belle Modestelle luokseni työharjoitteluun, ja jo parin viikon jälkeen kävi selväksi, että tästä kombinaatiosta tuli tiukka Majakka ja perävaunu -yhdistelmä, joka jatkoi kulkuaan kohti Revelationsia. Käytännössä siitä lähtien, pieniä väliaikoja lukuunottamatta olemme tehneet yhdessä töitä, viettäneet aikaa tiiviisti yhdessä ja seikkailtu pitkin (pukusuunnittelun) maailmaa. On naurettu, tuskailtu ja koettu elämän vuoristorataa monen mutkan myötä.

Revelation Couture Gaia, Mirjam Lehtonen

Koulutus jäi kuitenkin kesken, joten Revelationsin aikana mentoroin taitavan suunnittelijan valmistumaan, ja kesän jälkeen rakas ystävä intoutui kokeilemaan voimakkaammin omia siipiään modistiopintojen muodossa. Aika huikeita juttuja onkin sen jälkeen tullut ilmoille! Olen ylpeä ja iloinen siitä, että olen saanut luotsata näin taitavaa ihmistä ammattilaiseksi, ja samalla haikeudensekaisella ylpeydellä seurata kuinka arka linnunpoikanen on muuttunut varmasti tekijäksi, joka nyt nousee siivilleen.

Revelations Couture Gaia, Mirjam Lehtonen

Mirjamia voi kiittää Revelations Couturen monesta huikeasta mallista, joissa hän näytti luovuutensa ja taitonsa siinä missä allekirjoittanut loihti asiakkaille unelmien uniikkipukuja. Tavallaan näin villinä kukkivaa mieltä onkin hankala hallita perinteisen mallistoajattelun pariin, ja tuskin tämä on viimeinen juttu, mitä Mirjamista kuulee. Neitokaisen huikeita taideprojekteja kannattaakin jatkossa seurailla instagrammin puolelta! Kaikki blogauksen kuvat ovat muuten hovikuvaajani Mikaela Löfrothin käsialaa, ja paikkana jo aiemmin kuvausfiilistelyistä mainittu Sokos Hotels Solo Tammer.

Revelations Couture Roberta, Mirjam Lehtonen

Vielä kerran, näin julkisestikin: Kiitos Mirjam näistä vuosista. Kreisikellari tuntuu kovin vaisulta ilman sinua! Olet kovin rakas! Menestystä oman taiteesi parissa!

Dynamic Duo - Kiitos 2008-2013!

Mutta ei jäädä näin haikeisiin fiiliksiin loppua kohden. Kevät tuo muitakin muutoksia, mutta kerron niistä enemmän myöhemmin. Paljon uusia kuvioita ja muutoksia on tulossa, jopa siinä määrin, että samaan aikaan olen peloissani, innoissani ja jännittyneen malttamaton ajan kulumisen suhteen. Pysy kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Senkin kakkiainen, älä itketä mua <3 Tavataan kreisikellarilla dallaspitkon ääressä mahdollisimman pian!

    VastaaPoista
  2. Sanoinhan, etten anna sinun vain vaivihkaa kadota takavasemmalle. ;) Mielestään Tosi Hauskat Tyypit jatkavat varmasti dallaspullan, suurien suunnitelmien ja höpöjuttujen ääressä varmasti tästä ikuisuuteen. <3

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?