Revelations

Revelations

lauantai 4. helmikuuta 2017

3000 swarovskia kurkistuksessa

Enemmän on enemmän, näinhän se menee. Tästä puvusta on jo jonkin verran aikaa, mutta kaivetaan nyt arkistoja ennen kuin pölyttyvät. Jostain syystä en millään tahdo muistaa laittaa tänne kurkistuksiin ja inspiraatioksi kuvia pukujen vaiheista. Tällä kertaa siihen on ihan oikea syykin ja sen nimi on vaitiolovelvollisuus - ja sitten pääsi venähtämään.

Olimme jo aloittaneet Kristan kanssa hääpuvun suunnittelun, kun selvisi, että hänet sulhasensa kanssa olikin valittu Jutan superdieettiohjelmaan mukaan. Ohjelman formaattiin kuului puku yhteistyöliikkeestä ja morsian oli onnettomassa kahden puvun loukussa. Se puku, joka ohjelman puolelta tuli hänen ylleen oli täysin erityylinen kuin se, mitä olimme suunnitelleet. Morsian ei tiennyt, miten päin olisi ollut.

Parin nenäliinan ja nenänniiston jälkeen todettiin, että onko tämä sittenkään ongelma. Kamerat seuraisivat hääparia vihkimiseen asti ja sen jälkeen itse hääjuhlaan vaihtuisi puku. Kaksi kärpästä siis samalla iskulla!

Marenkinen, kristallikuorrutettu merenneitounelma


Haastetta puvulle tuli pariltakin eri suunnalta. Koska superdieetti tuli olemaan nimensä veroinen, Kristan vartalo kävi aikamoista muutosta läpi. Malli, kankaat, pitsit ja miehustaan tulevat sadat kimaltavat swarovskikristallit hankittiin jo hyvissä ajoin, mutta ennen kuin päästiin kunnolla sovittamaan ja muokkaamaan puku hansikkaan lailla istuvaksi - siihen meni pitkä tovi. Mallina oli vielä tiukasti vartaloa myötäilevä merenneitolinja, jonka helma sai polveilla marenkimaisesti pehmeinä ja pyöreinä linjoina.Puvun malli pitsin kanssa alkaa saada alkuhahmoaan.
Otsikossa jo mainitaan useampi tuhat swarovski-kristallia.  Kimallusta tästä puvusta ei todellakaan puuttunut. Lähtökohtaisesti Krista halusi täysin puhtaanvalkoisen puvun ja kirkkaana hopeisena hehkuvat pitsit ja suuren määrän kristalleja kimaltelevaan jokaisen valonsäteen alla. Ihan tätä määrää ei kumpikaan meistä arvannut siihen menevän, mutta enemmän en enemmän!


Helman ensisovitusta

Miehustan pitsikuviointia jo  osin paikoillaan

Pitsejä kiinniteltiin useamman ihmisen voimin. Käsityö on hidasta. ;)

Vielä työpöydällä tarkistellaan helman asettuvuutta.

Swarovskit - kaikki 3000 - kiinniteltiin yksittäin erikoisraudalla

Viimeisiä sovituksia.

Helmakin pääsee jo oikeuksiinsa


Marenkinen merenneitohelmaa, pitkä, syvä halkio, nyöritys ja miehusta täyteen kimaltavia kristalleja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?