Revelations

Revelations

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Messuetu Aurora -valmispukumallistosta Love Me Do -messuille ja toisiksi kaunein hääpuku

Häät.fi järjesti kauneimman hääpuvun äänestyksen  ja tulokset ovat nyt selvillä. Minulla oli jo alusta hyvin vahva tunne, että Niinatar kaappaa ykkössijan Mori Leen näyttävällä tyllipuvulla, mutta en ollut millään lailla varautunut siihen, että oma Laura -pukuni kirisi kirkkaalle hopeasijalle.

Siinä kohtaa, kun yksittäisen kotimaisen suunnittelijan puku pystyy kisaamaan tasaveroisena isojen maailmanmerkkien kanssa, on tapahtunut jotain varsin suurta. Kisaan saatiin aivan ennätysmäärä ääniä. Aivan ensimmäistä kertaa sain edes osallistua koko kisaan, joten lopputulos oli enemmän kuin yllättävä. Tuntuu, että olen hämmästellyt viime aikoina koko vuoden edestä, mutta totta se on. Olen suhtautunut aika vaatimattomalla asenteella omaan tekemiseen, ja ulkopuolelta tuleva näin vahva palaute saa vain hykertämään. Jotain on selvästi tehty oikein.

Ihana Laura -puku. Kuva ByMikaelas

Haluan ehdottomasti kiittää jokaista, joka antoi äänensä Laura -puvulle! KIITOS!

Alkuperäinen, silkkinen Laura on saanut uuden kodin onnellisen morsiamen yllä, mutta koska suosio on nyt näin valtava, olen kyselyjen jälkeen päättänyt siirtää sekä voittoisan Lauran, että paljon kysellyn Kielo- puvun Aurora -malliston puolelle, useamman ihmisen tavoitettavaksi. Materiaali vaihtuu silkistä hieman edullisempaan, mutta yhtä kauniisti laskeutuvaan vaihtoehtoon. Ihan heti ei kannata henkeä pidättää, sillä ompelimo tekee sauhuten hommia saadakseen tämän hetkisen malliston pukuja rekkiin ja useammassa koossa. Keväämmälle uskaltaisin niitä luvata, mutta tarkempaa aikataulua en lähde tässä hahmottelemaan.

Ihastusta herättänyt Kielo. Kuva byMikaelas


Love Me Do - häämessut


Ensi viikon loppuna on luvassa kovasti odotetut Love Me Do - häämessut. Fitting Roomin pyöreän logokyltin alta löytyy samalta osastolta allekirjoittanut Vuoden Hääpukusuunnittelijan luonneroolissa, Ruoste Designin suunnittelija Hanna Talsi pukuineen, ja rekeistä Aurora Collection -valmismallistoa.

Koska viime aikoina on tullut niin paljon ihanaa ja positiivista, haluan jakaa myös jotain hyvänmielenjuttuja takaisin. Niinpä messutarjouksena Aurora Collectionin puvuista saa helmikuun loppuun mennessä  -15% alennusta hinnasta, kun tilaat puvun varastoväreissä!

Kesän juhliin suloinen Coralie
2 kommenttia:

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?