Revelations

Revelations

maanantai 26. syyskuuta 2016

Love Me Do -messutarjoukset ja Maahantuojien Outlet

Lupasin kertoa Valion Keisarinna - puvun tarkemmasta synnystä, mutta klassisesti nuolaisin ennen kuin tipahti. Ensi viikolla, nyt lupaan. Ensi viikolla. Sillä tulevana viikonloppuna, tarkemmin lauantaina on kovasti odotetut Love Me Do - häämessut ja niistä on muutama tärkeä sana matkalle. Nämä ovat nyt syksyn ensimmäiset häämessut, joilla pääsee virittäytymään tunnelmaan oikein urakalla.

Messuilla Revelations on mukana muotinäytöksissä klo 12.00, 13.30, ja 15.00 (Hih, ja messujen hääpukunäytösten mainoskuvassa on muuten Revelationsin Eden-puku. Hauska yllätys!) Näissä näytöksissä pääsee seuraamaan uutta Aurora -valmispukumallistoa liikkeessä. Itselleni jännin paikka on klo 16.30 on Vuoden Hääpukusuunnittelija kilpailun catwalk-osuus.Töissä, Fitting Roomin ompelimossa Ruoste Designin Hanna on kovasti vääntänyt kisaan pukuja, minä puolestani menen vanhemmalla tuotannolla, koska kesä on nyt sattunut olemaan aikamoisen kiireinen ja ylimääräisiä tunteja on jaossa aika hintsusti. Fitting Roomin porukka on edustettuna Vuoden hääpukusuunnittelija- kisassa varsin laajalti, sillä meidän kahden lisäksi mukana on Marika Mansikkamäen Trilogia Collection. Toisin sanoen, jos näet näytöksessä näiltä kolmelta merkiltä jotain kivaa, tiedät, mistä meidät löytää!

Olemme Fitting Roomin osastolla mukana, ja tällä kertaa panostimme  isompaan osastoon. Pitihän mukaan mahtua kaikki ihana Revelationsin puvuista Aurora-malliston pukuihin, Ruosten Designin uutuusasuihin ja pitsiboleroiden, huntujen ja vöiden laaja kirjo, sekä muut tuikitärkeelliset häätilpehöörit. Vaikka Love Me Do:n sivuilla kehoitetaan ottamaan käteistä mukaan, meillä voit maksaa myös visan vinkumaan jos sikseen tulee. Kortti käy!

Messutarjouksia puvuista sukkanauhoihin


Messutarjouksia Fitting Roomin löytyy jokaisen tarpeisiin. Ylpeän äidin mielestä paras juttu on se, että uudesta Aurora -valmispukumallistosta saa messuilla tilattuna -15% puvun hinnasta. Puvut eivät nytkään ole päätä huimaavan hintaisia, mutta tutustumistarjouksena saa mukavasti tilaa omaan budjettiin. Paikalle on tulossa eri kokoja 34-44 välillä eri puvuista, eri väreissä ja niitä pääsee myös kokeilemaan päälleen messupäivän aikana. (Oma suosikkini on petroolinsävyissä hehkuva Claire. Kun näet, ymmärrät. Se on mahtava!)

Coralie (ovh 550€) messutarjouksena 467€

Puvun päälle näyttäväksi yläosaksi ja lämmikkeeksi osastolla löytyy useampaa erilaista boleroa pitsillä ja ilman. Näiden kanssa samasta rekistä löytyy pieni tyllimeri erilaisten huntujen muodossa. Sekä boleroista, pitsipaidoista ja hunnuista on messutarjouksena -20% tuotteen hinnasta.
Kaikki lähtee kuitenkin alusasuista ja niinpä suursuosion saavuttaneet, geeliliimalla ihoon kiinnittyvät selättömät Wing Bra:t kulkeutuvat myös mukana messuille. Kokoja on A-kupista reiluun F-kuppiin asti. Viime vuonna DD:t ja F:t myytiin heti loppuun, saa nähdä mitä tällä kertaa käy. Wing Bran normaali hinta on 49€, messutarjouksena 40€.


Kenkun kelin varalta otamme mukaan morsiussateenvarjoja. Lähes metrin halkaisijaltaan olevat tukevat varjot kustantavat messuilla 25€ (normaalisti 35€). Testasimme näitä Rauli-myrskyn tuulissa ja jos sellainen puuskutus ei vedä varjoa nurin, niin uskoisin näiden kestävän suuremmatkin tunnekuohut ja puuskat.


Näiden lisäksi osastolta löytyy paljon kaikenlaista muuta, kuten TuuliKaislan vöitä, Ninkan pukukoruja, sukkanauhoja.


Maahantuojien Outlet Wanhalla


Olipa aivan unohtua. Perjantaina, häämessuja edeltävänä päivänä Helsingin Wanhalla Ylioppilastalolla järjestetään pitkästä aikaa Maahantuojien Outlet, josta voi tehdä luvattoman edullisia juhlapukulöytöjä. Tapahtuma aukeaa klo 11.00 ja päättyy klo 18.00. Protip: pukuja on ihan julmetusti, ja ensimmäiset tunnit ovat niin ruuhkaisia, ettei nenäänsä pidemmälle hahmota. Kannattaa tulla vasta vähän myöhemmin. Pukuja riittää varmasti ja on vähän kivempaa sovitellakin, kun ei ole peppu aivan kiinni naapurin pepussa.

Maahantuojien Outletissa on paikalla Fitting Roomin Tuuli, Ira ja Aki auttamassa pukujen kanssa. Jos löydät täydellisen puvun, joka on esimerkiksi vähän liian pitkä, nykäise tyttöjä hihasta ja sen sovitusmuutokset voidaan katsoa suoraan paikan päällä ja tulet hakemaan sen sitten sovitusti korjausten jälkeen Fitting Roomilta. Ira ja Tuuli päivystävät neulojen, mittanauhan ja ajanvarauskalenterin kanssa paikalla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?