Revelations

Revelations

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tapahtumarikas viikko pitsipukujen ympäröimänä


Huh, onpa ollut tapahtumarikas viikko! Aivan ensimmäiseksi käytän mahdollisuuden onnitella Sofi Oksasta unkarilaisen kirjallisuuspalkinnon saamisesta. Kanaemona täällä hymyilen leveästi, iloitsen toisen menestyksestä - ja toki siitä, että kirjailijattarella näkyi yllään suunnittelemani pitsimekko. Heräsiin tähän mahtavaan uutiseen avatessani perjantaiaamuna koneen ja havaitessani tarkkasilmäisen Mirjamin heittäneen minulle linkkiä aiheeseen. 

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288681224245.html


Todistus käsiin


Aloitin kaksi ja puoli vuotta sitten koulutuksen oppisopimuskoulutuksena omassa yrityksessäni. Kuulen jo epäluulon hiipivän tälle puolelle ruutua. Voiko noin tehdä? Voi, ja se on aika yleinen käytäntö, kun yrittäjä haluaa kouluttautua pidemmälle, mutta ei voi vain pistää kauppaa kiinni ja mennä istumaan koulun penkille.


Nyt on käsissä tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto. Valtaosin käsityöllinen ala vie urhan therkästi mukanaan haahuilemaan, moni polku kiinnostaa ja riskinä on se, että pakka leviää liian moneen suuntaan. Voin rehellisesti kehua koulutuksesta saaneeni monta ihan konkreettista työvälinettä, työajatukset potkaistua kerta heitolla laatikon ulkopuolelle, ja sitä kautta luotsattua töitäkin aivan toisella tapaa eteenpäin. En olisi ikinä uskonut, että voisin joskus alkaa pitää myös mindmapeista ja analyysilaskelmista. On aikoihin eletty!


Toukokuisen pitsipuvun kurkistukset

 

Miljoona neulaa. Tarkka homma saada kaikki laskokset paikalleen

Parin viikon takaisista häistä kirsikankukkineen ja jäätelönhimoa aiheuttaneen vaaleanpunaisesta kirjoittelinkin, mutta juttu paisui niin pitkäksi, etten halunnut laittaa aivan kaikkea samaan. Lupasi taannoin kertovani ja näyttäväni enemmän myös työtä valmiiden pukujen takaa. Tässä siis pieni kurkistus työkuviin, ja miten kyseinen puku lähti kasautumaan.

Olkapään pitsikoristetta sovitetaan paikalleen, reunapitsi puuttuu vielä
Pitsin kanssa olkakoriste - nyt alkaa näyttää oikealta!

Yksityiskohta miehustasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?