Revelations

Revelations

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kenkäillan tunnelmia ja viikon kuulumiset


Heissan! Blogia on pidetty jo jonkin aikaa ja pakko sanoa: Onpa kivaa! Niin paljon tapahtuu meillä putiikissa ja muuallakin, että olisi ihan sääli jättää kertomatta kaikesta tästä. Auroran kanssa ollaan siitä jo kaksin jauhettukin, siis bloggaamisen iloista ja riemuista. Toivottavasti näiden tarinoiden lukeminen on yhtään niin mukavaa kun niistä kirjoittaminen :)

Torstaina vietimme Rainbow -kenkäiltaa, josta Aurora täällä blogissa jo mainitsikin. Tunnelma oli mahtava, kiitos kaikille osallistujille! Taatusti teemme tämän vielä uudestaankin, ja mieluusti ennemmin kuin myöhemmin. Tarjolla oli kuohuviiniä ja pientä purtavaa (valitsin perinteisesti seitsemää sorttia), ja illan aikana arvoimme Achbergerin kauniin korusetin yhdelle onnettaren suosikille. Paljon ehdittiin puhua sekä kengistä että muustakin, taisipa muutama pukukin käydä sovituksessa. Asiakkaiden tapaaminen tuo aina uutta virtaa, ja meidän asiakkaamme ovat kyllä aivan ylivertaisen ihania. Keksejä ja vaahtokarkkeja jäi yli sen verran, että ollaan naposteltu niitä loppuviikko ihan sokeriövereissä. Huh.

Kenkien lisäksi meillä oli ekstrana ihania iltalaukkuja esiteltävänä. Ihastuttiin niihin niin, että valikoitiin kauneimmat myös meille putiikkiin. Suloisten kenkien lisäksi on saatavilla siis myös tyyliin sopiva laukku, ja mikä parasta; myös laukut ovat värjättäviä! Jokaisessa on kaunis ketjuhihna, ja laukkua voi käyttää myös hihnattomana (mikä hassu sana) clutchina. Supertyylikästä.

Ruokaorientoituneena kuvaan aina tarjottavat. Olihan meillä noita kenkiäkin...

Vaarallinen työympäristö. Haluan. Tarviin!

Mitäpä vielä. Toissapäivänä pidin mallipalaveria aivan mahtavan morsiamen kanssa, tuskin maltan odottaa että pääsen eteenpäin pukuprojektissa. Taidokkaita yksityiskohtia, italialaista huntutylliä, nuden sävyjä... Olen innoissani! Pitää raportoida sitten tännekin, kunhan etenemme sanoista tekoihin. Saatanpa laittaa jokusen kuvankin puvun tekovaiheista, mikäli asiakas on ajatukselle suosiollinen.

Katselin myöskin läpi kuvatiedostojani ja löysin muutaman making of -kuvan, joiden olemassaoloa en muistanut. Tahdon hellitellä teitä ja näyttää yhden Mikaelan ottaman kuvan, jota emme ole laittaneet vielä mihinkään muualle esille. Ainakin itsestäni on mielenkiintoista seurata koko skaalaa puvun tekemisestä aina valmiiseen kuvaan saakka. Näissä kuvauksissa tahdoin irroitella korsettien ja asusteiden kanssa, pitäytyen lähinnä hieman alusvaatemaisemmassa stailaamisessa. Hiukset ja meikit teki Pumpuli Salongin Carita, Sukat ja alushousut ovat alusasuliike Sirosta. Malleina upeat Jenniina ja Riina.

On onni työskennellä lahjakkaiden ihmisten kanssa.

Luunvärinen silkkikorsetti ja yksi tuima keskittyjä
Sinertävänharmaa silkki ja Solstissin pitsi ne yhteen soppii <3

Suttuinen pokkarilla ottamani räpsy studiolta

Jenniina ja Riina kohtalokkaina. Kuva: Mikaela Löfroth

5 kommenttia:

 1. vihje: voisitte pitää kenkäillan myös ajalla 4.-6.6., jos käy kutsu mun tulla valintakokeisiin. kuolahan tässä valuu kuvia katsellessa. entä mistä on peräisin tuo hurjan kaunis choker-tyyppinen valkoinen kaulakoru tuossa toisella mallilla kaulassaan?

  erittäin vaarallinen työympäristö! haluan! tarviin! heti! minulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vihjeestä! :) Laitetaanpa korvan taakse.

  Kuvausten korut ovat kaikki myös minun tekemiäni, yritän olla rajoittumatta pelkkään pukupuoleen.

  Juu, liian vaarallinen työympäristö. Vähän vaikeaa kulkea läpät silmillä tuolla, yritän kehittää jotain mantraa etten hankkisi kaikkea itselle.
  "En tarvitse tätä oikeasti, en tarvitse tätä oikeasti... Mutku."

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin juuri sivustosi! Kysyisin, missä hinnoissa tuollaiset yllä olevat korsetit ovat? Totta työn määrä ja materiaalit vaikuttavat, mutta noin suurin piirtein. Itsellä kun ei ole mitään käsitystä hinnoista. *haaveilee yllä olevasta korsetista*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyymi! Korsetit suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan niin ulkonäöllisesti kuin materiaalienkin puolesta, ja valmistetaan mittojen mukaan istumaan kuin hanska. Tietenkin, kun korsetista on kyse, oman vartalon mukainen räätälöinti tarkoittaa myös sitä, että se muotoilee myös juuri oikeista paikoista, eikä mitään ylimääräistä tursuile reunojen yli. ;) Hinnat vaihtelevat mallista ja materiaalista riippuen 450-800 euroon. Monien asiakkaiden iloksi unelmavaatteensa voi myös maksaa useammassa osassa, eikä tarvitse täten rämäyttää kerralla kuukauden budjettiaan.

   Poista
  2. Ai ku ihanaa <3 Olen haaveillu juurikin että juhla-asuun olisi "arvokas juhla-asun osa"-yläosa, josta voisi saada mahdollisimman moneen sopivan yhdistelemällä tilanteen mukaan muihin juhlavaatteisiin. Aktiivi-kotiompelijana en kyllä pysty itse tuollaista loihtimaan. Todella kauniita <3 Jonain päivänä (toivottavasti pian;) tulen kyllä koputtelemaan ovellesi!

   Poista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?