Revelations

Revelations

torstai 21. marraskuuta 2013

Itsenäisyyskiireitä nettipimennosta huolimatta

Tiedän, tiedän. Blogi on myöhässä ilmestymisestään. Tällä kertaa minulla on erittäin hyvä syy. Onhan? Olin nimittäin treffeillä, ja oli sen verran rattoisaa, että ajelin vasta tiistai aamuna hiljalleen vaalenevan hämärän läpi takaisin Hämeenlinnaan. Uskollinen työvalvojani ja satunnaisesti esiliinan virkaa toimittava ystäväni (lue:koira) oli myös mukana, eikä muuten auta yhtään aamu-unisen ponnistuksia pitää silmät ratin takana auki, kun karvainen kaverini veti vieressä hirsiä täyttä häkää. Kuorsauksen kera vielä.Suosittelen lämpimästi Gravity -elokuvaa. En muista, koska olisin kokovartalojännittänyt tällä tavoin pitkiin, pitkiin aikoihin. Adrenaliinipölly jatkui vielä hyvän tovin lopputekstienkin jälkeen, jätti jälkeensä hiljaisen tyypin, jonka useimmiten vaikeasti hiljennettävä leipäläpi pysyi ennätysajan kiinni. Onneksi kukaan ei katsele leffateatterin pimeydessä itsekseen nytkähtelevää, säpsyvää ja treffikaverinsa polvet mustelmille puristavaa pöljää. Mutta leffa on hyvä, käykää katsomassa!

Tämä oli siis alkuperäinen syyni, mutta herra Murphy on taas kaikista kielloista huolimatta sotkenut elämääni. (Kuulehan heppu, viime vuoden mutkat olivat ihan riittävästi. Sinua EI kaivata täällä!) Tällä kertaa pahalainen sotki nettiyhteyteni, ja niinpä lähes valmis teksti kuvineen jäivät raivostuttavasti bittibarrikadin taaksen, enkä päässyt niihin lainkaan käsiksi. Tätä selvitellessä toivon saavani blogauksen kuitenkin pihalle, vähän kuin pullopostin haaksirikkoiselta.

Ylpeä ystävistä - Dreamteamin saavutuksia


Aivan pienellä aikaa ihanat yhteistyökumppanini ovat saaneet mainetta ja glooriaa, ja koska olen niin hurjan iloinen ja ylpeä näistä uskomattomista työmyyristä, luovista hulluista ja oman tiensä kulkijoista, hehkutan heitä tällä kertaa blogin välityksellä. Olen niin onnellinen heidän saavutuksistaan!


Mikaela Löfrothin nimi on monta kertaa näkynyt niin meidänkin teksteissämme, sivuillamme mahtavien tuotekuvien kuvaajana, häälehdissä, ja monissa muissa medioissa, sekä kahminut roppakaupalla palkintoja ja kunniamainintoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ehtiipä neitokainen vielä kirjoittaa City-lehden blogiakin. Miksi nyt häntä nyt niin hehkutan - ei pelkästään visuaalisen lahjakkuutensa ja ylivertaisen kameranaisen roolista, vaan Mikaela voitti vuoden nuori yrittäjä- palkinnon. Hillitön tunnustus, joka varmasti antaa uskoa tulevaan, vahvistaa oman linjasuunnan oikeellisuutta ja ennen kaikkea siitä, että on tehty monta asiaa oikein ja hyvin. Onnea vielä tätäkin kautta tähtikuvaajalle!


Itsenäisyyspäiväkiireitä


Treffien sivussa ehdin käydä Tikkurilassa sijaitsevassa Villihelmen myymälässä valikoimassa tuleviin pukuihin täysin oikeansävyiset kristallit ja helmet, ja siinä sivussa ajelin pariinkin kertaan Heidin tällä viikolla aukeavan Tuhkimotarinan ikkunoiden ohi. Hyvältä näyttää! Onnea Heidille uuden liikkeen suhteen. Helsinkiläisten kannattaa käydä täällä kääntymässä. Luvassa hurjan taitava ompelijamestari ja paljon kaikenlaista ihanaa!


Revelationsilta on tulossa kaksi pukua presidentin itsenäisyyspäiväjuhliin Tampereelle. Muuttunut etiketti on ollut kutkuttava uudistus, ja vaikka sain toisen puvun kankaat vasta tällä viikolla suureksi ahdistuksekseni ja hätähuutojen jälkeen, kaikki näyttää todella hyvältä. Yöompelu ei sinänsä tällaista valvojaa haittaa, mutta stressilevelit ehtivät nousta hetkeksi aika korkealle. Pahemmin spoilaamatta, tässä vielä pieni makupala toisen puvun silkinhohtoisesta värimaailmasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?