Revelations

Revelations

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Catwalkilla Jukka Rintalan kanssa

Aaah, mikä lauantai, mikä tapahtuma, mikä iloisuuden ja inspiraation kuplinta! Edellisen viikon launtaina henkilökunta raahautui zombeina pelottavan yksinumeroiseen kellonaikaan pakkaamaan auton ja huristamaan upo-uusien Revelations Couture -pukujen kanssa Lopelle. Viime viikolla mainostelinkin tulossa olevasta, jo neljännestä Kevättä ja Muotia -tapahtumasta Leppäniemen kartanolla, jossa luvassa oli kaksi erilaista näytöstä Kartanoputiikki Punaisen tuvan ja Jukka Rintalan kanssa. Järjestelyissä takapiruna kulki iloisin hymyin kansanedustaja Timo Heinonen.

Elsebeth -puvun sovittelua Mira Saxbergille. Mukana myös korvaamaton harjoittelijani Mirka
Testing testing. Allekirjoittanut ja Yacine Samb

Myönnän mahanpohjassa muljuneen ikävästi, sillä en ollut yhtään pukua päässyt sovittamaan ennakkoon, ja saanut vain osalta malleista mittoja tai summittaisia vaatekokoja. Tunnelma rauhoittui kuitenkin heti, kun pääsi paikalle, sai purettua puvut rekkeihin ja aloittamaan sovitukset. Kaikki istuivat kuin unelma, joten huoleni oli ollut täysin turha. Kumma juttu, että vaikka on tehnyt näinkin monta vuotta hommia, vieläkin tällaiset asiat hermostuttavat. Kenties laitetaan se ammattiylpeyden piikkiin.

Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Tiina Lamberg meikkaamassa Yacine Sambia. Kuva Joni Turunen/ Hajonta
Leppäniemen kartano oli aivan hurmaava paikka, ja herätti heti ansaittua ihastusta. Pihapiirissä oleva putiikki on myös todellakin vierailun arvoinen. Hurja määrä laadukkaita, maulla valittuja ja kauniita vaatteita arkeen ja juhlaan. Minulle tapahtuman kruunasi upea mallikavalkadimme. Mukana oli neljä miss Suomea ja kotimaan kamaran parhaimpia malleja. Vaikkei tämä ollut ensimmäinen kerta, kun Revelationsin pukuja esitellään Jukka Rintalan rinnalla, tämä oli ensimmäinen kerta, kun se oli henkilötasolla näin lähellä. Jukka on mainio tyyppi, ja olen hurjan otettu, että minua pyydettiin tänne mukaan ja sain esittää omaa osaamistani suomalaisen muodin kummisedän kanssa.

Ihana Yacine Eden -puvussa

Muitakin tuttuja nassuja. Sokerileipuri Suomisen Jenni Höijerkin käveli catwalkilla. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Paikallistapahtumaksi tämä oli aivan omaa luokkaansa. Voisin runoilla tähän vielä yhtä ja toista, mutta kuten julkaisuaikataulustakin näkyy, nyt pitää aivan hurjaa kiirettä kesän uniikkipukujen ja muuton kanssa. Annan siis kuvien kertoa oman tarinansa. Kiitos vielä Timo, Kartanoputiikki Punainen tupa, kaikki upeat mallimme ja taustalla toiminneille korvaamattomille ihmisille!

Tommi opastaa, miten catwalkilla mennään

Kohta mennään! Kati Kokkonen ja aurinkoinen fiilis bäkkärillä

Taiteilijat vauhdissa. Allekirjoittanut Leena Sarven haastattelussa Jukka Rintalan kanssa. Kuva Joni Turunen/Hajonta

Viivi Pumpanen ja Eva -puku

Yacine Samb Ilodie -puvussa

Petra Valkosen yllä kalkkiviivoilla valmistunut Aleta
Essi Pöysti Häät ja juhlat -lehteenkin kuvatussa Isolde- puvussa, taustalla Ilodie

Viivi Pumpanen ja Eva. Kuva Joni Turunen/Hajonta

Yacine Samb ja Eden. Kuva Joni Turunen/Hajonta

Essi Pöysti ja Isolde. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Kati Kokkonen ja Glinda. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Essi ja Isolden näyttävät laahusolkaimet. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Essi ja herkän pitsinen Iris-puku. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Näyttävää nyöritystä. Aleta -puvun valmistumista näkyi myös instagrammissa. Kuva Joni Turunen/ Hajonta


Yllätysvieras! Ihana Helena Lindgren - toiset eivät vain muutu koskaan. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Yacine Ilodie-puvussa. Kuva Joni Turunen/ Hajonta

Iloinen ja helpottunut suunnittelija maailman mahtavimman Viivin kanssa. Kuva Joni Turunen/Hajonta
Upea joukkomme, bongaa myös Timo keltaisissa housuissaan! ;) Kuva Joni Turunen/ Hajonta




2 kommenttia:

  1. Vauuu mitä pukuja!! Tohdinko myöntää että olen joka päivä käynyt kurkkimassa että joko olet tehnyt tästä tapahtumasta kurjoituksen blogiin. Hihhih no hyvää kannatti odottaa!
    Sattuipas vielä se kauniskesäpäiväkin kruunaamaan hienoa näytöstä. Ei voi kyllä kuin ihailla sun taidonnäytteitä jälleen kerran. Keep up the good work! :)

    VastaaPoista
  2. Vau, kiitos Ronja! Ihana kuulla, että olet ollut odottavalla kannalla - vaikka tuleekin vähän huono omatunto, ettei juuri ole ehtinyt persustaan istuttamaan koneen ääreen. Päivä oli kyllä upea, hieno sää, iloiset ja innostuneet ihmiset ja aah. Oli aivan huippua! Suurkiitokset!

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?