Revelations

Revelations

maanantai 20. toukokuuta 2013

Puku jos toinenkin

Kappas, hei! Aurora mua viikko sitten tuurailikin, kun on niin hulinaa ettei edes bloggailemaan kerkeä. Henki kuitenkin vielä pihisee ja voiton puolella ollaan. Tutkintoasioiden hoitamisen lisäksi olen puuhastellut kaikkea puvuista pääsykokeisiin, mutta tuollaisista jännittävistä salasuunnitelmista sitten jossain toisessa postauksessa... Kaiken kiireen päälle onnistuin muuten hankkimaan aika sitkeän kevätflunssan, mistä olen päässyt tokenemaan vasta viime viikolla. Miten ne pöpöt aina tietää ajoittaa kaikista typerimpään hetkeen. Onneksi on apteekin tropit, nessut ja inkivääritee.

Välimeren helmen loppukaneetit


Tämä puku lähti maailmalle lauantaina. Sannan kanssa suunniteltiin yksityiskohtia aika pitkä tovi, ja lopputuloksesta tuli tosi kevyt ja naisellinen - aivan kuten Sanna toivoikin. Edellisestä sneak peekistäni kevensin vielä tuolta miehustan vedostusta, mutta muuten puku pysyi entisellään. Vyön koristenauhasta tein olkapäälle pienen yksityiskohdan tuomaan hieman lisäkimallusta.

Hääkengiksi Sanna valkkasi muuten meiltä Rainbow Couturen ihanan Faith -mallin, enkä yhtään ihmettele miksi. Faith on muotoilultaan kaunis ja mikä parasta, täysin pehmustettu. Kuin pilvien päällä tepastelisi, kyllä kelpaa. Häiden jälkeen kengät voidaan sitten värjätä johonkin herkulliseen väriin, eivätkä kenkäkaunottaret jää kaappiin pölyttymään.

Sieltä sun täältä kulmasta
 Pisteeksi i:n päälle tein vielä pukuun sopivan, siron käsikorun. Kristallipisarat ovat hienostunut yksityiskohta ja lisäävät vielä asteen (pisaran, hihi) romantiikkaa. Tällaisia pieniä asusteita on ihana tehdä, kunhan vain tottuu pienenpieniin pihteihin ja pikkutarkkaan piperrykseen. Morsian oli korun mallista sekä yllättynyt että todella ihastunut, mikä on mun mittapuulla paras reaktio, minkä voi saada.

Onneksi nappasin tämän kuvan lauantaina. Aurora otti muutaman kuvan korusta mun kädessä, kun pyysin vähän jeesiä. Katselin niitä koneelta äsken ja olin vähän järkyttynyt omien tassujen kunnosta. Kuivat, harmahtavat käsityöläisen räpistimet huonoine kynsineen, yäks. Diskreetisti kuvat roskakoriin ja käsirasvapurkille.

Bling!

Klassista mustavalkoista


Kylläpä mä nyt innostuin, usempi puku samaan bloggaukseen. Tällainen kaksiosainen puku valmistui viime viikolla. Kauhean vaikea oli kuvata valkoista tylliä, eikä yksityiskohdat näy kauhean hyvin. Yläosassa on korinpohjatyyliin vedostettua tylliä ja alaosa on kauniisti laskeutuvaa mustaa morsiussatiinia. Harmi, kun en napsinut kuvaa laahuksen muodosta, kuvailin sitä näet "rauskumaiseksi", ja sitä se muodoltaan ihan tosissaankin muistuttaa. Raikastavaa tehdä asioita uusilla tavoilla.

Julma mermaid-linja, koska voin

 Mustaan vyöhön tein krinoliininauhasta ja pitsistä näyttävän ruusukkeen. Mulla on kummallinen kuherruskuukausi kaikkeen mustavalkoiseen ja ulotteiseen... Irrallinen vyö on aina hyvä valinta esimerkiksi puvun jatkokäytön kannalta. Tämäkin puku kolmiosaisena taipuu aika moneen suuntaan niin tarvittaessa.

Kyllä ne vedokset näissä hieman näkyvät
Juu, mustaa ja valkoista kaikkialla
Ulkona on puita, puissa lehtiä, puistossa tulppaaneja. Oon kiireistä huolimatta aikamoinen onnenpossu. Pitäkäähän huoli itsestänne <3 Ja hei, kommentoikaa joskus jotain. Ihan mitä vaan!

5 kommenttia:

 1. Okei kommentoin ihan mitä vaan. Meinasin ostaa hyvin samanmoiset housut, ja oltais oltu ihan tekstiilikaksosia, mutta se kaupassa jäljellä ollut ainut koko ei mahtunu mun mahtiperän yli. Mikä sääli.

  Ps. Kauniita pukuja.

  VastaaPoista
 2. No höhhelis! Mä pukeudun nykyään vaan joustovyötäröihin ja neuletelttoihin, oon eniten mukavuudenhaluinen.

  Ps. Kiitos.

  VastaaPoista
 3. On ne ihanii, mutta tiesitte sen jo!

  VastaaPoista
 4. Upeita pukuja molemmat! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset! Saatte todella hymyn naamalle, vaikken kommentteja kalastellessani pelkästään pukukehuja odottanutkaan :)

  VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?