Revelations

Revelations

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Laukkumanian siivittämiä kuulumisia

Voi ihastus! Joulu tuli sillä hetkellä, kun kuriiri kantoi suuren ruskean postilaatikon Fitting Roomille sisään, ja hoksasin, mitä se pitää sisällään. Uudet Menburin hää- ja juhlalaakut olivat saapuneet. Marika yritti kovasti ompelimopuolelta huudella, että allekirjoittaneen olisi syytä liimata hanurinsa vielä joksikin aikaa ompelukoneen ääreen, mutta avaamattoman paketin kutsu oli liian voimakas. 
Ihanan blinginen pussukka

Niinhän siinä sitten kävi, että olimme kummatkin nenä pitkänä ja sormet syyhyten uusissa ihanuuksissa kiinni. Minulla ei olekaan ollut oikein sopivaa pientä mustaa iltalaukkua, joten tässä voi käydä niin hullusti, että tulee syötyä kuormasta. Ehkä. Ehkä ei. Yritän vastustaa houkutusta ja pidätellä itseäni Porvoon häämessujen ja Save The Daten ajan edes. Sinne nämä namipalaset nimittäin ovat ainakin tulossa mukaan. (Herranen aika, ensin mainittuhan on jo ensi viikonloppuna.)
Jotain turkoosia clutchin muodossa

Yhdistyneet kädentaitajat


Hetkonen, kuulen sinun sanovan. Kuka Marika? Fitting Room? Huomaan, etten ole kaikessa kesän vauhtikarnevaalissa muistanut lainkaan kirjoittaa siitä, miten tilanne on muuttunut siitä, kun Revelations sulki ovensa Hämeenlinnansa, ja allekirjoittanut siirsi elämänsä Helsinkiin.

Revelationsillahan ei ole enää omaa liikettä, mutta sen sijaan Töölössä, Helsingin sydämessä ja kätevästi 8 ratikan reitin varrella, sijaitsee Fitting Room - morsius-ja juhlapukujen korjausompelimo, ja ateljétyöhuone. Yleensä allekirjoittanut päivystää paikan päällä, mutta noin kerran viikossa mestoilla on Pirkanmaan ompeluguru, Twizt-ompelimon ja Trilogia-malliston äiti, Marika Mansikkamäki. Energiapommina tunnettu leidi on myös pääjehu Jotain Käytettyä - tapahtumien taustalla. Ihanaa, että jatkossa voidaan potkia toisiamme entistä ärhäkämpään vauhtiin. Suunnitelmia lentelee sitä vauhtia, että välillä hirvittää. Riittääköhän se taivaskaan rajaksi? Joka tapauksessa, olen hurjan iloinen, kiitollinen ja tulevaisuuteen luottavainen, kun saan tehdä jatkuvasti niin upeiden ja osaavien tyyppien kanssa töitä.

Pilkkutylli natsaa melkein kaikkiin kauden pukuihin


Fitting Room toimii samalla kertaa siis sekä Revelationsin, että Twiztin ateljeetöinä valmistettavien ateljeepukujen sovituspisteenä. Mitä muuten Jotain Käytettyyn tulee, tällä hetkellä Save The Dateen on tulossa jättisuuri osasto jo kerran tanssittuja pukuja, ja vielä ensi viikolla ehtii käyttää hyväkseen mahtavan pesulatarjouksen. Puvun saa pesulan kautta myyntiin edulliseen 50 euron hintaan. Mikäli vanha hääpuku on menossa kierrätykseen, kannattaa tutustua asiaan tarkemmin täältä.

Mutta ne laukut! Tässä vielä pari makupalaa saaliista. Ensi sunnuntaina nämä, ja luonnollisesti myös meikäläinen, on tavattavissa Porvoon häämessuilla. Tulethan fiilistelemään häätunnelmaa Taidetehtaalle ja juttelemaan hääpukuhaaveistasi. Lupaan, että mukaan tarttuu hyviä vinkkejä!

Bling-rusetti talven juhliin

guipurepitsiä ja juuri sopivasti blingiä

Pehmeää nudensävyä, ja reilusti käyttöä häidenkin jälkeen








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?