Revelations

Revelations

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Ilmoittaudu ihanaan morsianten iltaan 8.2.

Meillä on nyt niin kertakaikkisen ihanat, kauniit ja avarat tilat, että hingun halusta päästä näyttämään niitä muillekin! Se ei kuitenkaan ole illan varsinainen pointti, vaan antaa morsiamille mahdollisuuden kivaan illanviettoon ja keskinäiseen vertaistukeen hyvässä seurassa ja mukavalla ohjelmalla. Juuri Love Me Do:n blogimiitissä puhuttiin siitä, miten häitä suunnittelevaa ja hössöttävää morsianta ymmärtää ja jaksaa myötähössöttää kaikkein parhaimmin juuri toinen morsian.

Mahtavan seuran lisäksi talo tarjoaa luonnollisesti kuohuvaa juomaa, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, koska mikään juhla tai illanvietto ei ole ihan sama ilman kuplia ja hyviä makuja!


Illan aikana pääsee tutustumaan ja sovittamaan Aurora Collectionin, Trilogian ja Ruoste Designin pukuja ja juttelemaan kaikkien kolmen merkin suunnittelijoiden kanssa pukusuunnitelmista. Autamme todella mielellämme ihan kaikissa pukuihin liittyvissä kysymyksissä, oli puku siten meiltä, liikkeestä, netistä tai mietit oman puvun teettämistä tai tuunausta uuteen uskoon. Jos sinua on koskaan kiinnostanut, miten ja missä niitä pukuja oikein valmistetaan, nyt pääset tutustumaan meidän ompelimoon samalla kertaa. Työtiloja avaamme harvoin yleisölle, joten tämä on aikalailla ainutkertainen tilaisuus!

Aurora Collectionin puvuista on helmikuun loppuun -15% alennus hinnoista, ja lähes kaikista asusteista; sateenvarjoista, boleroista, pitsipaidoista, hunnuista ja koruista on mahtavia morsiusillan hintatarjouksia. Esimerkiksi Humbugi Asusteen mahtavat pannat ja rannekkeet löytää omakseen nyt puolella hintaa.


Kanssamme saman katon alle siirtyy myös iki-ihana Floramore, jonka ihania kukkia ja asetelmia on päästy ihailemaan monilla messuilla, muotinäytöksissä ja kuvauksissa - ja floristileidit ovat aivan ihania persoonia. Olen aika tohkeissani siitä, että päästään nuuskimaan suloista kukkien tuoksua kohta päivät pitkät! (Toki, jos olet kovin allerginen, kannattaa laittaa tämä info korvan taakse!) Floramoren Tanja ja Maarit kertovat illan aikana kaiken, mitä kukista tulee vain kysyttävää. Mitä kukkia saa mihinkin aikaan vuodesta, mitkä kestävät hiuksissa koko päivän nuupahtamatta ja miten vaikka juhlatilan saisi koristeltua parhaimmin kukilla budjetin rymähtämättä. Tytöt myös lupasivat, että illan aikana tehdään yhdessä pieniä kukkakoristeita esim. hiuksiin tai kokeillaan koristeluvaihtoehtoja.

Samalta kadunpätkältä meille tulee myös tekemään visiitin hääsuunnittelutoimisto Divinen Pertti Huhtilainen. Mahtava tyyppi, joka tulee vinkkaamaan meille omaan lennokkaaseen tapaansa, mitä kaikkea hääsuunnittelija oikein tekeekään, ja millaisista suunnittelukarikoista ammattilaisen kanssa pääsee helposti ohi. Tiesitkö myös, että ammattilainen apunasi saatat säästää aikamoisia summia hääjärjestelyistä?Kuten aikoinaan Simo Vaatehuoneelta tapasi sanoa: eikä tässä vielä kaikki! Illan aikana arvotaan osallistujien kesken viisi ihanaa tuotepakettia, ja kirsikkana kakun päällä voi voittaa Floramorelta lahjakortin, jonka voi käyttää joko unelmiensa hääkimppuun tai muihin kukkiin. Viime viikon lopulla selvisi vielä yksi niin ylellinen yllätysnumero, että haluaisin itsekin osallistua. Joko innostuit? Minä ainakin!

Tiedäthän miten nämä toimivat? Nopeat syövät hitaat ja mukaan mahtuu 30 innokkainta ilmoittautujaa. Ilmoittautua voi suoraan sähköpostitse aurora(at)revelations.fi tai facebookin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?