Revelations

Revelations

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Fitting Room - satumainen juhlapukeutumisen ihmemaa avautui virallisesti

Fitting Roomin avajaisia vietettiin viime viikolla ja heti seuraavana päivänä jatkettiin varsin samankaltaisissa merkeissä Morsianten Illalla. Viikkojen uurastus palkittiin, kun kymmenet yhteistyökumppanit, asiakkaat ja tutut vyöryivät ovesta sisään tekemään tupatarkastusta.


Putiikin tunnelma ja värimaisema saivat hurjasti kiitosta ja ihastusta osakseen. Tuntuu todella hyvältä, kun alkuvisiona meillä oli hitusen mystinen, satumainen ihmemaa (ilman hulluja hatuntekijöitä, Liisaa tai paikalta karkaavia valkoisia kaneja), ja todella moni käytti juurikin näitä sanoja kuvaillessaan showroomia. Taidettiin saada tavoitettua juuri se, mitä yritettiinkin! Voi sitä onnen ja riemun määrää! Remontista vielä suurkiitokset isoimmalle vetovastuulliselle, eli Ruoste Designin Hannalle. On se vaan hurja voimamimmi!

Uskallan väittää, että meillä on Helsingin ylellisin sovituskoppi!

Floramoren tytöt tekivät avajaisillan aikana kukista koristeita hiuksiin, ranteisiin ja herroille rintapieliin, ihastuttivat kyvyllään löytää jokaiselle juuri omaan persoonaan ja pukeutumiseen sopivat yhdistelmät. Rautaisia ammattilaisia!

Floramorehan muutti myös meidän kanssamme saman katon alle, joten jos haluat tilata kukkia juhliisi, varaa vain aika Tanjalle ja mukava paikka yhteiselle suunnittiluhetkelle tee- tai kahvikupposen kanssa löytyy ihanan kaari-ikkunamme alta. Tietenkin, jos tiedät, mitä haluat, tee vain tilaus ja kukat voi jatkossa myös noutaa näin ihanan helposti, valmiiksi pakattuina. (Me taas saamme
nauttia ihanasta kukkien tuoksusta päivät pitkät, aaah!)

Maailman ihanin mallini Riina sai ihan huikean kukkaseppeleen hiuksilleen.

Avajaisissa ehti pyörähtää mm. Helena Lindgren, graafikko Tiina Kivinen, Press D´Oron Sirkka Siiskonen
Kansanedustaja Sari Sarkomaakin ehti kiireiltään tervehtimään

Kuohuviini virtasi pitkän illan ja ruokailupuolesta vastasi Museokadun alkupäästä löytyvä Cafe Marocco. Passion-moussekakku suorastaan suli suuhun ja pienet, poro- ja hummustäytteiset ruisnapit maistuivat suolaisennälkään. Maroccolla on myös ihan huikea lounastarjonta. Jos sattuu maisemiin niinä aikoina, suosittelen kääntymään.Holittomana janojuomana Fentimansin Ruusulimonadi, suosittelen!

Saimme yhteistyökumppaniksemme Kämp Collection Hotelsin Jenni Piiroisen, joka arpoi kumpanakin iltana, sekä avajaisissa että Morsianten illassa kello viiden teen kahdelle Kämpissä, All-day Breakfastin Krog Robassa ja huikeimpana kahden hengen yöpymisen Hotel Havenissa. Harvoin tulee sellainen olo, että harmittaa olla jäävättyjen joukossa, mutta nyt olisi enemmän kuin kelvannut nämä palkinnot!

Morsianten Ilta


Ensimmäinen morsianten ilta järjestettiin heti seuraavana päivänä, kun oltiin saatu harjoiteltua edustuskuvioita avajaisten tiimoilta. Kämp Collection Hotelsin Jenni esitteli Helsingin upeimpia hotelleja ja niiden hääyöpaketteja, ja illan lopussa kolme onnellista saivat samat arvontapalkinnot kuin avajaisissakin (ja vieläkään ei saanut osallistua, yhyy!)

Yhteiskuva, kuinkas muuten!

Floramore jakoi kukkatietoutta ja valokuvaaja Rita Míklan kertoili, miten hääkuvissa onnistutaan parhammin. Pisimmän puheen kuitenkin taisi viedä melkein naapurimme, myöskin samalla Museokadun pätkältä löytyvä Hääsuunnittelutoimisto Divinen Pertti Huhtilainen, joka kertoi lennokkaalla tavallaan, mitä kaikkia karikoita hääsuunnittelussa voikaan piillä ja miten esimerkiksi hääsuunnittelijaa käyttämällä voi säästää valtaviakin summia. Minulle oli uutta se, että suunnittelijaa voi käyttää pieniinkin osa-alueisiin, esim. lähtökohtaisesti budjettisuunnittelun pohjaksi, jotta homma ja rahan meno ei karkaa ihan käsistä.

Pertti kertoo tarinaa ja morsiamet keskittyvät kuuntelemaan. 
Kuohuva kupli tälläkin kertaa ja cafe Maroccon poro- ja lohiruisnappien lisäksi Gusto Helsingiltä tuli kolmen erilaisen kakun maistiaiset. Pirteän raidallinen minttu-suklaa, klassinen marjaisa juustokakku vaaleanpunaisella sokerikuorella ja todella yllättävä ja herkullinen vuohenjuusto-pistaasi. Viimeinen nousi ainakin omaksi suosikiksi. Tätä ei todennäköisesti olisi kahvilassa ensimmäiseksi kokeillut silkkaa epäluuloisuuttaan, mutta maku oli aivan huikea!


Ilta huipentui tosiaan tuotearvontoihin, joista nuo Kämp Collectionin ihanat palkinnot tulikin mainittua. Tämän lisäksi Floramorelta sai lahjakortin hääkimppuun ja sen lisäksi oli koottu kuusi suloista tuotepakettia, joista löytyi pikkolopullot kuohujuomaa, Ines de Castillon glitterhohtoiset ihotatuoinnit, Ninkan koristekristalleja, ja kaunista, ja makoisaa ruusunnupputeetä. Osa ihmisistä oli ennen arvontaa joutunut jo lähtemään, ja kaikille voittajille on ilmoitettu voitosta. Tosin, kaikkia ei ole vielä tavoitettu, joten eiköhän puhelin pirise vielä ensi viikolla useamman kertaa!Kiitos kaikille, jotka olitte mukana! Teitte ikimuistoiset illat meille, joista jäi niin mielettömän hyvä energia ja mieli, että tällä jaksaa paahtaa pitkälle. Nyt laitetaan uusi Morsianten Ilta mietintämyssyyn ja keksitään taas jotain uutta kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?