Revelations

Revelations

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Kuka saikaan hääkakun ja muita kertomuksia

Kakkua, omnomnom! Revelationsin kolmivuotista taivalta juhlistettiin tänä vuonna Sokerileipuri Suomisen 500 euron hääkakkulahjakortin merkeissä. Suomen paras Leipomo - tv-sarjaa tuomaroiva kondiittorimestari Jenni Höijer pääseekin nyt suunnittelemaan yhden onnellisen kanssa suussasulavaa ihanuutta. Osaa arvontaan pääsi ottamaan morsiuspuvun hankkimalla helmikuun loppuun mennessä, ja varsin hieno joukko mukaan pääsikin. Jälleen täytyy todeta, että on meillä kyllä mahtavia asiakkaita!

Klassisella numeroita maljassa -metodilla ylös ponnahti allekirjoittaneen onnennumero 7, ja sen haltijaksi paljastui tamperelainen Anne-Maria. Voittajalle on ilmoitettu voitostaan, ja luurin toisesta päästä kuului "mahtavaa!". Onnea onnea onnea! (Saanko tulla maistamaan? ;) )

Sokerileipuri Suomisen facebook-sivulta huikea ruusuinen luomus

Kesän 2014 aikatauluista


Mikäli on käynyt seuraamassa putiikin nettisivujen päivityksiä, on saattanutkin jo huomata, että kesän mittatilaukset ovat nyt täysin loppuunmyyty. Täytyy siitä todeta nyt vähän suurempaankin ääneen, sillä tänään valitettavasti jouduin harmikseni käännyttämään yhden syyskuun juhlijan, ja neuvomaan toisen tekijän hääpuvulle. Tuntui kurjalta, kun mielelläni kaikkia auttaisin hääpukuideoissa, ja tämä kuulosti aivan ihanalta jutulta, mutta minkäs teet. Vuorokaudessa on vain rajallinen määrä tunteja, ja kaikkeen ei vain aika riitä.Lokakuusta loppuvuoteen on vielä tilaa (vink vink talvimorsiot!), mutta ensi vuoden morsiamet ja muut juhlijat voivat höristää nyt korviaan. Varauksia on tehty jo ensi kesälle, joten jos kaipaat itsellesi unelmiesi uniikkipukua sinulle suunniteltuna ja omien mittojesi mukaan valmistettuna, kannattaa olla viimeistään marraskuussa liikkeellä. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa - ja mikseivät pitäisi - lähes koko ensi kesä on buukattu tammikuun loppuun mennessä.


Uusia löytöjä putiikissa


Melkein unohtui mainita kevään kirjallisista uutuuksista. Saimme putiikille myyntiin Kirsti Koivulan häiden järjestämisoppaita ja toisen opuksen parhaista hääleikeistä. Nämä löytyvät toki netistä, mutta kerrankin uskallan rehennellä sillä, että kivijalkaliikkeestä saa verkkokauppaa edullisemmin! Kumpikin kirja maksaa Revelationsilla 18 euroa.


 Harvempi on ollut häitä järjestämässä useampia kertoja, joten opuksista on aivan konkreettista hyötyä, ja sisältävät paljon muutakin hyödyllistä ja tarpeellista informaatiota kuin häiden muistilistat, ja mitä kannattaa tehdä ennen häitä missäkin välissä. Tapani mukaan selailin nämä läpi ennen putiikille tuloa ja vaikka väitänkin itseäni aikamoiseksi hääkonkariksi, uusia vinkkejä ja huomionarvoisia pointteja nousi esiin.


Sikaa ei tarvitse ostaa säkissä, näitä saa mielin määrin selailla ja tutkailla putiikin puolella ennen ostopäätöksiä. Suosittelen tutustumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?