Revelations

Revelations

maanantai 14. tammikuuta 2013

Wanhan Sataman häämessut

Viikonloppuna pidettiin Helsingissä Wanhan Sataman häämessut, missä Revelations oli mukana omalla osastollaan. Vaikka meillä on Auroran kanssa paljon erilaista messukokemusta näin näytteilleasettajan roolissa, tuppaa se aina olemaan yhtä jännittävää puuhaa. Jokaiset messut kun ovat aina aivan erilaiset niin tunnelmaltaan kuin muiltakin yksityiskohdiltaan.

Netti on täynnä erilaisia messuraportteja ja hääpukutrendejä, mutta tämä päivitys kertoo messuista enemmänkin mun perspektiivistä. Älkää siis ihmetelkö häämuotinäytöskuvien puuttumista, missasin kaikki näytökset ja sen semmoiset. Aurora taisi nähdä häämuotinäytöksen, ehkäpä sieltä suunnalta saadaan jotain kommenttia pukupuolesta, jos joku sellaista kaipaa.

Päällimmäiset mietteet ensin: Olipa meillä ihanaa! Vieläkin olen aivan hymynä kaikista niistä mahtavista messuvieraista, joiden kanssa päästiin miettimään pukuasioita maan ja taivaan väliltä. Harmittavan paljon oli myös Revelationsin uniikkipuvuista haaveilevia tämän kesän morsiamia, joille meidän oli pakko näyttää punaista valoa aikataulujen takia. Muistakaahan siis olla ajoissa, mikäli mielitte juhlia meidän suunnittelemassamme puvussa, tällä hetkellä varaamme viimeisiä kesän aikoja heinä-elokuulle. Sitä aikaisemmat juhlijat voivat toki tulla tutustumaan merkkipukuvalikoimaamme, siellä puolella on myös kaikenlaisia ihanuuksia.

Aurora edustaa

Asetimme osastollemme esille suunnittelemani uuden Catrina -puvun, joka sai paljon kehuja osakseen, kuten myös portfoliomme monimuotoinen sisältö. Paljon kiitoksia kaikille teille, mieltä lämmitti kovin. Messuilla itsekin paljon asioineena tiedän, että on välillä mukava nähdä muutakin kuin vain valkoista valkoisella. Tapasimme paljon ihmisiä, joiden kanssa alkoi heti mielikuvitus puvun suhteen lentää ja suunnittelijoiden silmät loistaa. Messuviikonlopuista saa aina tosi paljon virtaa ja uusia ajatuksia, niin tälläkin kertaa.

Kamalasti en kerennyt kierrellä eri halleissa, kun oli noita töitäkin tehtävänä. Hieman kuitenkin katselin ympärilleni aina silloin tällöin. Onni on se, että meitä on kaksi. Saadaan siten molemmat vuorotellen rauhassa pitää taukoa, lounastaa ja käydä vaikka moikkaamassa muita näytteilleasettajia. Eniten meitä kuitenkin näkee kaksistaan käkättämässä, ollaan tällainen symbioottinen duo!

Messuilla kun kököttää samoilla hollilla pari päivää, tutustuu väkisinkin niihin vieressä kököttäjiin. Meilläpä oli tällä kertaa rutkasti onnea, naapuriksi sattui meinaan aivan tosi mukavia ja lahjakkaita ihmisiä.

Floristimestari Pirjo Koppi

Seinänaapurinamme oli Floristimestari Pirjo Koppi, kenen kanssa meillä synkkasi heti ihan täysiä kaikilla tasoilla. Näinpä pääsimme duon sijasta välillä käkättämään ihan kolmistaankin. Pirjo voitti myös kauniilla orkideakimpullaan Vuoden 2013 kaunein hääkimppu -äänestyksessä hopeaa, onnea! Onnea oli meilläkin, vieressämme kun sijaitsi myös Suomen kukkakauppiasliiton Helsingin piirin osasto, jossa kaikki äänestettävät kimput olivat esillä. Kaikki kukat tuoksuivat ja varsinkin näyttivät ihanilta, ja kävin räpsimässä muutaman yksityiskohtakuvan suosikkikimpuistani.

Karin Eskola, Kaivokukka Kamppi ja Tiina Pulkkinen, Kukkakauppa Stenius

Suosikkikimppuni äänestyksessä! Tarmo Noormets

Olihan meillä naapureina muitakin kuin floristeja. Kultasepänalan yritys Papaja hurmasi meidät täysin! Käykää linkin takana olevilla nettisivuilla ihastelemassa ja hurmaantukaa tekin. Niin mun muotokieleen vetoavia koruja, harvoin innostun niin paljon kuin tuossa vitriinin edessä pällistellessä. Papajan Anneli ja Pyry olivat myös huipputyyppejä ja tekivät suuren vaikutuksen meihin, terkut teille! Juteltiin parin päivän aikana niitä näitä ja tietysti nappasin vielä pokkarillani kuvan, olin messuilla kuin pahainen japanilainen turisti. Ihmisillä oli kyllä pitkä pinna siinä suhteessa, kiitosta vaan <3

Papajan Anneli ja Pyry

Koruihin liittyy myös alla oleva kuva, jonka kävin ottamassa, kun ihastuin niin tuohon esillelaittoon. PAJA 31 oli keksinyt laittaa kauniit sormuksensa kirkkaisiin, rusetilla somistettuihin palloihin. Olin myyty! Yritys oli kertomansa mukaan ensimmäistä kertaa messuilla esittelemässä tuotteitaan, mitä ei kyllä esillepanosta olisi uskonut. Mitäköhän keksivät siis tulevaisuudessa? Tuskin maltan odottaa.

Vähän kuin saippuakuplia

Vieressämme tehtiin myös hääkimppudemoja, eli saimme seurata kuinka kimppuja sidottiin alusta loppuun saakka. Tarmo Noormets, joka oli tehnyt aikaisemmin kuvassa näkyvän oranssin suosikkikimppuni, sitoi siellä tällaisen hieman erikoisemman kukkalaitteen, johon heti ihastuin. Messujen päättyessä sainkin sen sitten yllättäen itselleni, kiitos Tarmo :) Kimppu matkusti etupenkillä ja säilyi jopa ehjänä määränpäähänsä, vaikka yleensä saan rikki kaiken terästä pehmeämmän.

Rajasin taktisesti pääni pois, kun näytin niin hölmistyneeltä

Kukkia ja koruja, hassu teema! Vai olisiko se teema enemmänkin ne ihanat ihmiset, joihin päästiin tutustumaan? Osastollamme poikkesi esittäytymässä myös Pukunin Saara, jonka blogin ahkeria lukijoita olemme molemmat. Oli kiva nähdä ihan kasvokkainkin, eikä vain täällä näpynäpy-maailmassa. Toivottavasti törmäillään myöhemminkin ja vaikka hieman rauhallisimmissa merkeissä teekupin äärellä :) Saara oli käynyt katsomassa hääpukunäytöksen, ja täältä löytyy paljon kuvia siitä.

Kiitos teille kaikille jotka tulitte meille juttelemaan, olitte sitten messuvieraita tai jonkin sortin kollegoja. Seuraavaksi Revelations näkyy Tampereen häämessuilla 2.2.-3.2. hieman isommalla osastolla ja useammalla puvulla. Allekirjoittanut meni kesällä bookkaamaan Barcelonan matkan messujen päälle, joten Aurora edustaa molempien puolesta. Hupsista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?