Revelations

Revelations

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kettukevennys ja viikon kuulumiset

Toisinaan sitä keksii aika hullunkurisiakin ideoita. Sitä mietin tänään, tehdessäni viimeisen osasen niihin kahteen pukuun, joista täälläkin on jo puhuttu. Juu, kyseessä ovat ne tylliset kaksoset, musta ja valkoinen. Mutta tämänpäiväisen keitokseni ainekset olivatkin vallan erikoiset: kirpputorilta hankkimani kaulaliina, villapusero, kaksi slipoveria ja muutama väriliemi! :D Kuulostaa aika kähmäiseltä, mutta odottakaahan kun näette, efekti on aika kiva. Plussaa siitä, että pääsee käyttämään kierrätysmateriaaleja. Päivän aikaansaannokseni makaa pyyhkeiden päällä kuivumassa, joten kuvaa saatte odottaa tovin. Sen sijaan, ottakaa tästä vaikka yksi söpö kettu.

Aurora linkkasi tämän mulle aamulla ja tallensin söpöjen eläinten kansioon. Ei siis kuvakrediittejä!

Tämän sunnuntain päivitykseni taitaa kiteytyä tuohon yllä olevaan kuvaan: Ei liity mihinkään. Olen suihkinut pää kolmantena jalkana ja tehnyt aivan hirveästi kaikkea, mutta en oikeastaan mitään sellaista, mistä saisi tyylipuhtaan blogipostauksen. Yritän siis harhauttaa teitä söpöillä eläimillä, hähhää.

Hieman hehkutusta ansaitsee myös uusi asiakkaani, joka on aivan mahtava! Helsinkiläinen Laura tulee ensi viikolla mallipalaveriin katsomaan luonnoksia, joita olen hänelle piirtänyt. Eilen niitä tussailin puhtaaksi ja pakko sanoa, että rakkaasta aihepiiristä on helppo suunnitella. Laura tahtoo jotain hieman erikoisempaa (vää, miten loppuunkulutettu sana) ja päätyi meille alunperin ihastuttuaan pitsiseen Minea -pukuuni. Katsotaan, mihin suuntaan pukuideat lähtevät mallipalaverimme jälkeen. Tästä puvusta ja sen syntyprosessista varmaan kirjoittelen myöhemminkin, sen verran olen innostunut. Ihanat asiakkaat, kiitos että saan työskennellä teidän kanssanne <3

Nyt kun ilmat ovat kalsat ja jotain räntää muistuttavaakin taivaalta tipahtelee, niin muistutetaanpa. Meiltä saa mun Kakkua kaikille -malliston nimellä kulkevia uniikkikorvaläppiä. Valmiina on kaikennäköisiä ja -värisiä, ja lisää syntyy tasaisella tahdilla. Läppien ompeluun ja koristeluun on käytetty paljon rakkautta ja käsityötä, ja materiaalit ovat ihania. Puuvillasametti, pehmeä villakangas, silkki...

Jokaiselle jotakin
Kuvan läpät ovat kaikki jo myyty, mutta paljon muita löytyy liikkeestämme, hinnat 40-45 euroa. Omia suosikkejani ovat nuo kuvalliset, joissa seikkailevat hienostuneet kiiltokuvien naiset. Kaikissa on myös säätömahdollisuus ja läppien sisäpinta on lämmittävää samettia tai villakangasta. Arjen luksusta!

Miten tämä tuote syntyi? Muutaman vuoden ajan olen näitä tehny ja pakko sanoa, että muistikuva ei ole ihan tuorein. Tahdoin ottaa arkisen käyttöesineen ja tehdä siitä kauniin version, jotain hyvää mieltä synkeään päivään tuottavaa. Näin syntyi Kakkua kaikille -mallisto, joka on saanut nimensä Marie Antoinetten "Let them eat cake!" -lausahduksesta. Lausahdus itsessään lienee pelkkää fiktiota, mutta sopii malliston hyväntuuliseen henkeen kuin nenä korvaläpät päähän.

No niin. Pää takaisin kolmanneksi jalaksi ja tuonne suuntaan, hep! Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?