Revelations

Revelations

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kurkistuksia koru-uutuuksiin ja uuteen linjaukseen


Useampi asiakas on nyt toivonut entistä pidemmälle vietyjä sneak peekeja. Vaikka nyt on kertoiltu pukujen suunnittelusta, vilautettu materiaaleja ja pieniä yksityiskohtia, toivomus olisi näyttää vielä tarkemmin itse pukujen valmistusprosessia. Tässä taas näkee, miten omalle työlleen välillä sokeutuu. Ei tullut mieleen, että kaavoitus- ja leikkuushow, saati sitten kankaan kanssa koneella myllääminen voisikin olla toisille hyvin kiinnostavaa.

Näin välittömään palautteeseen täytyy ilman muuta reagoida, mutta haen hieman vielä sinulta tukea ajatukselle. Mitä sanot, kaipaatko nähdä tarkempaa matkaa ideoinnista luonnoksiin, ja sieltä sitten taas valmiiksi puvuksi? Lupaan olla jatkossa sitten aktiivisempi kameran kanssa, napata paljon kertovia kuvia ateljeen arkipäivästä ja pukujen vaiheista.

Vedosfiilistelyitä silkkiseen korsettiin.

Aiheen tiimoilta keväämmällä tulee paljon enemmän myös korsettijuttuja. Asia on nimittäin niin, että 2014 on minulle henkilökohtainen juhlanaihe. Tänä vuonna olen saavuttanut nimittäin 20. juhlavuosi korsettien suunnitelijana ja valmistajana. Aihe kaipaa syväluotausta, jota ei ihan yhdellä tai kahdella blogauksella kateta - tai sitten kukaan ei jaksaisi lukea sellaista romaania. Tulossa siis historian siipien havinaa, reflektointia aiheesta ja paljon, paljon kurvikkaita vyötäröitä! Tähänkin pääset osiltasi vaikuttamaan. Jos korsetit kiinnostavat, niiden historia, käyttö, ennakkoluulot yms. kutkuttavat, laita minulle viestiä, mistä kaipaisit korsettimestarin kertovan.

Ihastu! - uusia Ninkan koruja putiikillaWanhan Sataman häämessujen jälkeen putiikille ilmestyi kasa Ninkan upeita strassi- ja kristallikoruja, ja pian valtaosa niistä löysi uuden, rakastavan omistajan. Ei ole tarvinnut kuin ottaa huikean kauniisti kiiltelevät korut käsiin, tuntea sen vakuuttava paino ja nähdä kristallien laatu, niin päätös on melkein tehty siinä kohtaa. Vielä kun putiikilla on päässyt mallailemaan, miltä ne näyttäisivät omia hiuksia vasten, tai miten koru ranteessa lepää, suosio on ollut taattu. Niinpä sitten ilmoitin Ninalle, että meillä on huutava vaje pukukoruista, ja pari päivää sitten pamahti postin pakettikortti luukusta.Tänään olen päässyt purkamaan ja hinnoittelemaan nuo hehkuvat ja kimaltavat kaunokaiset, ja suorastaan sormet syyhyten olen asetellut niitä putiikin vitriiniin ja hyllyihin. Apua, olenko näin paha harakka, kun suorastaan kihisen innosta noita hipeltäessäni. Koska tämä pääsi tapahtumaan? Eikä kukaan kertonut minulle mitään? Perinteisesti olen ollut hyvin selkeälinjaisten, yksinkertaisen kauniiden linjojen suuri ystävä. Mutta voiko näistä edes olla pitämättä?


Kuva ei tee tälle hiuskorulle oikeutta. Oih, tahdon!Tässä on sormus ja rannekoru yhdessä. Herkullinen idea!

Shiny happy people?

4 kommenttia:

 1. Onka kaunis ja kiiltävä tuo kolmas alin! En ole (mielestäni) kovin kiiltävien korujen perään, mutta tuota voisi kyllä heti testailla :D

  VastaaPoista
 2. Kuule, kaikki jutut sun työstä kelpaa ja luetaan himona, antaa mennä vaan.

  VastaaPoista
 3. Haluan, siis tarvitsen tuollaisen korsetin, aivan ihana! Kuvat ja korsetit ovat aina tosi POP. Siro ja naisellinen blingbling on aina tyylikästä, kelpaisi minullekin. T:Suvi

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista! Blingeistä olen edelleen itsekin kovin innoissani, ja on todella kiva kuulla laajemminkin palautetta kuinka syvälle blogissa olisi hyvä sukeltaa! :)

  VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?