Revelations

Revelations

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Arvonnan voittajat ja vedospuvun kurkistuksia

Koska, koska, koska?

Ilmaisia messulippuja luvattiin, mutta mitään ei kuulu! Save the Date - häätapahtuman lippuja on arvonnassa ja lupauksen mukaan allekirjoittaneen piti arpoa ne 7.9. Hyvä suunnitelma, kunnes flunssa päätti kaataa suunnittelijan sänkyyn, ja nettitikku unohtui töihin. Nettiriippuvuus (kyllä, tunnustan!) sai hyvää hoitoa flunssatroppien kera, kun en ole vielä saanut uusvanhaan kotiini tilattua sen kummempaa yhteyttä. Toki sähköposteihinsa vastausta odottavat eivät tainneet olla aivan samaa mieltä. Taitaa olla korkea aika hankkia laajakaista.

Ei siis hätää, arvontalaulu raikaa, ja toipilas huutelee täältä onnellisten voittajien nimiä. Senja Savin, Annastiina Viertonen ja Noora Saksa päätyivät onnetar-Mirjamin haaviin. Nämä kolme onnellista saavat neljän hengen sisäänpääsyliput Save the Date -tapahtumaan. Näyttäisi myös siltä, että jos nyt jäi ilman, useammassa hääblogissa on myös arvontaa, joten kannattaa nuuskia blogosfääriä. Onnea voittajille!

Morsian kietoutuu sifonkiin

Moni on toivonut, että näyttäisin enemmän pukujen valmistumista ja vaiheita suunnittelupöydältä itse varsinaiseen pukuun. Toiveethan on tehty toteutettaviksi, ja nyt  luvassa elokuisten häiden kurkistusta. Luonnosta en vielä tähän hätään näytä, se julkistettakoon itse virallisten pukukuvien kanssa. Näin niitä jo ennakkoon jokusen ja hyvältä näyttää!

Neulaati neulaa. Vedostus muotoutuu nuken yllä.

Morsian toivoi itse, että puku olisi pehmeästi laskostuvaa, aivan kuin olisi kiedottuna kankaaseen. Mielikuva on hykerryttävä, mutta jotta puku näyttäisi siltä, sen eteen saa nähdä aikamoista vaivaa. Graafisuus oli muutenkin eteenpäin johdattavan punaisen langan ydin.

Trimmausta ja käsinompelua
Kuten yllä oleva kuva kertookin, rennolta näyttävä ulkonäkö vaatii tiukkaa keskittymistä, paljon neuloja ja tarkkaa asettelua. Vedostamisessa on aivan omanlaisensa zen. Sitä uppoutuu kankaan pehmeisiin taitteisiin, kuuntelee ja katselee, miten kangas tahtoo asettua. Väkisin sitä on nimittäin aivan turha yrittää saada asettumaan. Huomaamatta päivä tahtoo kääntyä illaksi, mutta on liiaksi kankaan lumoissa, jotta voisi lopettaa.

Sifonki ansaitsee vielä oman ylistyslaulunsa. Olen aivan rakastunut näihin kauniisti laskeutuviin, kevyen läpikuultaviin ja ilmavian pehmeisiin kankaisiin. Voisiko vain kaiken tehdä sifongista?

Helmassa pliseerattua ja laskostettua sifonkia
2 kommenttia:

  1. Kiva! Arvelinkin, että noin niitä hurjia laskoksia tehdään. On siinä hommaa!

    VastaaPoista
  2. On siinä hommaa, mutta se on ihanaa hommaa. Zen ja kangas! <3

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?