Revelations

Revelations

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Uusi kausi polkaistaan häämessuilla käyntiin

Vuosi aukeaa perinteisesti häämessujen parissa. Perinteisesti matka vie Helsingin Wanhaan Satamaan Mennään Naimisiin- messuille. Luovuin totutusta paikastani F-salin kulmasta ja tänä vuonna täytyy erikseen mennä nuuhkimaan kukkasten suloisia tuoksuja Helsingin kukkakauppiaitten osaston suuntaan. Tällä kertaa todettiin, että on mukavampi mennä suoraan Fitting Roomin porukalla kuin jokainen itsekseen. (hah, ja saa helpommin napattua itselleen lounas- tai vessatauon! Luksusta!)


Fitting Roomillahan yhdistyy monta hienoa tekijää. Vaikka hää-ja juhlapukujen korjausompelu onkin pääpainoitus, Showroom sen sijaan tarjoaa useamman suunnittelijan käyttöön. Sen alle yhdistyy muun muassa Revelations, Trilogia ja Ruoste Design pukujen puolelta, sekä asusteista Ninka, Humbugi Asuste, Laurase ja Kultaseppä Sanni Lehtinen. Jotain sellaista, jota et löydä muualta. Jotain erilaista. Jotain sopivaa.

Wanhan Sataman liuskekiviselle keskikäytävälle rakennetaan siis Fitting Roomin osasto ja messujen aikana voi tavata sekä allekirjoittaneen, Ninkan Ninan ja Trilogian Marikan. Koska niin moni morsian on harmitellut, ettei messuilta ole tarttunut pahemmin mitään mukaan, ratkaisimme asian kertalaakista. Fitting Roomin osastolle tulee siis valtavasti Ninkan upeimpia koruja; korviksia, kaulakoruja, hiusasusteita, Showroomin makeimmat (pitsi)bolerot, hunnut ja laukut. Voit käydä kurkkimassa facebookista millaisia herkkuja meiltä löytyy - hyvillä messuhinnoilla luonnollisesti.

Messut kannattaa käyttää shoppailun lisäksi myös kontaktien solmimiseen. Mikäli sinulle tulee mitään kysymyksiä, epäilyksiä tai pohdintoja puvun suhteen, tule kysymään! Olemme varsin rentoja, ja saat muutamassa minuutissa selvitettyä päätä vaivaavat ongelmat. Jos sinulla on jo puku, voit selvittää sen muutostarpeet, aikataulut ja hintaluokan välittömästi ja vaikka varata jo suoraan sovitusajan. Mittatilauspuvuista voit luonnollisesti kysellä myös ummet ja lammet. Rautainen tiimi ei varmasti jää sormi suussa miettimään.


Tammikuun kolmantena viikonloppuna järjestetään hieman toisella suunnalla kaupunkia, Kaapelitehtaalla Love Me Do -messut. Viime vuonna bilemessuinakin tunnetut messut visiteerasivat Turun suunnalla ja nyt palaavat takaisin pääkaupunkiin. Täällä Revelations pääsee taas ihan täyteen kukoistukseensa pukuja voi ihastella niin hääpukunäytöksessä kuin osastollakin. Mukaan on tulossa niin mallistopuolen ensimmäisiä pukuja, sekä Revelations Couturen uniikkipukuja. Ei sovi unohtaa myöskään laajaa valikoimaa asusteita, huntuja ja boleroita. Harmi vain, en valitettavasti saa mallistosta niin isoa settiä mukaan kuin oli tarkoitus. Voihan flunssa, sanon vain. Kunto ei ole riittänyt ihan sellaisiin suorituksiin kuin kuvittelin. No, turha surkutella, osa ainakin pääsee mukaan! Parempi myöhään kuin ei silloinkaan, eikö?

Love Me Do on siitäkin nyt erityisen odotettava tapahtuma - minulle ainakin - sillä siellä ratkeaa Vuoden Hääblogit. Revelations on ensimmäistä kertaa äänestyksessä mukana ammattilaissarjassa ja olen jo ehdokkuudesta ihan pähkinöinä. Olisihan se ihan hillittömän hienoa sijoittua! Blogeja saa äänestää muuten vielä tämän viikon, joten halutessasi voit käydä kerran päivässä samalta IP-osoitteelta klikkailemassa suosikkejasi! Olen kiitollinen jokaisesta äänestä! Blogeja voit katsoa ja äänestää tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?