Revelations

Revelations

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuvia häistä ja lehden sivuilta

Kuten yleensä pitkien ylityörupeamien jälkeen, tilanteen rauhoituttua kroppa päättää pistää pelin seis ja heittää tautia kehiin. Koskapa henki kulkee vähän heikosti (nenän kautta) ja keho vetää hienot kuumeväristykset, en ala runoilemaan juurikaan tämän pidemmälle. Sen sijaan vedetään kehiin uusia lehtikuvia ja eräät häät, joista oli puhetta jo toissavuonna, mutta kuvat saapuivat vasta nyt. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan!

Linssiluteet Häät ja juhlat -lehdessäPostiluukusta kolahti tänään uunituore Häät ja juhlat -lehti, jonka sivuilta sain piristystä alati vuotavaan nenään ja hytinöihin. Alusasuosion avaa hienosti Mirjamin suunnittelema silkkinen, pitsein ja swarovski-kristallein somistettu korsetti ja toppi - ja joka suureksi huvituksekseni oli nimetty lehdessä torsoletiksi. Tähän nimitykseen harvoin on tullut törmättyä. Alkuperäinen kaulakorsetti oli stailauksessa laitettu käsivarsikoristeeksi, ja se miellytti ainakin omaa silmääni. Näyttääpä kivalta!Toinen tuttu puku löytyikin sitten häämuodin puolelta. Kun pukupyyntö kuvauksiin tuli, minulla ei ollut oikeasti yhtään mitään, mikä olisi vastannut lehden toiveita. Pikaisen selvittelyn, ja koska puvun pitäisi naapurimaassa olla, jälkeen sitouduin itsekseni tekemään sopivan. Arvatkaapa miten tämä suunnittelija käytti joulunpyhänsä? Toki on huomattavasti mukavampi puurtaa yötyöputki, kun äitisäätiö kutsuu välillä syömään valmiiseen pöytään.

Kiireen keskellä jäin itse kuitenkin tyytymättömäksi Isolde -pukuun, ja jokin siinä mallissa tökki ihan tajuttoman paljon. Nyt kun siihen oli saanut vähän aikaa ja etäisyyttä, kädenjälki näyttääkin kumman hyvältä jopa perfektionistin omaan viilaavaan silmään. Eikä yhtään harmittanut pukea sitä Love Me Do -tapahtumaan nuken ylle. Sitä paitsi sieltä tuli niin paljon ihastuneita kommentteja, että ehkä annan itselleni välillä taas armoa. Jesh, nättihän se on.


Tummanpuhuvia hääunelmiaNäistä häistä, puvun suunnittelusta ja yksityiskohdista tulin kirjoittaneeksi jo aikaa sitten, mutta nyt pääsen vihdoin näyttämään, miltä ihanan tyylikäs pariskunta näyttikään. Olin aivan ihastunut näitä katsoessa. Mustan ja petrolinsinisen rinnalla kirkkaat oranssit kukat näyttävät todella hyvältä! Kiitos Sirpa ja Mika!

Jäikö jotain vielä sanomatta? Ei, en unohtanut kuukauden vaihdetta. Olo on nyt vain niin kipeä, että annetaan jännityksen kehittyä, ja ratkaistaan Sokerileipuri Suomisen hääkakkulahjakortin onnellinen saaja ensi viikonloppuna! Iloista, värikylläistä ja kevättä enteilevää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?