Revelations

Revelations

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Lasia ja Muotia II - tunnelmia catwalkilta

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna pidettiin jo toista kertaa Lasia ja Muotia -tapahtuma Riihimäellä ihanassa vanhassa Lehmustien juhlatalossa. Paikalla oli useita käsityöläisiä esittelemässä omaa osaamistaan ja tuotteitaan, kuvataiteilija Netta Tiitinen livemaalaamassa, sekä salonkimuotinäytös, jossa esittelimme Jukka Rintalan ja Gantin kanssa yhteisnäytöksessä uusia mallejamme. 
Kuvataiteilija Netta Tiitinen livemaalaa

Allekirjoittanut haastattelun kiperissä kysymyksissä

Näytöksen järjesti kansanedustaja Timo Heinonen Kati Kokkosen kanssa. Viimeksi mainittu kaunotar juonsi näytöksen ja ylleen hän sai uuden Aurora -malliston pitsisen Charlottan. Sopii kuin hansikas! Katin tunnelmia tapahtumasta ja enemmän kuvia löytyy täältä.

Kaikki tämän tekstin kuvat ovat Hans Lehtisen ottamia. Mallien hiukset olivat Hiusstudio Dsignin käsialaa. Taideteemaa nostettiin vielä mallien hiuksiin pujotettavilla Netta Tiitisen öljyvärisiveltimillä. Komppasin tätä ratkaisua, koska itse kuljen usein joko kynä, sukkapuikko tai juurikin sivellin hiuksista törröttäen. Mikä olisikaan  tuonut paremmin Aurora -malliston Auroraa esiin.

Sädehtivä Kati Kokkonen Charlotta -puvussaan
Anni Rautio ja Petra Valkonen catwalkilla

Tällä kertaa suurin painoarvo Revelationsin puolelta oli luonnollisesti uusi valmispukumallisto, joka saikin suureksi ilokseni paljon spontaaneja aplodeja ja mallit kertoivat innostuneina siitä, miten yleisö oli reagoinnut, kommentoinutkin pukuja kiinnostuneena ääneen. Sykähdytti kuulla myös mallien fiilistelyä siitä, miten hyvältä puvut tuntuivat päällä; kevyiltä, mukavilta ja helpoilta liikkua. Pieni(?) suunnittelija hykersi itsekseen mielihyvästä.  Olen tämän aiemminkin todennut, mutta aina kun tekee jotain, sitä tekee yksin oman päänsä kanssa, omien neljän seinänsä sisällä ja nyt kun todella sai aivan välitöntä palautetta, se sai sydämen läpättämään onnesta.


Saara Ahlberg Camille-puvussa

Heidi Kuivajärvi säteili Carla-puvussa


Yacine Samb kantaa Celina -puvun ihanasti hymyillen

 Näytökseen oli valittu mallistosta osin hääpukuja, osin juhlapuvuiksi soveltuvia malleja jo värien perusteella. Miltä näyttävät Charlotta ja  Camelia väreissä? Malliston pukujen lisäksi mukana oli myös Revelations Couturen uniikkipukuja.

Petralla fuchsianvärinen Camelia


Anne Nurminen säväytti sinisessä Charlottassa


Heidi sai ihastusta osakseen mustassa Cocossa

Tämän vuoden missikisoista tuttu Laura Nurminen oli täydellisen sopiva Coralie-puvun fiilikseenPalatina -puku


Suloinen Kelly Kalonji Aleta -puvussa
Anni Rautio kantoi Eva-puvun kepein askelin

Puuterinen Inara -puku Saara Ahlbergin yllä


Kävin näytösten välissä seuraamassa Mafka & Alakosken studiolla lasinpuhallusta ja jos et ole sellaista kokenut, käy ihmeessä katsomassa. Sulan lasin muovautuminen esineeksi on suorastaan maagista seurattavaa. Olisin voinut nauliintua tähän pitkäksi aikaa ellei lasiuunien kuumuus ja seuraavan näytöksen alkaminen olisi pakottanut jalkoja liikkeelle.

Kaiken kaikkiaan, ihana päivä, oli mahtavaa nähdä kaikkia malleja pitkästä aikaa ja vielä hienompaa päästä näkemään Aurora-malliston pukuja ensimmäistä kertaa mallien päällä ja catwalkilla. 

Kari Alakoski keskittyneenä lasinpuhallukseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?