Revelations

Revelations

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Mene pois Mr. Murphy!

Mahtoikohan tuo kovanonnen kaveri intoutua viime viikon manailustani, kun tuntui asettuvan taas taloksi. Minulla on nimittäin ollut aivan äärimmäisen harmistuttavia nettiongelmia viimeiset parisen viikkoa. Ensin kotiläppärini kieltäytyy ottamasta lainkaan yhteyttä nettiin, sen jälkeen työkone alkaa kiukutella, kaatuilla ja vetää bittiset itkupotkuraivarit, ja nettitikkukaan ei nätisti pyytämisestä huolimatta oikein halua yhdistellä. Ei auttanut edes hitaasti kymmeneen laskeminen ja etäavun kanssa ongelmien ratkomisen yhdistäminen, joten nyt blogi on auttamattomasti retuperällä. Kuviakaan ei nyt ole, koska en saa ladattua niitä nyt.

No, minkäs teet. Pelkällä puhelimella ei oikein saa kovin paljoa tehtyä. Tai jos saa, neuvoja otetaan vastaan. En ole vieläkään ihan perillä ihkaensimmäisen älypuhelimeni saloista.Olen tähän asti pysynyt perinteisissä kapuloissa, kun olen niin tavattoman kömpelö, että luuri lipsahtaa käsistä lattialle/ betonille/ asfaltille/ valitse muu kova alusta tai ikävän kova tiputus. En ole tehnyt sitä tarkoituksella, se vain tapahtuu suureksi kauhukseni. Nyt uskaltauduin sitten älypuhelimien ihmeelliseen maailmaan, kun tarjolle tuli iskun, kolhun ja vedenkestävä malli. Katsotaan kuinka kauan säilyy ehjänä, heh heh.

Älypuhelimista puheenollen. Ne ovat tuoneet meillekin ihan uutta kivaa ja mielenkiintoista, sillä olemme kummatkin Mirjamin kanssa auttamattoman koukussa Instagrammiin ja aloittelen haparoivaa tunnustelua myös Pinterestin kohdalla. Voi argh, miten koukuttavaa ja kivaa! En olisi uskonut innostuvani niin paljon puhelimen näpyttelystä, mutta minkäs teet. Meitä voi seurata Instagrammissa ketään yllättämättömillä nimillä: #auroraraiskinen ja #mirjamlehtonen. Luvassa blogin tyyliin kurkistuksia työn alla oleviin projekteihin, hääpukuihin, inspiroiviin juttuihin ja epämääräisiin ilon ja tunnelmoinnin pyörteisiin.

Muuten täällä tulee paahdettua pää kolmantena jalkana. Linnan juhlat - tai Tamperetalon juhlat tänä vuonna - pitävät vauhdin yllä ja työtunteja ei uskalla edes laskea. Ommellessani herkkään sifonkiin pitsikuvioita, olen tullut samalla katselleeksi hyvän määrän sarjoja ja leffoja, joita on pitkään jo pitänyt katsastaa. (pssst, Game of Thrones on aika kova.) Elokuvia vielä varmaankin tulee kulumaan aika reilusti, sen verran mikroskooppisia pistoja sifonkiin saa tehdä, ettei se lähde vetämään tai kinnaamaan mihinkään suuntaan.

Kello kiirii sen verran, että täytyy palata ompelurumbaan, koska aikataulu on armoton. Loppukaneetiksi vielä muistutus morsiamille: Hääpukualennusmyynnit jatkuvat vielä marraskuun loppuun asti. Nyt kannattaa käydä katsomassa itselleen unelmapuku mahtavan hyvään hintaan, ja budjettia jää kivasti käytettäväksi vielä erityisen kivoihin alusasuihin, kenkiin tai vaikka napata se ihana sormus, joka jäi mielen pohjalle kutkuttelemaan! Kokoja löytyy mukavasti kaikille, erityisesti pienissä ja vähän reilummissa malleissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?