Revelations

Revelations

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Opiskelijakyselyjä ja hitusen misseilyä

Pari viikkoa sitten kirjoittelin missimenosta Miss Globe International -kisojen tiimoilta. Kisa on nyt käyty, ja Kati sijoittui mielestäni varsin mukavasti. Neljästäkymmenestä tytöstä palttiarallaa 15. parhaan joukkoon. Viimeisiä pistetilanteita en ole kuullut, joten jos tämä ei ole aivan varma tieto, se ei ole minun syytäni. Antanette sen varmaankin anteeksi. Sen kummemmin kantaa ottamatta, aikamoisessa pyörityksessä tytöt ovat olleet, kuten oheiselta videoklipiltäkin voi katsoa. Huh!

 

Tällä viikolla meillä on ollut opiskelijapitoista aktiviteettia. Kuopion muotoiluakatemiasta keväällä valmistuva, lupaava suunnittelijanalku Henna Mäkelä on tekemässä Revelationsille opinnäytetyötään. Tulossa on jälleen jännittävän erilainen pienmallisto morsiuspukuja - jotain, mitä muualta ei löydy. Täysin siis sitä linjaa, jota niin rakkaudella olemme Revelationsilla rakentaneet. Henna oli meillä pari päivää vierailulla, jolloin käytiin läpi hurja määrä erilaisia merkkejä, malleja, pukujen rakenteita ja ideoitiin päät sauhuten. Odotan jo innolla ja mielenkiinnolla, millaisia malleja paperille kohta syntyy!

Työharjoittelujen lisäksi teemme varsin paljon yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, ja varsin usein vastaan tulee erilaisia, hyvin erilaisista näkökulmista tehtäviä haastatteluja ja kyselyjä opiskelijoiden toimesta. Koska kyse on viestinnästä, toisaalta markkinoinnista, sitten taas koulutuksen merkityksestä työelämässä tehden kokonaisen kierroksen suhdannebarometrien ja tuotekehittämisen kautta. Kyllä, näitä tulee usein, ja aina ei ole valitettavasti kunnolla aikaa paneutua ajatuksella asiaan, vaikka haluaisikin.

Miksi ylipäänsä olen mukana tällaisessa tai käytän aikaani näihin? Yrittäjän aikahan on tunnetusti kortilla, ja allekirjoitan ajan vähyyden aivan täysin. Vaikka omasta opiskeluajasta onkin vierähtänyt vuosia, muistan silti hyvin, miten vaikeaa oli saada täysin keltanokkana tietoa, jotta pääsisi omissa opinnoissaan eteenpäin. Oli se sitten käytännön oppia tai varmistusta johonkin pieneen asiaan, jotta saisi kokonaisemman kuvan isommista asioista. Ei ole minulta pois, jos voin puolestani antaa tämän hetken opiskelijoille edes jotain tiedonmurusia, päinvastoin. Samalla tulee tehtyä itsekin säännöllisesti todellisuuskatsauksia siihen, mihin Revelations on menossa, miten ja millaisilla keinoilla. Varsin hyödyllistä!

Valkoinen suorastaan hehkuu Katin ihoa vasten.

Mutta jos palaisi opintojutuista takaisin missimaailmaan. Miss Globe Finlandille, Kati Kokkoselle tehty iltapuku ansaitsee pienen vilautuksen itse kantajansa päällä. Viimeksi siitä näkyi pahasti keskeneräinen versio nukelle, joten tässä hitusen makusteltavaa. Kunnon kuvauksia odottaessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?