Revelations

Revelations

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tulevia messuja ja Dark Sarahin kuvausten lopullisia otoksia.

Hyvää Uutta vuotta! Joulusta, kiireisestä puku-urakasta, ja muutosta on nyt selvitty. Pitkästä aikaa pääsen rauhassa istumaan alas teekupin ääreen ja kirjoittamaan blogia jo sunnuntaina! Taivaallakin näkyy pitkän harmaan kauden jälkeen valonkajastusta, joten vuoden voisi sanoa starttaavan hyvin.

Vaikka viime tekstissä mainitsinkin vastahakoisuudestani nimetä vuosille mitään teemoja, kun edellinenkin osui niin pelottavan nappiin, eräs ystäväni teki sen puolestani. 2014 on sinulle ihan selvä rakkauden vuosi, hän totesi. Ensi-irvistyksen jälkeen makustelin asiaa, ja se ei kuulosta lainkaan pahalta. Toisin sanoen, toivotaan, että tämä teema koskettaa meitä kaikkia. Hyvää rakkauden vuotta!

Messuja, messuja, messuja


Tammikuu alkaa Wanhan Sataman häämessuilla Helsingissä, jossa ollaan pukukaunottarien kanssa liikenteessä. Sinulla on mahdollisuus tulla juttelemaan, ihan vain tervehtimään, antamaan palautetta tai kyselemään pukusuunnitelmista juuri sinulle. Kaikki vaihtoehdot ovat sallittuja, ja oikein mieleisiä! Mikäli viime vuodesta on mitään opittu, näiden messujen jälkeen valtaosan kesän mittatilauspuvuista on varattu. Sitä paitsi Wanha Satama on mielestäni erittäin tunnelmallinen jo paikkana, ja messut saavat siellä erityisen mukavan tunnelman. Suosittelen lämpimästi!

Seuraavana viikonloppuna luvassa on Jyväskylän Häämessut, jossa allekirjoittanut auttaa löytämään sopivan hääpuvun Jotain Käytettyä -osastolla, ja häämuotinäytöksen jälkeen paikalla olevilla on mahdollisuus varata 15 minuutin konsulttiaikoja oman hääpukunsa ideointiin. Tämä palvelu on siis täysin maksuton, ja voit käyttää suunnittelijan näkemystä omien hääpukuajatusten selkiyttämiseksi. Aikoja on rajatusti, joten ole ajoissa liikenteessä ja varmista oma jutustelu- ja ideointiaikasi ajoissa, ja laita meille sähköpostia!

Helmikuussa olemme vielä Tampereen häämessuilla esittelemässä Revelations Couturea, joten livekohtaamisille niin pukujen kuin ihmistenkin suhteen on nyt monta mahdollisuutta! Nähdään jossain näistä!

Gaia -puku Tampereen häämessujen designnäytöksessä 2013


Kuvausten valmiita tuloksia - suunnittelija tuskin pysyy hameessaan!


Tästä päästään sopivasti katsomaan, kuinkas sitten kävikään. Nimittäin Aulangon puistometsässä rämmittyjen Dark Sarahin kuvausten kohdalla. Kun on vielä dreamteam hommissa, niin priimaa tuppaa tulemaan - Riitan Herkun slogania mukaillen. Fiilis oli katossa jo itse kuvauksissa, ja oli kutina siitä, että nyt tulee todella upeita kuvia. Sitten kun Mikaela tiputti kuvakansion sähköpostiin, leukani suorastaan loksahti. Ihanaa! Haluan tehdä tällaista aina!

Harmi vain, että sen jälkeen joutui odottamaan aika tovin, että Dark Sarah oli julkaissut kuvat, jotta niitä pääsisi itsekin näyttelemään. Pidemmittä puheitta, katsokaa, ihastukaa, ja rakastukaa. Sen jälkeen voi halutessaan käydä tukemassa Dark Sarahin levyjulkaisukamppanjaa Indiegogon puolelle. Jo 5 eurolla on merkitystä!

Poison Apple - Kuva Studio Mikaela Löfroth
Under the black veil - kuva Studio Mikaela Löfroth


Tuulenvire tuli täydelliseen aikaan! Kuva Studio Mikaela Löfroth
Satuteema jatkuu punahilkkaisuuden kanssa -kuva Studio Mikaela Löfroth

Studio Mikaela Löfroth

Toteen tullut unelmani! Aah, tuota laahusta. Kuva Studio Mikaela Löfroth

Studio Mikaela Löfroth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?