Revelations

Revelations

tiistai 19. elokuuta 2014

Blogimörön karkotus

Kesän muuton, uuteen elämään ja se rytmitykseen, mutta ennen kaikkea viimekertaiseen blogitekstin jäljiltä nurkkiini on pesiytynyt blogimörkö. Se on otus, joka estelee sinua lähestymästä tietokonetta tarina-aikeissa, kieputtaa sormensa(?) ympärille, ja käännyttää tekemään jotain muuta. Kun tätä on jonkin aikaa jatkunut, blogin uudelleenlähestyminen onkin sanomattoman hankalaa. Kuulostaako tutulta?

Viimekertaista, henkilökohtaista menetystäni on luettu lähes 7 000 kertaa. Moninverroin enemmän kuin suosituimmatkaan kertomukseni ovat saaneet lukukertoja,  ja se jätti minut aukomaan häkeltyneenä suutani, enkä enää tiennyt, mistä, miten tai mitä kirjoittaisin. Olen hurjan otettu siitä, että ihmiset ovat kokeneet ajatukseni koskettaviksi, jopa omakohtaisiksi. Suuri kiitos myötätunnosta ja kauniista ajatuksista, joita sain niin kommenttiosioon, facebookiin ja sähköpostitse!

Mutta nyt. Olen kertakaikkisen kyllästynyt blogimörön oleskeluun, ja tällä kertaa ajattelin tuulettaa sen kertaheitolla ulos ikkunasta kesäisten kuvien voimalla. Hämeen Linnassa kesän alussa tehdyistä kuvauksista jutustelin jo paljon aiemmin näyttämällä kurkistuksia lavasteiden taakse. Nyt kun on saatu valmiita kuvia, eikä vain making of - osastoa, niin haluaisin jakaa nekin tällä kohtaa. Voi jumpe, miten upeita otoksia!

Revelations Couture - Sweet Valkyries - Aleta
Vielä kerran, kiitos Studio Mikaela Löfroth, Studio Tiina Lamberg, Kukkakauppa Pioni, Kampaamo Muodon Minna, ja mallimme Charlotta!

Ensi viikolla taas uudet kujeet, ja huh huh, miten paljon uutta tapahtumaa ja toimintaa syksylle onkaan luvassa. Pysy kuulolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?