Revelations

Revelations

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Linssiluteilua, Porvoon häämessut ja Save The Date -odotusta

Porvoo on aina ollut yksi lempikaupungeistani, jonne palaa uudestaan ja uudestaan. Yksi merkittävä syy on se, että kesämökkini sijaitsee Porvoon saariston puolella, joten kesäasuista vanhaa - ja vähän uuttakin kaupunkia on tullut ihasteltua vuodesta toiseen. Suosittelen lämpimästi vanhan kaupungin Doris & Duke -vintageliikettä, sekä kahvila Helmeä. Ah, mikä tee- ja herkkuvalikoima!

Tällä kertaa rannikolle vei Taidetehtaalla järjestetyt häämessut. Hää-ja juhlapukuliike Valkoisen Kreivittären toista kertaa järjestämä tapahtuma oli kooltaan pieni, mutta tarjottaviltaan juuri sopivan napakka ja monipuolinen. Itse pidin alusta asti lämpimän iloisesta tunnelmasta, ja siitä rentoudesta, mitä muut näytteilleasettajat ja kävijät saivat aikaan.

pic @Studio Lindell

Revelationsin pukuja oli muotinäytöksessä mukana, ja moni kävi kyselemässä vinkkejä ja ajatuksia oman hääpuvun valintaan. Siinä sivussa kävi myös Uusimaa -lehden toimittaja haastattelemassa seuraavan päivän lehteen. Verkkossa sitä ei harmillisesti päässyt lukemaan, mutta lehtiversiossa allekirjoittaneen nassu komeili heti tämän viikon maanantaina. (Ehkä ihan hyvä, etten päässyt itse vilkaisemaan. Katsahdin myöhemmin samana päivänä peiliin ja oli suttuisen kostea keli hitusen päässyt vaikuttamaan ulkomuotoon...)

Revelations Couture Eden-puku. pic @Studio Lindell

En saanut linkitettyä suoraan, mutta tässä erään kävijän ottama makupala näytöksen loppupuolelta.


Pukukuvia Häät-lehdessä


Olen vähän mattimyöhäinen reagoidessani vasta nyt uuteen Häät-lehteen, mutta kuten sanonta kuuluu: parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Olen viipottanut pääjalkaisena valmistellessani Revelationsin uusia tuulia Save The Date -messuille, ja päivät ovat vaihteeksi venyneet. Näppikselle istuminen on tuntunut puolimahdottomuudelta, joten instagramin päivittely on käynyt puolta helpommin ja nopeammin. Jos haluat pysyä suunnittelijan kuvioista nopeammin selvillä, olet kovin tervetullut seuraamaan sitäkin kautta!


 Mutta jos palaisi takaisin asiaan. Uudessa Häät-lehdessä oli mahtavasti kahdessa eri yhteydessä Revelations Couture pukuja. Tykkäsin kovasti kotimaisten suunnittelijoiden Luovan voiman kuva-artikkelista. Oli kiva bongailla tuttujen aikaansaannoksia, ja samalla huomata, miten paljon uusia tekijöitä ja tyylejä on tullut mukaan. Ihanan runsasta ja monipuolista! Jokaiselle varmasti löytyy sopiva suunnittelija, joka natsaa omaan tyyliin.


 Luovuuden voiman lisäksi toinenkin suunnittelemani puku löytyi lehden sivuilta. Tällaiset jutut ovat niitä, josta aina ilahtuu kovasti. Kun kuvia on pyydetty, en ole lainkaan tiennyt, millaiseen käyttöön, artikkeliin tai koosteeseen ne olivat menossa tai sopivatko ne lainkaan lehden sivuille. Ehdin jo autuaasti unohtaa koko jutun, joten sivuja selatessa tuli iloisia yllätyksiä!

Save The Date - messut viikonloppuna


Vihdoin, vihdoin ja vihdoin! Omalta kohdaltani tämä on syksyn odotetuin tapahtuma. Olen kuullut pieniltä linnuilta, että messuille on myyty hurja määrä neljän hengen ennakkolippuja, joten luvassa on aikamoista kuhinaa. Ovelta saa vielä yksittäislippuja, joten ei tarvitse harmitella, jollei ennakkolippua hoksannut ajoissa hankkia.

Olen jo aivan innoissani jo aivan uuden konseptin vuoksi, mutta myös Revelationsin ja Trilogian yhteisen messuosaston takia. Löimme pilvilinnoja hipovat päämme Marikan kanssa yhteen ja huh huh, mitä visioita saatiin aikaiseksi. Fiilikset ovat korkealla, saa nähdä toteutuvatko ne todellisuuteen yhtä hienoina, mitä ne oman pään sisällä ovat. Mutta osastosta pitäisi tulla todella kaunis!


Kuva liittynee asiaan. ;)

Save The Datessa järjestetään myös hyväntekeväisyyshuutokauppa Naisten Pankin hyväksi, ja toki haluan näin hyvän asian eteen kantaa kortta kekoon. Lahjoitan Revelationsin puolelta mukaan yhden putiikin puolen iltapuvuista, mutta huudettavaksi tulee myös Revelations Couturen korsettimalli. Mikäli kureliivit kiinnostavat, nyt kannattaa olla mukana huutamassa itselleen oma kurvien korostaja, ja samalla auttaa heikommassa asemassa olevia naisia.

Tule käydessäsi tervehtimään, juttelemaan muuten vain, kyselemään vaikkapa eri pitsien eroavaisuuksista tai omista hääpukumietteistäsi. Erityisesti olisi kiva tavata kasvokkain muita bloggaajia, joten ilmiantakaa itsenne! Save The Datessa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?