Revelations

Revelations

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Uusi Häät -lehti ja malliston uusia kujeita

Maanantain ilmestyi uusin Häät-lehti, mutta tämänkertainen julkaisu sai suunnittelijan nikottelemaan teensä kanssa. Herramunjee, voiko se olla? Apua, kyllä se on! Minun Aurora -mallistoni Carla -puku kansikuvassa!


Tiedäthän, mitä tunneihminen tekee tässä tilanteessa? Ensin haukotaan henkeä, sitten tulee itku ja hysteerinen naurunpuuska lähes peräperään, eikä itsekään oikein tiedä, miten päin olisi. Oli siis viisainta istua, vetää henkeä ja sitten katsoa uudemman kerran näkikö oikein. Ensimmäinen kansikuvani!

Se, että suomalainen suunnittelija saa työnsä lehden kanteen, ei ole mikään pikkujuttu. Se on asia, jota en uskonut edes olevan mahdollista saavuttaa. Tämä liippaa nyt yhteen Vuoden Hääpukusuunnittelija -tunnustuksen kanssa, mutta häämuoti tuppaa meillä olemaan hirmuisen marginaalissa. Siinä, missä ns. tavallisen arkimuodin suunnittelijan on helpompi, vaikkakin isommassa kilpailutilanteessa nousta esiin, meidän upeat tekijämme jäävät valtaosalta ihmisistä täysin sivuun, piiloon. Hääskene on niin sivussa muusta muotimaailmasta, että senkin takia tuntuu hyvältä, että nostetaan nyt tätä puolta ylös ja framille. Ei, en ole polleana paukuttelemassa henkseleitä, että nyt muidenkin häälehtien pitäisi nostaa juuri minua, vaan suomalaisia tekijöitä yleensäkin.


Kuvauskierteessä


Vaikka kansikuva tuli yllätyksenä, tiesin odottaa Carlan esiintymistä lehdessä, sillä puku oli lainattu jo hyvän aikaa sitten kuvauksiin. Kyllä voi sydän pamppailla onnellisena, kun katselin, miten upeasti pukua oli tunnelmoinnissa käytetty. Pari viikkoa tämän jälkeen eräs toinen malliston puku lainattiin toiseen lehteen ja tämän jälkeen mallistoa onkin viety eri kuvauksista toiseen. Ihana nähdä, miten eri kuvaajat mallistoa käyttävät ja miten erilaista kädenjälkeä tulee.

Olen suoraan sanottuna ollut hitusen yllättynyt Carlan suosiosta. En olisi ajatellut sen olevan oikeasti "se" puku mallistosta, joka ottaa ja kolahtaa, mutta näin on käynyt. Love Me Do -messuilla tämä kyseinen puku oli jatkuvasti menossa sovitukseen ja sai ihastunutta hipelöintiä osakseen, Muutenkin koko mallisto sai niin ihanan vastaanoton, niin mahtavaa palautetta, että nyt on oikeasti todella suuri kipinä lähteä suunnittelemaan uusia malleja ensi vuodelle!

Cersei - kuvaaja, muah Nina/Ninka, korut Ninka, malli Matilda/Modelpoint


Aurora -malliston juhlapukuja Relovessa


Lokakuun ajan Relovessa on Pop up -puolella Aurora -mallistoa esillä. Voit käydä sovittelemassa pukuja omaan tahtiin ja saat samantien ihanuuden mukaasi. Paikalla on paljon ihastuttaneen Carlan tummempisävyinen, kukkakuosinen sisar useammassa eri koossa, Charlottaa mustana, sinisenä ja petroolin värisenä, Claire löytyy myös petroolin sävyissä ja Cocoa saanemme paikalle mustana ja taskullisena ensi viikon loppupuolella.


Tulen itse olemaan paikalla myös edustamassa, kertomaan pukujen materiaaleista, huollosta ja yhdistettävyydestä muihin asusteisiin useampana päivänä. Samalla halutessasi voin katsoa sinulle varmasti oikean, vartalolle parhaimmin asettuvan koon. Sovittaminen kannattaa, sillä puvut, kuten muutkaan vaatteet, eivät näytä rekillä juuri miltään, vaan ne heräävät henkiin päästessään oikean ihmisen ylle.

Suunnittelijan tapaa Relovesta siis keskiviikkona 19.10. klo 14-18, 26.10. klo 14-18 ja lauantaina 29.10 12-16 välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?