Revelations

Revelations

maanantai 5. lokakuuta 2015

Save The Date - messut ja messutarjoukset

Syksyn ensimmäiset häämessut ovat vain muutaman päivän päässä. Täytynee aloittaa mutustelemaan magnesiumia hyvissä ajoin, ettei kintut huuda hoosiannaa jo ensimmäisen päivän seisomisen jälkeen. Ei muuten huono vinkki messukävijällekään. Jaksaa paljon paremmin nuuskia messujen antia, kun tassut eivät väsähdä heti kättelyssä.Tällä kertaa näytteilleasettajalistalta löytyy Fitting Room, ja nimen alta löytyy morsius-ja juhlapukujen korjausompelimon lisäksi kotimaisten suunnittelijoiden showroom Revelations yhtenä niistä. Uniikkeja morsiuspukujamme voi myös ihailla messujen muotinäytöksessä. Allekirjoittanut merkin suunnittelijana on paikalla lähes koko viikonlopun muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Pidämme nimittäin Atelje Tuhkimotarinan Heidin kanssa kumpanakin messupäivänä Millainen hääpuku minulle sopii? -vartaloanalyysiklinikan Erwin -kabinetissa klo 16.00. Autamme löytämään juuri omalle kropalle sopivat linjat hääpukeutumisessa. Käymme henkilökohtaisesti jokaisen kanssa läpi mitä omassa kropassaan ei halua näyttää, mitä haluaisi korostaa ja millaiset pukuratkaisut kävisivät parhaimmin. Mukaan mahtuu vain rajattu määrä osallistujia, joten olethan ajoissa paikalla!

Messutarjoukset 


Fitting Roomin osastolla pitsit, nauhat ja blingit messutarjouksena -15% Oivallisia niin askarteluun kuin oman hääpuvun tuunaamiseenkin! Tuomme itse maahan mitä ihastuttavimpia pitsejä ja puvun kruunaavia strassi/helmi/kristalli -apliikkeja, joilla saa loihdittua pukuun kimaltavia yksityiskohtia. Esimerkiksi olkaimet, vyöt ja hihakkeet ovat suosittuja ratkaisuja!


Messutarjouksena myös avoselkäisten pukujen ehdoton alusasu. Poirierin selätön Wing Bra messujen ajan 39€ (á 49€) Kaarituellinen, napakka liivi pitää poven kurissa, vaikka avoin selkä ei tavallisia liivejä mahdollistaisikaan. Liivissä on kyljen siivissä ja kupin alaosissa on sitkeästi paikallaan pitävä liimapinta, ja ne ovat vesipestävät. Reivaileva tuttuni kehui, että nämä pysyvät tiukasti paikallaan rankastikin bailatessa ja vaikka hiki valuisi selkää pitkin. Kuulostaa hyvältä! Wing Bra on saatavilla A-DD -kupeissa.Mukana kulkee myös Fitting Roomin ajanvarauskalenterit, joten jos haluat varmistua hää/ juhlapukusi muutostöiden tulevat varmoista käsistä, nyt on oivallinen mahdollisuus varata jo ensi kesänkin puvun korjausaika! Mikäli onni on matkassa, ja löydät messuilta unelmien puvun - vaikkapa Jotain Käytettyä -osastolta, voit hoitaa kaikki asiat kerralla. Kalenterit ovat alkaneet jo vähitellen täyttyä, sen verran tiukasti puhelimet soivat jo nyt.

Vähän erilainen arvonta


Nyt uskallan kertoa, mitä olen viime aikoina puuhannut. Olen istunut pää ideoita sauhuten piirrospöydän ääressä, ja luonnostellut uutta pienmallistoa Revelationsin Couturen rinnalle. Uusi tulokas edustaa keveämpää, rennompaa ja myös edullisempaa puolta. Save The Date -messuilla malliston runkoluonnokset ovat esillä ja voit vaikuttaa, mitkä mallit tulevat tuotantoon. Kun olet tutustunut malleihin, valitse niistä kolme ja osallistu samalla 100 euron arvoisen lahjakortin arvontaan Fitting Roomille. Olisi myös ihana kuulla muutenkin palautetta malleista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?