Revelations

Revelations

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kenkäuutuuksia

Herranen aika. Uusia kenkämalleja on tullut jo jokunen aika sitten, enkä ole lainkaan muistanut hehkuttaa niistä tänne. Korjataanpa virhe välittömästi.

Elsen mallistosta löytyy keväälle hurmaavan kaunis pitsikenkä, Mimosa, korkeamman koron ystäville. Platformia löytyy parin sentin verran ja kiinteät sivut varmistavat sen, että se pysyy mukavasti ja tukevasti jalassa. Tähän pitsiin väri ei tartu, mutta se seikka kompensoi sitten hinnan kohdalla. Muihin pitsikenkiin verrattuna Mimosat ovat mukavan edulliset. Eivätkö ole kertakaikkisen kauniit?

Mimosa by Else


Elsen mallistosta löytyy myöskin bestseller Brandy. Näihin väri puree mainiosti, ja voi vapaasti värjäyttää ne juuri sellaisiksi kuin tahtookin. Mimosan vastaparina korkoa on vain vähän alle 3cm, joten tämän kanssa ei tule juhlaparin keskinäisiä pituusongelmia, eivätkä tassutkaan väsähdä niin herkästi. Pienikin korko nostaa ja sirontaa jalan linjaa, ja näillä kävelee sujuvasti sellainenkin, joka ei tavallisesti korkoihin kajoa. Kapea nilkkaremmi pitää kengän hyvin jalassa, riehakkaammassakin juhlassa. Moni on toivonut enemmän matalia kenkiä, joten toiveisiin vastataan! 

Brandy by Else


Kenkäklipsit ovat myös sellainen herkku, että himoan näitä itsellekin. Katso, miten ne muuttavat selkeälinjaiset kengät aivan toisenlaiseksi klipsien kanssa. Monikäyttöisyydestä isot plussat. Putiikilta löytyy Vela ja Servia, mutta rusettien ja voimakkaampienkin blingien ystäviä hemmotellaan klipsien osalta. Ihana juttu on vielä se, että näillä voi uudistaa, somistaa kengän kuin kengän, eikä niiden tarvitse olla Rainbow Club shoesin mallistosta sopiakseen yhteen.

Suursuosikkini Vela


Hieman eri meininki, kun kengissä on vähän väriä ja kylkeen laitetaan blingirusettiklipsit


1 kommentti:

  1. Kuolasin noita rusetteja joku aika sitten jossain. Ne on ehkä pakko saada. :D

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?