Revelations

Revelations

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Häät -lehti ja keväthaaveita.

Ihan kuin olisi jo kevättä ilmassa, vai onkohan vasta pelkkää toiveajattelua tämä hössöttämiseni. Lätäköiden väistely ja aurinkolasien kaipuu ulkosalla ollessa (miksi, voi miksi en voi kuljettaa niitä mukanani käsilaukussa) ovat ainakin hyviä merkkejä.

Ateljeetilamme sijaitsee kellarikerroksessa piilossa suorilta auringonsäteiltä, mutta se ei ole estänyt minua haaveilemasta tulevasta keväästä. Lähiaikoina olenkin ollut harvinaisen romanttisella luovalla tuulella, enkä vähiten parhaillaan tekeillä olevan morsiuspuvun takia.

Vedensävyinen korsetti ja kullanhohtoinen hame tuovat mieleeni luonnon ja sileähiekkaiset autiorannat, siksi tuntui oikealta antaa kokonaisuudelle nimeksi Gaia. Tahdoin yhdistää muotokielessä luonnolle ominaista järjestystä ja kaaosta, niinpä tein pieneen boleroon monen monituista kuritonta kukkaa vastapainoksi puvun pedanteille laskoksille ja tikkauksille. Kuriton kun itsekin olen, niitä saattaa eksyä vielä muuallekin. Tässä kuitenkin tällainen pieni sneak peek nuppineuloineen kaikkineen. Jonkinlainen kiintymyssuhde tähän on minulle ehtinyt muodostua, lieneekö syynä minulle epätyypilliset värivalinnat, en tiedä.Yritän asettaa itselleni haasteita jokaisen projektin kohdalla ja suunnittelijana vähän leikitellä siellä mukavuusalueen rajapinnoilla. Saatan siis olla myöskin ainoa ihminen, jonka mielestä herkissä kevätväreissä on vaaran tuntua...
  
Väriterapiaa maaliskuulle. Kädet syyhyävät päästä jatkamaan.
 

Pari viikkoa sitten ilmestyi uusin Häät -lehti ja sieltä löytyy Minea -pukuni kuvattuna sivulle 35. Pidän Häät -lehden tyylistä ja asenteesta, se puhaltelee hieman pölyjä hääskenen päältä. Tuntuu, että sovimme hyvin yhteen. Siksi onkin ekstramukavaa olla mukana kyseisessä julkaisussa.

Kuvausten teema oli "suloiset ja makeat" ja se välittyy kyllä lukijallekin, silmäkarkkia! Kauniita kokonaisuuksia ja raikkaasti stailattu, juuri omiaan ruokkimaan tätä epätoivoisen ennenaikaista keväthuumaani. Sula jo, loska!

Uusin Häät -lehti nyt lehtipisteissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?