Revelations

Revelations

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Uuden linjan pohdintaa

Elämä ja erityisesti työt näyttävät nyt kovasti siltä, että taidan joutua tekemään blogille uutta linjausta. Nyt eletään talven hektisintä jaksoa. Wanhojen tanssit, ystävänpäivä, joka näyttää olevan talven suosituin hääpäivä, ja kaiken päälle häämessuja lähes joka viikonloppu takaavat, etten ole juurikaan ehtinyt näyttää nokkaani kotosalla. Toisien sanoen takapuoli ei ole ehtinyt istuutua ruudunkaan ääreen aivan pikaista sähköpostien tarkastelua lukuunottamatta. Fitting Roomin ateljeella koneet ovat hurisseet yömyöhään, ja kalenteri sanoo, että seuraavaa vapaapäivää saa odotella helmikuun puolenvälin jälkeen. (Saako sitten alkaa talviunille, saako?)

Ensin puretaan nämä kaikki irti, kavennetaan ja kaikki takaisin. Nyper nyper

Onneksi toinen puoliskoni tekee myös tehokkaasti yötöitä kuvitusten tiukkojen aikataulujen kanssa. Vaikka kuinka väsyttäisi viisarien kääntyessä aamuyöhön, tuntuu silti mukavalta mennä oman rakkaan ihmisen kanssa kimppakyydillä kotiin. Aikamoista arjen luksusta! Mottona voisin todeta tähän, että kaikesta löytyy ne hyvät ja kauniit puolet, kunhan osaa vain katsoa oikeasta vinkkelistä.

Saako jo linnoittautua tuonne peiton alle? (Peyon Johannes & Pirkale suojaavat yöuniani)

Ei kannata kuitenkaan huolestua. En ole suinkaan lopettamassa blogia, mietin vain uutta lähestymiskulmaa. Olen tykännyt, tavannut kirjoittaa suhteellisen pitkiä tekstejä, tarinoita pukujen takaa ja näkökulmia hääskenen tapahtumista ja uutuksista. On käynyt harmillisen selväksi, etten pysty sellaisia saamaan tällä hetkellä aikaiseksi ainakaan viikottain. Nyt kaipaankin mielipidettäsi tähän avuksi. Olen miettinyt, pitäisikö minun kirjoittaa pidempää tekstiä aina välillä, silloin kun aika antaa siihen periksi ja päivitellä pienempiä tilannekuvia ja tunnelmia ilman laajempaa tarinaa vähintään kerran viikkoon. Silloin - toivon mukaan - saisin vähän useammin tänne asiaa. Voisi olla mukavampi niin lukijalle, ja tälle ylisuoriutujalle vähemmän huonoa omaatuntoa.

Nyt on oiva hetki heitellä ideoita ja toiveita sen suhteen, mitä blogille jatkossa teen. Porkkanana ideoiden jakajien kesken jaan kaksi pääsylippua Turun Love Me Do -häätapahtumaan. Aikaa on perjantaihin asti, joten annahan näppiksen laulaa!

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti pidempiä kertomuksia silloin kuin aika ja inspiraatio antavat myöden. (Niitä on kiva lukea, kun pääsee välillä vähän syvemmälle.) Ja silloin kun ei anna, niin katselemme mielellään Instagram ja Facebook-tyyppisiä pikapäivityksiä myös täällä blogissa, kuvilla tai ilman.

  Huonon omantunnon voi passittaa jo hyvin ansaitulle lomalle. <3

  VastaaPoista
 2. Hei! En osallistu lippuarvontaan, mutta näkisin mielellään sulta vaikka lyhyempiäkin tekstejä kunhan niiden välit ei venyisi turhan pitkiksi. Jotkuhan päivittää melkein pelkästään kuvillakin, tekstiä on vain pari riviä. Kuin vaan. Kunhan et lopeta,

  VastaaPoista
 3. Minä taas pidän enemmän pitkistä ja luotaavista teksteistä, vaikka sellaisista, joissa kerrot puvun tarinan luonnoksesta todelliseksi. Tykkään myös tekniikka- ja yksityiskohtaisista kuvista, ja näitä postauksia olen valmis odottamaankin. Sneak peakeille ja tunnelmakuville Facebook on ehdottomasti parempi.

  Elä stressaa tästä blogista, töitä tuntuu rittävän ilman viikottaista postailuakin :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille mielipiteistä! Olen mutustellut niitä nyt jonkin aikaa, ja taidan yrittää pyrkiä siihen, että saisin kerran viikossa jotain ulos, vaikka vähän lyhykäisempääkin juttua. Mutta ainakin kerran kuussa saisi olla pidempää stooria ja valotusta pohjamutia myöten. Näitä on ollut todella vaikea pohdiskella yksinään, joten teistä on ollut hurjan iso apu. Kiitos vielä!

  VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?