Revelations

Revelations

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Uusia juhlamekkoja!

Kiitos ja anteeksi. Sen verran on hässäkkää ja kiirettä töiden kanssa, että bloggaus siitä hieman kärsii. Aika ymmärrettävä ja tavallaan ihan positiivinenkin ongelma kaikkien aikataulujen keskellä, vai mitä? Tuppaan helposti kehittämään ahdistusta kaikesta, ja tänään Aurora sanoi että tuskin tästä nyt kannattaa kaiken muun päälle. Enpä siis murehdi sen enempää. Lupaan.

Tänään meille tuli muuten lähetys ihania lyhyitä juhlamekkoja kesäksi. Lyhyellä tarkoitan siis oikeasti lyhyttä, reilusti polven ylle asettuvaa mallia. Ei siis ehkä kaikkien juttu, mutta mikäpä edes olisi. Tosi söpöjä ovat, ja täynnä ihania yksityiskohtia! Merkki on siis ruotsalainen Nixa, mistä me kovasti tykätään. Laatu ja suunnittelu on todella hyvää, ja mitoitus on järkevä meille suomalaisillekin. Jee! Napsin pari kuvaa yksityiskohdista pukujen höyryttelyn lomassa...

Jotain punaista ja röyhelöhelmaista

Turkoosia sifonkia, kamera hieman vääristää värejä :/

Kuosillinen ihanuus kaikilla herkuilla!
Viikonloppuna oli muuten sikäli poikkeuksellinen hetki, että pääsin itsekin kameran linssin eteen. Yleensä tulee oltua lähinnä takavasemmalla teippiharja kädessä, kun omia pukuja kuvataan. Kuvattiin niitä omia malleja muutama nytkin (mallina ihana Veera, joka on tuttu Minea-puvun kuvista), jännä taas odotella että miltä kuvat näyttävät. Itse en taida olla ihan niin tottunut poseeraaja, iskee helposti ujo:

Kuva: Krister Löfroth
Ehkä jätän malleilun muille ja pysyn itse ompelukoneen ääressä? Ei sillä, en valita kohtalostani. Huomenna muun muassa pidän mallipalaverin morsiusasiakkaani kanssa, joka tahtoo 50-lukua henkivän, leveähelmaisen ihanuuden. En malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?