Revelations

Revelations

maanantai 12. lokakuuta 2015

Terveisiä Save the Date -messuilta

Oi oi, olipa viikonloppu! Sanon heti kättelyssä, että olen pienten, intiimien ja lämminhenkisten messujen suuri ystävä, ja viikonloppuna koetut olivat juuri sellaiset. Arkielämässä olen hitusen ahdistuva suurissa ihmismassoissa, joten siinäkin mielessä pienet tapahtumat antavat paljon enemmän ja oman kokemuksen mukaan myös kävijöillekin.

Revelation ei ollut tällä kertaa omalla osastollaan, vaan olimme Fitting Roomina mukana. Uusi konsepti tuo mukanaan uudenlaisia haasteita jo ihan sillä, miten osasto rakennetaan. Fitting Room kun suurelta osin on morsius- ja juhlapukujen korjausompelimo, jonka showroomin puolella on Revelations, Trilogia, Ninka ja uusinpana Ruoste Design.

Musta tyllipuku Ruoste Design

Näiden kaiken mahduttaminen neljään neliöön ei tuntunut kovin fiksulta, joten Ninkalla oli oma pisteensä, Trilogian puvut koottiin kauniisti omaksi kokonaisuudekseen ja sitten muut yhdistettiin mukavaan nurkkaosastoon.

Meillä Hanna oli ensimmäistä kertaa häämessuilla Ruoste Designin kanssa ja oli ihana nähdä, miten lämmin ja innostava ilmapiiri tarttui myös tiimimme tuoreimpiin jäseniin. Tuli taas kovin ylpeän kanaemon tunnelmia, kun sai jakaa työn parhaita puolia muillekin. Muutakin tarttui messuilta mukaan. Tuuni Turula designin ikuisesti kukkivat, nahkaiset ruusukäädyt löytää jatkossa Fitting Roomin valikoimasta.

Tuuni Turula Designin ruusut. 

Uuden malliston ensivilkaisut


Viime blogauksessa tulin maininneeksi, että olen viime aikoina istunut tiukasti piirustuspöydän äärellä, suunnitellut toista mallistoa Revelation Couturen rinnalle. Save The Datessa mallistorunko saikin nähdä päivänvalon, pitkään mietityt ja luonnostellut mallit ripustettiin messuosaston seinää koristamaan.

Koska tarkoitus on valmistaa helppo, mukava ja rento mallisto, olisi varsin osuvaa, jos tuotantoon tulisivat ne mallit, joista oikeasti ollaan kiinnostuneita, ja jotka miellyttävät silmää. Messuilla saattoi osallistua valintaprosessiin, ja samalla osallistua 100 euron lahjakortin arvontaan. Ihanan moni messukävijä seisoikin pitkän tovin luonnosrivistön edessä, pohti ja vertaili.


Mutta koska näppiksen takana kirjoittaa vanha velmu, en vielä esittele, mitkä mallit näyttivät messukävijöiden näkökulmasta parhailta. Koska kaikki blogin lukijat eivät varmasti ole ehtineet messuille mukaan, olisi kovin sääli jättää mahdollisuutta vaikuttaa käyttämättä. Myös tuo mainittu lahjakortti saattaisi kiinnostaa myös tälläkin puolella. Laitan seuraavaan blogiin siis kaikki mallit sinullekin esiin ja pääset kertomaan mielipiteesi, ja vaikuttamaan osaltasi siihen, millaisia pukuja ateljeesta kohta puskee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?