Revelations

Revelations

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Fiilistelyä studiokuvauksista


 Toissaviikolla kirjoittelin Elsebeth -puvun suunnittelusta ja sen ensiesiintymisestä Lahden hää- ja juhlamessujen muotinäytöksessä tammikuussa. Tällä kertaa pääsen ylpeänä esittelemään jo aiemmin tehtyjen kuvausten satoa. Toisin kuin catwalkilla, Elsebeth on kuvattu tässä ilman asusteita, jolloin itse puku pääsee enemmän esiin.

Lehväkuvio toistuu ihanasti taustalla.

Olemme kuvanneet hyvin paljon Studio Mikaela Löfrothin kanssa, ja lähes jokaisella kerralla Pumpuli Salongin Carita on ollut vastuussa mallien meikeistä ja kampauksista. Hupaisaa kyllä, olemme jokusen kerran jo puhuneet Hämeenlinnan Bermudan kolmiosta, sillä kaikkien liikkeet sijaitsevat juurikin sopivassa kolmiomuodossa Hämeenlinnan keskustassa. Itse riemuitsen siitä, että olemme löytäneet niin mahtavat yhteistyökumppanit, joiden kaikkien omin tyyli on vähän perinteisestä poikkeava, huumori kukkii, ja puhumme samaa kieltä, joten kaikki saavat tuoda kuviin juuri sen oman juttunsa. Eläköön yhteistyö!

On myös todella helppo suositella heidän palvelujaan, kun niitä on itse niin monesti käyttänyt, ja nämä upeat naiset ovat vakuuttaneet kerta toisensa jälkeen tekevänsä pelkkää huippujälkeä. Kyllä, tämä on hävytön mainos, mutta täysin syystä. (Esimerkiksi allekirjoittaneen koiruus vihaa kuvaamista ja kameroita, mutta Mikaela osoitti siinäkin kohtaa huiman ammattitaitonsa saamalla karvakasasta aivan sen itsensä näköisiä kuvia. Wow!)

Esther - mallissa mustavalkoinen linja jatkuu

Mallina meillä oli ihana Jenniina, johon törmäsimme puolittain vahingossa, ja kun Carita loihti hänelle hieman 30-lukua henkivän kampauksen kuvauksiin, taisin olla enemmän kuin tyytyväinen. Jenniinan kasvot sopivat tähän ihan äärettömän hyvin!
Kampaus ja meikit <3

Revelationsillahan meillä on se linja, että omissa kuvauksissamme emme käytä ammattimalleja, vaan kuvissa puvut ovat ns. "naapurintyttöjen" yllä. Jokaisella suunnittelijalla on luonnollisesti omat preferenssissä tästä asiasta, mutta minusta kuviin on saanut paljon enemmän syvyyttä sillä, että kameran edessä on ihminen, joka on aivan innoissaan niin puvuista kuin kuvauksistakin, antaa myös oman persoonansa näkyä. En tiedä näkevätkö muut sen samalla tavalla, mutta minusta se huokuu niin kuvista kuin catwalkillakin läpi - antaa sielukkuutta aivan eri tavalla. Koen, että se jatkaa samaa ihmisläheistä linjaamme, jota muutenkin peräänkuulutamme; pukuja oikeille ihmisille, ei vain henkareita varten. Ainakin itse saan näistä hetkistä aivan hurjasti irti, ja voisi sanoa, että muutamasta vakiomallistamme on oikeastaan jo syntynyt meille varsinaisia Muusia, jotka innoittavat uusiin ja uusiin pukuihin.

Sokerina pohjalla, meillähän oli facebook -sivullamme kysely siitä, mikä on kaunein pukumme. Varsin yllättäen suosikiksi nousi Ronald Joycen pitsinen, 3/4 hihallinen London -puku. Myönnän olevani yllättynyt, vaikka pidän kyseisestä puvusta hurjasti. Oletin suosikiksi nousevan aivan toisentyyppisen puvun, mutta kerrankos sitä erehtyy.  Porkkanana kyselyssä oli Viking Linen lahjakortti, ja onnetar osoittaa Marie Someroa tällä kohtaa. Marie, lähetä meille maapostiosoitteesi osoitteeseen asiakaspalvelu@revelations.fi ja pistämme sinulle lahjakortin postiin. Voit toki tulla hakemaan sen liikkeestäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?