Revelations

Revelations

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Modatex 2012 kutsuu!

Matkalaukku odottaa pakkaamistaan tuossa vieressä, vieressään lista asioista, joita ei saisi unohtaa ottaa mukaan. Tänään lähdemme kohti Helsinkiä ja huomenna lentokone kuljettaa meidän Saksaan yksille Euroopan suurimmista hääalan ammattimessuista.

Modatex -messuilla olemme olleet mukana jo useasti, mutta lumo ei silti ole päässyt katoamaan. Muutaman päivän aikana käymme läpi lukemattomia mallistoja ja merkkejä, sekä uusia että vanhoja tuttavuuksia. Tapahtuman mittasuhteet ovat hulppeat, kaikkea ei ehdi nähdä edes useamman päivän aikana, ja halleissa on käveltävää käytävää sen  verran, että illalla saa lepuuttaa jalkojaan hotellihuoneen seinää vasten.

Tätä maisemaa jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu...

Valikoimme kaikki liikkeessämme myytävät puvut niin, että näemme ne ensin luonnossa ja mallin päällä. Näin voimme olla varmoja siitä, että laatu on ensiluokkaista ja puku istuu juuri niin kuin pitääkin. Helposti kulutamme tuntikausia pienien pöytien ääressä istuessa ja muistiinpanoja tehden. Näistä kaikista vaihtoehdoista sitten valitsemme juuri ne helmet, joita tahdomme tarjota teille. Useimmat asiakkaamme tuntuvatkin tulevan muualta kuin Hämeenlinnasta, varsinkin Helsingistä ja Tampereelta, kun meillä on pukuja joita muualta maasta ei välttämättä saa ollenkaan.

Mallit esittelemässä uutta mallistoa
Aurora tekemässä ostoja. Mmm, ilmaista karkkia...

Uusien mallistojen lisäksi saamme kattavan kuvan siitä, mihin suuntaan häätrendit ovat menossa tulevana vuotena. Nyt on ollut vahvasti pitsiä, kukkia ja kaikenlaista struktuurista pintaa eri muodoissaan, mitäköhän tuleva sesonki tuokaan tullessaan... Vintagetyylin uskoisin ainakin itse pysyttelevän pinnalla, samoin kuin vajaamittaisten helmojen. Näkemästämme ja kokemastamme kokoamme tänne blogiin myöhemmin laajan postauksen tai vaikka parikin. Sitten näemme menivätkö veikkaukseni aivan metsään.

Pilkkuja myös vuodelle 2013?

Onhan messuissa toki muutakin kuin vain konkreettiset puvut. Jo lentokentälle saapuessa pääsemme näkemään tuttuja kasvoja ja tervehtimään kollegoita ympäri Suomen ja ympäri Euroopan. Päivän rutistuksen jälkeen on mukava suunnata kiireettömälle illalliselle jakamaan kuulumisia ja jatkamaan siitä, mihin edellisenä vuotena ollaan jääty. Hääalan ammattilaiset tuntuvat olevan yksitellen oikeita persoonallisuuksia ja yhteiset illanvietot ovat tapahtumia, joita on kiva kerrata omassa ateljeessa vielä tovi Saksasta palaamisen jälkeenkin.

Allekirjoittanut suosittelee lämpimästi jätskikahviloita Essenissä

Pakkaamaton matkalaukku tuossa vieressä tuntuu kuin huhuilevan, paras siis päättää tämä päivitys tähän ja siirtyä viikkaamaan mekkoja pinoon. Saksasta palattuamme siirrymme suoraan juhannuksenviettoon, liikkeemme on siis suljettu ensi viikon. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?