Revelations

Revelations

lauantai 30. elokuuta 2014

Arvonnassa pääsylippuja - häämessukausi alkaa!

Uusiin kuvioihin liittyen Tamperelaisen Twiztin liikkeen muuton huipentaa mahtava  Jotain Käytettyä Pop up. Pikkulinnut ovat laulaneet, että paikalta löytyy käytettyjen morsiuspukujen lisäksi hurja määrä juhlapukuja ja tanssiaispukuja. Vikkelimmät nappaavat täältä wanhojen tansseihin sopivat helmat tai varautuvat alkavaan juhlakauteen hyvissä ajoin etsimällä mukavanhintaisen laatupuvun, kengät ja asusteet. Sopiva aika aarteenetsinnälle on 11.-13.9.
 Oletko myymässä pukuasi?

Voit saada hääpukusi pesulahoitoon edullisesti samalla, kun pistät pukusi Jotain käytettyä- tapahtumaan myyntiin. Pesu on 50€/ puku eli reilusti halvempaa kuin tavallisesti. Maksa pesetys ilmoittaessasi pukusi myyntiin, ja toimita se meille 20.-28.10. välisenä aikana. Paikka on siis nykyinen ateljeetyöhuoneemme Fitting Room, osoite Caloniuksenkatu 2. Varmistathan vielä aukioloajat Marikalta numerosta 040 5048551, sillä olemme vain sopimuksen mukaan avoinna.

Puku, pukupussi ja asusteet tulee olla merkitty näkyvästi puvun myyntinumerolla pesulaan tuotaessa ja puvut jatkavat suoraan pesusta myyntiin tapahtumiin. Aika hyvä diili, eikö?


Lupausten Ilta Hämeen Linnassa 21.9.


Lupausten ilta - unelmahäät Hämeen Linnalla takaavat ainakin takuuvarmasti tunnelmallisen ympäristön. Palaan Hämeenlinnan kaihoisan tuttuihin maisemiin Lupausten ilta - unelmahäät -tapahtumassa. Alunperin kyseinen hääsuunnitteluilta lähti allekirjoittaneen ja muutaman muun yrittäjän lyödessä viisaat päät yhteen, joten odotan innostuneen jännittyneenä, millaiseksi se on nyt päässyt kehittymään Linnaravintola Brahen taitavien tyttöjen johdolla. Tapahtuma löytyy myös facebookista.


Jos olet epävarma siitä, millainen puku sinulle sopisi, voit varata etukäteen 15 minuutin ajan allekirjoittaneen seurassa. Pääset suunnittelijan kanssa veloituksetta yhdessä juttelemaan ideoistasi, saamaan vinkkejä siitä, minkälainen puku parhaimmin kävisi vartalotyypillesi ja kehittelemään hääpukuajatuksiasi selkeämmiksi. Ajan voit varata maililla. Paikkoja on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat tälläkin kertaa!

Edellisen Lupausten illan fiiliksiä catwalkilta. Kuva Mikaela Löfroth

 

 

Porvoon häämessut 2.11.


Porvoon Taidetehtas täyttyy  marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina häähumusta. Revelations on täällä mukana sekä osastolla, että showstopperina häämuotinäytöksessä. Mukava tärppinä sanottakoot, että nämä messut ovat ilmaiset. Porvoon häämessuista löydät tarkempaa tietoa täältä.Täällä ei ollakaan aiemmin käyty, joten suunnittelija odottaa mielenkiinnolla millaiset tohinat täällä on saatu a ikaan - ja toki sitä, mitä porvoolaiset Revelations Couture- puvuista pitävät. Messujen parasta antia on aina saada palautetta omasta työstään. Itse sille sokeutuu kovin herkästi. On välillä käynyt niinkin että itse ei pidä jostakin puvusta enää lainkaan, ja sitten yllättyneenä kuulee ihmisten ihastelevan sitä.


Save the Date - ja ilmaislippujen arvonta


Sokerina pohjalla aivan uusi häätapahtuma, Save the Date, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 8.-9.11. Tällä kertaa jo itse messut ovat teemoitettu, ja tapahtuma keskittyykin erityisesti suomalaiseen suunnitteluun, vintageen, kierrätykseen ja kestävään kehitykseen myös hääpuolella. Suunnittelijan ominaisuudessa tämä kiehtoo aivan hurjasti. Paikalle on tulossa ihanan paljon juuri tähän teemaan valikoituneita näytteilleasettajia, ja ainakin itse odotan tätä kuin kuuta nousevaa. Irti perinteisestä kaavasta ja - monty pythonia lainaten - jotain täysin erilaista kehiin.

Entäs ne ilmaiset liput?


Hurjasti siis on tapahtumia tulossa. Revelationsin facebook-sivulla on menossa juuri arvonta, jossa voi voittaa 3kpl neljän hengen sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua Save The Dateen. Kyllä, kimppalippuja! Kivaa! Arvoa lipulla on 20€, ja sillä saa mukavasti koko ydinporukkansa paikalle. Yksittäisiä lippuja saa ostaa vasta tapahtuman ovelta, ja silloin ne kustantavat 10€ per nenä, joten kimppalippu on huomattavasti taloudellisempi vaihtoehto.

Miten sitten osallistut arvontaan? Käy kommentoimassa arvontalankaan mitä haluaisit Save the Datessa nähdä/ kokea tai fiilistellä. Aikaa on 7.9. asti, ja sen jälkeen homma on onnettaren käsissä.Voittajat ilmoitetaan sekä facebookissa, että täällä blogissa.


1 kommentti:

  1. Aivan ihana blogi! Oli pakko liittyä lukijaksi ja jatkossakin lukea :) Ajattelin linkittää myös omani, joka on sisustuspainotteinen. Suunnittelen myös sisustusmallistoa, joka tulee blogiin ensi vuoden puolella. Blogissa nyt myös käynnissä arvonta ;)

    http://bytiahenriikka.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?