Revelations

Revelations

sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Vuoden kaunein hääpuku 2017

On tullut taas aika äänestää vuoden 2017 kauneinta hääpukua Häät-lehden äänestyksessä! Tuntuu, että äänestyksiä on harva se viikko, mutta tämän nostan ihan jo senkin takia, että yksi oma pukuni on tällä kertaa mukana. Tuntuu aika hienolta, jälleen kerran! Tämä vuosi on ollut aikamoinen, muuttanut paljon niin korvien sisäistä maailmaa kuin sitä konkreettistä elämää, jota tässä mennään eteenpäin. Nämä äänestykset, kisat ja sellaiset saattavat sinusta tuntua hartioita kohahduttavilta, mutta minulle ne ovat olleet isoja juttuja, askelia eteenpäin, tunnustusta vuosia tehdystä työstä. Kyllä, se  auttaa jaksamaan, nostaa mielialaa ja uskoa tulevaisuuteen!

Käy katsomassa linkistä kaikki kaksitoista pukua, ja anna äänesi sinua eniten mielyttävimmälle! Suosikkia voi äänestää 18.12. mennessä. Oma, suuren tunteen palossa syntynyt Laura-silkkipukuni on numerolla 7. (Olen muuten aina mieltänyt tuon numeron onnennumerokseni. En ala puhumaan enteistä, mutta pienistäkin jutuista - kuten tästä -tuli hyvä mieli!)

Kaunein hääpuku 2017 kisassa numero 7


Häämuoti 2017 digijulkaisu


Löimme taas kultaseppä Sanni Lehtisen kanssa hynttyyt yhteen. Yhteisjuttujamme voi nähdä uusimmassa Häät-lehdessä, mutta myös Häämuoti 2017 -digijulkaisussa. Sen voi päästä lukemaan kokonaisuudessaan täältä. Olen aina tykännyt kovasti Sannin herkistä filigraanikoruista, mutta mitä pidemmälle olen oppinut niistä, työtavoista ja ideologiasta korujen takaa, sitä enemmän niistä innostun.

Aurora -mallistossa pyrin saamaan puhtaita, kauniita linjoja ja Sannin koukeroiset pienet filigraanisydämet ja -lehdet tuntuvat tuovat kokonaisuuteen juuri sitä jotain, sitä henkeä, jota olen koko ajan yrittänytkin tavoittaa. Käy kurkkaamassa myös kahden sivun/gallerian puvut ja korut. Näyttää aikamoisen ihanalta! Toistan taas itseäni, mutta onnellisuus ja tyytyväisyys on vain nyt tämän hetken hengessä.

2 kommenttia:

  1. Äänestetty! Sulle on tapahtunut viime aikoina niin paljon ihania juttuja että tässä hengästyttää ihan näin sivustaseuraajaakin. :) Olen iloinen sun puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Voi älä muuta sano, tuntuu, että on koko ajan ihan pää pyörällä ja yrittää jotenkin vain pysyä mukana. :D Aiemmin tuntui, että saa jotenkin suunniteltua ja ennakoitua tulevaa, nyt tuntuu, että kristallipallossa näkyy vain lumisadetta. Apua! (Samaan aikaan pelottaa ja olen hurjan innoissani!)

      Poista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?