Revelations

Revelations

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Uutta Fitting Roomia rakentamassa

Virallisesti tässä ollaan oltu "lomalla", mutta käytännössä se on tarkoittanut paria vapaapäivää kolmen viikon aikana. Maalia on telottu seinille, tapettia liimattu ja seinärekkejä porattu seiniin.
Muuttokaaos alkaa vihdoin rauhoittua ja paikat näyttää ihan siltä, että tähän avataan ihan just kohta uusi liike. En voi olla silti ihmettelemättä, miten meillä voi olla niin älyttömän paljon tavaraa. Kyllä koko tiimin pitää olla vähintään mestaritason tetristäjiä, kun on pieneen tilaan saatu ähkettyä näin hurjasti lankaa, kankaita, alushameita ja ties mitä tykötarpeita.

Sovituskopit alkavat hahmottua

Blingspesialistimme Aki puunasi kaikki kristallikruunut kirkkaiksi

Huomenna, maanantaina pitäisi saada vielä sovituskopin verhot laitettua ja somistettua näyteikkunat. Yleistä siivousta ja järjestelyä edessä ja sitten tiistaina saadaan ovet auki uusille asiakkaille. Voi olla, että jotkut joulukuussa sovitukseen saapuneet voivat hitusen hämmästyä miten erinäköisissä tiloissa nyt ollaan, kun tulevat hakemaan valmista pukuaan. Aiemmin Fitting Roomia ympäröi valkoiset seinät, nyt ollaan tunnelmallisemmin sinertävissä sävyissä ja kiemuraisen tapetin lumoissa.

Hanna ja Floramoren Maarit urakoivat seinärekkien kanssa

Vähitellen. Hitaasti hyvä tulee!
 Avajaiset ovat luvassa tammikuun viimeisellä viikolla. Saadaan ensin alkuvuoden messuhösäkät alta pois, ja varmasti viimeisetkin lamput ovat sillä kohtaa paikallaan. Aurora Collectionista on tulossa avajaistarjouksia, samaan joukkoon saadaan paljon erikoishintaisia tuotteita esimerkiksi Ninkalta ja Humbugi Asusteelta. Tuotevalikoimaa tarkennetaan tässä kuun alkupäässä ja sitten saadaan avajaisiin kaikki kerralla ihanasti esiin!


Vuoden hääblogien äänestys on  käynnissä!


15.1. saakka saa vielä käydä äänestämässä suosikkejaan vuoden hääblogien äänestyksessä. Äänestää saa useamman kerran, joten jos haluat kantaa kortesi kekoon, saa klikkailla Revelationsin blogia kerran jos toisenkin! Love Me Do -messuilla sitten nähdään kuinka kävi! Äänestä tästä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?