Revelations

Revelations

lauantai 2. helmikuuta 2013

Joko se vuosi meni..?

Vuosi sitten tähän aikaan pohdiskeltiin sitä, josko pitäisi potkaista tämä blogi käyntiin. Kauan oltiin sitä ehditty jo suunnitella "ois kiva" -tyylisesti, mutta jostain syystä se olikin kauan vain tuollaista ympäripyöreää suunnittelua, ei sen kummoisempaa.

Mikäs siinä blogin perustamisessa sitten arvelutti? Ehkä se, onko sitä kerrottavaa säännöllisesti. Tai jos on, niin saako sen jotenkin mielekkääseen tekstimuotoon kaiken tämän muunkin hössäkän keskellä. Tekstin tuottamiseen liittyvä ongelma lienee lähinnä mulla. Aurora kirjoittaa muutenkin todella paljon ja mielellään, mulle tämä on pahimmillaan aikamoista kivireen vetämistä. Pikkuhiljaa oon kuitenkin oppinut jopa nauttivani tästä näpyttelystä, huh! Kukapa olisi uskonut, en minä.

Lueskelin muutaman ensimmäisistä blogauksista ja nauratti. Aika jäykkää ja vakavata on meno ollut, vaikka alusta saakka yritettiin lähteä liikkeelle löysin rantein. Paljon ollaan opittu ja paljon ollaan myös kehitytty, sekä tässä blogihommassa että elämässä muutenkin. Päivityksiä selaillessa se konkretisoituu: monessa ollaan oltu mukana. Oon kiitollinen.

Totuus julki! Välillä selviytyminen on vaatinut kovia keinoja.

Miten siis tästä eteenpäin? Jatketaan samaa rataa ja kertoillaan kuulumisia ateljeesta ja vähän sen ympäriltäkin. Itse olen nauttinut varsinkin siitä, että blogiin on voinut kirjoitella vapaamuotoisesti vähän siitä sun tästä. Ei siis aseteta turhia rajoituksia tulevaisuudessakaan. Omalta osaltani ajattelin yrittää petrata kuvien määrässä ja laadussa, jotta teillä siellä olisi entistä mukavampaa päivityksiämme selaillessa. Ajattelin myös lähitulevaisuudessa hioa hieman blogin ulkoasua ja laittaa jossain muodossa esille linkkejä suosikkiblogeihimme tai -sivustoillemme. Dun dun duu!

Kiitos teille kaikille, jotka tätä blogia seuraavat. Lukijamäärä ei paljoa kerro, sen verran tuolla Helsingin häämessuillakin saimme palautetta blogin lukijoilta, ja tilastojen näyttämät lukukerrat raksuttelee jo kivoissa lukemissa. Kommentoikaa myös rohkeasti, älkää ujostelko! Varsinkin jos tulee mieleen, että mistä tai minkätyylisistä aiheista tahtoisitte tulevaisuudessa erityisesti lukea.

Mä pakkaan nyt kapsäkkini ja lähden toviksi Barcelonaan arkkitehtuuria ja puistoja ihailemaan. Mikään ei raikasta aivoja paremmin kuin pieni inspiraatiomatka. Tänään käynnistyi Tampereella häämessut, jotka jatkuvat vielä huomisen. Aurora on siellä edustamassa meidän molempien puolesta, käykääpä moikkaamassa häntä jos satutte huomenna messuilemaan. Meiltä on myös mukava määrä pukuja Design & Lifestyle -näytöksessä (starttaa klo 14.30), sisällyttäkää se kalenteriinne, mikäli vietätte häämessusunnuntain.

Pus. Karkaan paikalta ja toivon, ettei Aurora huomaa, että olen päivittänyt tänne kuvia heseroskista ja skumpasta. Trololo.

Kerro se kuvin. Leidit elementissään.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta blogista. Teidän työt ovat todella upeita <3 tätä blogia on kiva lukea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi mieltä lämmittävistä sanoista. Lue ja kommentoi tulevaisuudessakin! :)

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?