Revelations

Revelations

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kotihiireilyä sun muuta

Vapun pientä levähdystaukoa edeltävä viikko on ollut työntäyteinen ja vilkas. Putiikissa on suunniteltu, soviteltu, valmistettu, kokoustettu ja ties mitä. Ihan kuin ihmisetkin olisivat heränneet samaan tahtiin kun nurmikot vihertyvät ja katukivetysten välistä puskee voikukkia. Ensimmäiset t-paitasillaan kävelevät ihmiset olen jo bongaillut, aika koviksia. Itse pidän takin päällä vielä tovin, tai ainakin jonkun pitkähihaisen.

Ihanan Humbugi Asusteen kuvauksista jo mainitsinkin aikaisemmassa blogauksessani ja nyt ovat kuvat valmistuneet. Humbugin tuotteet ovat mahtavia ja valokuvaaja Matti Vassinen on onnistunut hienosti kiteyttämään niiden elegantin olemuksen, unohtamatta pientä pilkettä silmäkulmassa.

Humbugin suloisia tuotteita ja allekirjoittanut peilailemassa. Kuva: Matti Vassinen


Käykää katsomassa loput kuvat täältä, autiotalossa oli oma erikoinen tunnelmansa. Home Sweet Home -niminen näyttely kuvausten hedelmistä on myös esillä Tampereella Kahvila Kahvillassa toukokuun loppuun, käykääpä katsastamassa myös se jos olette maisemissa. Auroran kanssa piipahdimme näyttelyn avajaisissakin, tunnelma oli hieno ja varsinkin musiikkiesitykset lumosivat meidät täysin :)

Viikolla meille saapui myös tämä ihastuttava kolmikko.

Kips, kops.

Tiedän, ihania. Sopivasti platformia ja vielä sopivammin korkoa. Tietysti menin sovittamaan yhtä paria ja ihastuin. Rainbow'n kengät ne eivät koskaan petä. Tätä menoa alan kirjoittaa pelkistä kengistä, enkä mistään muusta.

Samalla kun kuvailin noita ihania kapistuksia, otin muutaman uuden kuvan liikkeestä. Ensimmäisessä näkyy myös Humbugi Asusteen söpöt rusettilaukut, niistä emme olekaan ehtinyt vielä päivittää mihinkään muualle. Persoonallinen vaihtoehto perinteisemmälle clutchille. Meillä on tällä hetkellä rusettilaukkuja valkoisena, mutta ehkä saamme putiikille vielä jotain muitakin värejä...

Uudet lyhythelmaiset juhlamekot sopivat kenkien viereen

Hieman yleiskuvaa.

Silmäkarkkia

Viikolla sain etenemään myös mieluisan pukuprojektin. Jokin aika sitten asiakas toi minulle karkauspäivän hamekankaansa ja pyysi niistä puvun. Hykertelin kun kuuntelin tarinaa siitä, miten hamekankaat käytiin hakemassa. Ihan mikä tahansa kretonki ei käynyt kyseeseen, vaan kauneimmat sinisen ja turkoosin sävyt käytiin hankkimassa Villisilkistä saakka. Ei päässytkään heppu ihan niin helpolla kuin ehkä oli ajatellut...

Kankaat ovat ihanat, läikehtivät ja ylelliset ja saimme yhdessä valittua täydellisen mallin, en malta odottaa että pääsen jatkamaan. Asiakkaan tuomien kankaiden lisäksi valitsimme niihin sopivan tumman turkoosin dupionin, mitä käytän puvun korsetissa. Fiilistelimme jo kenkien värjäystäkin sopivaan sävyyn, tämä puku ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Silkkisifonkia, -satiinia ja jokunen luonnos
Vielä loppukaneetti, mikä selittää postauksen kummallisen otsikon. Asuntoni kuvattiin sisutusblogiin tovi sitten ja tahdon esitellä jutun myös teille! Olen aina ollut varsinainen kotihiiri. Viihdyn paljon kotona ja tahdon että siellä myös on viihtyisää. Tunnen itseni myös luovemmaksi kauniissa ympäristössä. (No, sisustusmakuni ei taida olla ihan kaikkien mieleen, mutta itse rakastan kaikessa mahtipontisuudessaan huvittavia puitteitani, jotka olen kotiini rakentanut.) Kummallisten mutkien kautta huhu värikylläisestä kämpästäni kiiri sisustusblogia pitävän kaksikon tietoon.

Olin tietysti hyvin otettu siitä, että asuntoni on mukavan näköinen muidenkin mielestä. Kuvitettuja Haaveita -nimellä kulkeva blogi on kuvannut rutkasti ihanan näköisiä taloja ja huoneita, kannattaa käydä kurkkimassa. Kiitokset heille vierailusta pikkuisessa yksiössäni! Koko juttu ja paljon kuvia asunnostani täällä.

Kylläpä ottivat kauniita kuvia! Hmm, huomatkaa häpeällinen salaisuuteni: omistan mariskoolin.
Pallero on majesteetillinen. Kuvat http://kuvitettujahaaveita.wordpress.com/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?