Revelations

Revelations

maanantai 19. toukokuuta 2014

Hääpukunäytöstä ja muuttoa valmistellen

Aivan kuin joku olisi vääntänyt lämmitysvivun kaakkoon, sillä nyt alkaa olla suorastaan trooppinen keli. Onpa tosiaan ollut erikoinen kevät!  Nyt myös jyrisee sen verran, että on parempi pistää blogi pihalle, napata töpselit seinästä ja jatkaa helmien ja paljettien käsinompelua.

Muotia ja kevättä Lopella


Kuullessani tapahtuman nimen, en ollut vielä täysin vakuuttunut. Loppi? Lopen perunat ovat ainakin tuttuja lautasella höyryämässä, mutta viime syksynä vieraillun ampumaradan lisäksi minulla ei ollut kunnasta oikein muuta kuvaa, kuin kaunis luonto. Tapahtuma on kansanedustaja Timo Heinosen ja Kartanoputiikiki Punaisen tuvan yhdessä mankeloima, varsin kunnianarvoisan aseman itselleen kehittänyt kesänavaustapahtuma, jonne minua pyydettiin Jukka Rintalan kanssa pitämään muotinäytöstä.


Catwalkille astelee niin Kartanoputiikin huolella ja rakkaudella valittuja vaatteita, sekä meidän kahden suunnittelijan omia uniikkiluomuksia. Jukka Rintalan kanssa pukuja on ennenkin, useampaan otteeseen esitetty rinta rinnan, mutta silti kutsu mukaan tuntuu suurelta kunnialta. Täytyy tällä kertaa käyttää tilaisuutta hyödyksi ja kysellä suomalaisen muodin Kummisedältä vinkkejä tulevaisuuden varalle. Näytöksiä on tapahtumassa on kaksi, joista jälkimmäinen keskittyy erityisesti häämuotiin.

Suosittelen maakuntamatkailua ja tutustumista tähän hienoon tapahtumaan 24.5. Leppäniemen kartanolla, Leppäniementie 103:ssa, Lopen Topenolla. Myös miehille ja lapsille on ohjelmaa, joten kyseessä ei ole vain hameväen (ja Timon) kekkerit. Paikalla on vintagehenkisille kutkuttavia autokohtaamisia, kun kartanon pihalle ajaa Lopen Wanhojen automobiilien kevätparkki. Musiikista vastaa Jimmy Cola, joten veikkaan aikamoisia bileitä. Veikkaan myös, että henkilökunta on lopen uupunut, kun tämä koitos saadaan hoidettua. (heh heh).

Muuttomyynti  toukokuun loppuun!


Aarteita puolen hinnan rekistä

Aika menee kyllä hurjan nopeaan, ja kalenterista tuntuvat vilistävän päivät sellaisella vauhdilla, että hirvittää. Toukokuun lopussa putiikin ovet menevät kiinni, ja keskityn pelkästään kesän mittatilauspukujen saamiseksi kuntoon. Huh, kiirettä pitää, mutta kaikki valmistuu ajallaan - niin mittatilauspukujen piparkakkureunaiset pitsihelmat kuin uuden liiketilan remonttikin.


Ovet eivät kuitenkaan lopullisesti vielä sulkeudu Hämeenlinnassa, sillä luvassa on vielä useampi poistopäivä, jolloin kaikki loput puvut ja kengät ovat vähintään puoleen hintaan. Putiikilla on käynyt nytkin ihastuttavan paljon porukkaa, ja pukuja kannetaan tasaiseen tahtiin ulos. Kivaa, että löytyy mieleisiä!

Muuttoaleen kuuluu myös hurjasti erilaisia huntuja, hiuskoristeita, laukkuja ja muita asusteita. Erityisesti syksyn ja ensi vuoden  morsianten kannattaa höristää korviaan ja varata itselleen sovitusaika. Näin laadukkaita pukuja harvemmin löytyy näillä hinnoilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?