Revelations

Revelations

torstai 8. tammikuuta 2015

Messuja, messuja, häämessuja!

Launtaina Helsingin Wanhassa satamassa järjestetään jälleen Mennään naimisiin -häämessut. Tunnelmallinen vanha tiilirakennus on aina ollut mieleeni ja allekirjoittaneen, sekä Revelationsin osaston voi bongata jo tutuksi tulleelta paikalta; F-salin nurkasta, paikasta 225. Laskujen mukaan neljäs vuosi!
Alunperin olin jopa tyrmistynyt paikasta. Tämähän on aivan sivussa, niin nurkassa, ettei tätä kukaan huomaa! Ei mennyt montaakaan tuntia, kun jo hoksasin, sen edut. Ensinnäkin Helsingin kukkakauppiaiden yhdistyksen iso osasto kauneimman morsiuskimpun kilpailun kanssa ovat aivan vieressä, joten nenu saa nuuskia kukkien sulotuoksua koko päivän. Floristi Minna Penttala on jaksanut moneen otteeseen nauraa, ettei kukka-ammattilainen ei enää edes erota ihania tuoksuja, kun olen kärsä pitkälläni tämän osaston suuntaan. Minna blogaa myös, käy vilkaisemassa täältä.

Nuuh nuuh, ihanat sinivioletit kukat viime vuoden messuilta.

Vaikka hedonistiksi itseni tunnustankin, aivan niin mielihyvän vallassa en kuitenkaan ole, että osastolla olisi vain kiva nuuskutella muiden pöytiin. F-salin nurkka on osoittautunut mahdottoman mainioksi jo siitäkin syystä, että se karsii heti jyvät akanoista (mitä, olin kirjoittaa hyvät. Pieni freudilainen?). Toisin sanoen, ne, jotka kiinnostuvat, jämähtävät niille sijoilleen ja ne, joita ei nappaa, jatkavat sujuvasti matkaansa eteenpäin. Hyvä näin. En ole koskaan halunnut Revelationsin olevan koko morsiuskansan juttu, vaan ihana löytö, keidas niille, jotka eivät muualta löydä haluamaansa. Ne, joille Revelationsin linja kolahtaa, se todella kolahtaa ja kovaa.

Viime vuoden kaunein hääkimppu kisassa oli myös kukkamuhvi! <3

Häitään suunnitteleville vielä pieni huomautus. Kysykää ihmeessä kaikki mahdollinen mieltänne askarruttava messuilla suoraan näytteilleasettajalta. Ei tarvitse sitten myöhemmin enää miettiä ja vaihtaa monia sähköposteja. Ainakaan tällä osastolla kukaan ei tyrkytä tai tunge väkisin tietoa kenellekään. Saa toki tulla ihan juttelemaan muutenkin vain! Voin sanoa - vähän harmikseni - että koko kesä 2015 on jo täysin buukattu ja ensi vuodellekin on jo tehty varauksia. Vink vink.

Otan osastolle mukaan myös huntumalleja ja laukkuja, jotka saa heti mukaansa. Kortti käy mukavasti maksuvälineenä!


Maahantuojien outlet Wanhalla ylioppilastalolla 17.1.


Mikäs tämä nyt sitten on? Siinä, missä Jotain käytettyä on toiminut loistavana välikappaleena, kerran tanssittujen hääpukujen löytämiseksi, maahantuojien outlet on juuri sitä, mitä nimi sanookin. Liikkeet ja morsiuspukujen maahantuojat poistavat edellisen kauden pukuja. Luvassa on yksittäiskappaleita, näyteikkunoissa olleita, catwalkilla kävelytettyjä ja kuvauksissa olleita pukuja todella edulliseen hintaan. Täältä pääsee tutustumaan tarjontaan.Allekirjoittaneen tuttu nassu näkyy täälläkin. Koska Revelationsin valmiiden merkkipukujen puoli lopetettiin, varastossa on vielä jokunen helmi, jotka nyt saavat uudet omistajat hinnoilta 99-499€ välillä. Paikalla on iso sovitushuone, jossa kaikki pääsevät yhteisessä tilassa kokeilemaan ja tänne on mieheltä tiukasti pääsy kielletty! Luultavasti majailen itse sovitushuoneessa nyörittämässä ja vetämässä vetoketjuja kiinni, ja arvioimassa istuvuuksia ja korjausmahdollisuuksia, sekä niiden hinta-arvioita.

Oli aivan unohtua. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, joten jos satut olemaan Helsingin keskustassa näillä tienoin, tervetuloa!


Love Me Do ja hääblogiäänestys


Eikä tässä vielä kaikki! Vaikka en itse pääsekään lähtemään viime vuonna kovasti hehkuttamaani häätapahtumaan, Revelations Couturen puvut sen sijaan kulkevat Love Me Do:hon. Tapahtumassa myös äänestetään vuoden hääblogit. Äänestämään pääsee sivujen kautta.Paikalla sen sijaan edustaa äärettömän taitava ja lahjakas nuori yrittäjä, Jenni Saksa, jolla on ehkä makeimpia koruja pitkään aikaan. Laserleikatut huopakorut ovat jotain sellaista, mitä ei juuri ole nähty, ja juuri sitä, mikä nyt sytyttää. Jenni on muuten tuplasti entinen työharjoittelijani, joten tiedän ihan tarkkaan, millainen luova voima ja osaaminen nimen takana piilee. Jos menet Love Me Do- tapahtumaan, mene katsomaan Jennin koruja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?