Revelations

Revelations

tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluisia mietteitä

Revelations on hiljentynyt loppuvuodeksi pienen joululoman ajaksi. Blogi on hieman aikataulustaan myöhässä - se varmaankin annettakoon anteeksi syyllä nimeltä Joulu. Tarkoitukseni olisi ollut jakaa kanssanne pari tunnelmaa nostattavaa kuvaa, mutta kamerasta loppui akku - ja laturi jäi muistamattomuuttani töihin. Pahus.

Lumi sataa hiljalleen, sisällä on mukava istua, vieressä lasillinen portviiniä ja rasiallinen suklaakonvehteja. Sohvapöydällä odottaa tuore, Finlandiapalkittu Ulla-Lena Lundbergin Jää, johon tartun heti, kun saan tämän tekstin kirjoitettua. Koira nukkuu lämpöä hohkaten sylissä pienelle kerälle käpertyneenä. Joulun tunnelma on parhaimmillaan.

Kirjoitin jo kesällä loman ja vapaa-ajan tärkeydestä yrittäjän ja varsinkin suunnittelijan kannalta. Senkin jälkeen, kun ilmoitimme Revelationsin jäävän joululomalle, yrittäjän työt eivät kuitenkaan siihen jääneet. Inventaarin merkeissä on laskettuja niin pukuja, kankaita, pitsejä ja nauhoja, ja kun kaikki on kasattu, olen viettänyt monia hetkiä koneen äärellä naputellen lukuja ajan tasalle. Niin, kirjanpito ei odota, ei edes joulunviettoa. Onneksi paperityötkin loppuvat ennen pitkää ja pääsimme todella loman makuun.Blogi hiljenee loppuvuodeksi, mutta ennen sitä vielä muutama sananen ensi vuoden kuvioista. Revelations täyttää kaksi vuotta tammikuussa, ja siitä suurin kiitos kuuluu teille kaikille, jotka olette ovestamme kulkeneet sisään. Mutta koska vain kissa kiitoksella elää, aiomme tehdä jotain konkreettisempaa osoittaakseen ilomme ja kiitollisuutemme asian suhteen. Hieman materialistista, mutta ajattelimme juhlistaa kaksivuotista taivaltamme koko tammikuun kestävällä alennusmyynnillä. Uskallan luvata -10% alennuksen kaikkiin morsius- ja juhlapukuihin, kenkiin ja asusteisiin. Sen lisäksi kokoamme poistuvista malleista ison rekin -40 -60% alennuksella olevia pukuja.

Tammikuussa alkaa varsinainen häähulina, kun moni tulevan kesän morsian herää talviuniltaan täydellisen puvun metsästykseen. Alkuvuodesta on myös aikamoinen messurumba ja meidät voikin tavata tammikuun puolivälissä Helsingissä Wanhan sataman häämessuilla ja helmikuun alussa Tampereen häämessuilla. En malttaisi odottaa, sillä messuilla tapaa aina niin mahtavia ihmisiä, ja niillä on aivan omanlaisensa tunnelmansa. Mutta näistä ajatuksista ja suunnitelmista lisää myöhemmin.

Nyt kuitenkin lahjakirjan kutsu alkaa käydä vastuttamattomaksi, joten lopettelen lyhyeen, ja toivotan kaikille rauhallista ja lämmintä joulunaikaa!

2 kommenttia:

  1. Olipa yllätys, että olette toimineet vasta kaksi vuotta! Pukunilla tulee sama lukema mittariin heti vuodenvaihteessa. :) Ja inventaario on vielä edessä...

    Ihanaa loppuvuotta rentoutumisen merkeissä!

    VastaaPoista
  2. Kaksi vuotta voi tuntua äkkisältään lyhyeltä ajalta, kun meillä on kuitenkin Mirjamin kanssa jo varsin pitkä matka kuljettuna. Allekirjoittanuthan oikeastaan voisi juhlistaa jo 8. yrittäjävuotta. Alunperinhän olin siis Belle Modesten puikoissa, mutta kun pelkät korsetit eivät jaksaneet enää täyttää elämää, oli siirryttävä sellaisen tyon pariin, joka antaa uutta mielenkiintoa ja elämää. ;) Välillä oikein ihmettelee, onko kaksi vuotta jo tosiaan kulunut. :D

    Onnea ja voimia inventaarin kanssa! Toivottavasti myös tuleva vuosi tuo vielä mahtavampia juttuja kuin tähän asti! :)

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?