Revelations

Revelations

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Kulissien takaa kurkistus talviseen ulkokuvauspäivään

Talvi tuli ennakko-odotuksia vasten yhtäkkisenä ja niin jäätävänä, että oli hauska katsella bussipysäkeillä ja liikenteessä ihmisiä, jotka olivat keränneet kaapeista lähes kaiken päälleen. Palapeliväkeä. Talvi-ihmisenä nautin parinkympin paukkupakkasista ja lähinnä lisäsin villahousut hameen alle ja kaakeliuuniin lisää puita.

Tiedossa oli vuoden ensimmäiset kuvaukset ja ne oli määrä pitää ulkona. Jännittyneenä siitä tuli seurattua lämpömittaria ja onneksi lämpötila nousi huikeaan kymmeneen asteeseen kuvauspäiväksi. Näissä parin pakkasasteen ilmoissa se tuntuu vielä aika kovalta, mutta ensipakkasten kovuuden jälkeen fiilis oli melkein lämmin. No, hyvähän se on minun sanoa, kun päällä oli kerrosta toisensa perään.

Mallimme Riina edustaa taas niin sanottua "naapurin tyttö" -osastoa ja vaikka ei ollut mallina ollut aiemmin, sitä ei olisi ikipäivänä uskonut. Mallimammoille voin vihjata, että tästä neitokaisesta saisi kyllä suoranaisen huippumallin, sen verran ammattimainen ote toiminnassa oli. Kameran takana väijyi, kukas muu kuin Mikaela Löfroth, ja meikin ja hiukset loihti Studio Tiina Lamberg, joten taattua huippulaatua oli tulossa aivan ensimetreiltä asti. Hämeenlinnalainen alusasuliike Siro osallistui myös Falken sukkahousuilla ja malli pysyi vähän paremmin sulana pakkasesta huolimatta.

Ensin käytiin kurkkimassa kuvauspaikat läpi, laskettiin askelia takaisin lämpimään ja sitten juostiin hommiin. Harvoin saadaan kuvaukset näin nopeasti purkkiin, kiitos pakkasen ja tiivistä työtä tekevän tiimin. Riina selvisi jäätävästä tuulesta aivan huikean rohkeasti, ja vaikka paleli, kuvista tuli aivan mielettömän upeita. On se aika sissi! Vaikka sanottavaa olisi kuinka paljon, taidan antaa itse kuville vuoron. Viimeiset rivit käytän suurkiitoksiin, kumarruksiin ja halauksiin tiimin puolelle. Jumpe mimmit, ollaan me vaan aikamoisia!

Mikaela kytiksellä kameran kanssa.

Tiina Lamberg tekemässä viimehetken fiksauksia


Aikamoinen punahilkka!

Vaarallisen työn lisää? 

Eksoottinen talvehtija ja bongari kameransa kanssa

Sähköinen lämpöhuopa on ihan must!


Varsinkin kun vertaa, miten muu kuvausryhmä oli varautunut säähän.Kolme pientä otusta marssi näin... Kohti haastavinta kuvauspaikkaa

Järveltä tuuli aivan hyytävän kylmästi, mutta Riina ei anna sen näkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?