Revelations

Revelations

maanantai 27. helmikuuta 2017

Elämän pyörteissä, kevät monen muutoksen edessä

Muutos, se on varma kevään merkki. Erityisesti yritysmaailmassa se on alati pyörivä koneisto. Muutu, kehity, mene eteenpäin. Paikalleen ei saa jäädä tai polttaa nopeasti sormensa. Silti välillä uudet asiat jännittävät, pelottavat, vaikka olisivat positiivisia luonteeltaan. Ihminen tahtoisi kovasti juurruttaa itseään ja tarttua johonkin pysyvään.


Vuoden vaihteessa, kun kertasin kulunutta kautta, vihjasin monen asian suuriin muutoksiin ja ne alkavat olla nyt voimakkaammin läsnä. On ollut ihanaa muuttaa uusiin tiloihin ja on tuntunut niin ylelliseltä, kun ei enää tarvitse raahata pukupusseja kadulle ja nurkan toiselle puolelle ompelimon ja sovitushuoneen ollessa yhdessä ja samassa paikassa. Korkeat ja valoisat huoneet ovat saaneet hengittämään syvempään, vahvemmin ja on ollut pelkästään ilo käydä töissä. Nyt ollaan oikeassa paikassa, puvut esillä kuten niiden toivoisikin olla ja ihmiset ovat löytäneet ne kiitettävän hyvin!


Identiteettiä vahvistamassa


Kuten uhkasinkin, Revelations on jäämässä pois nimenä. Minusta todellakin tuntuu, etten pysty täysin vakaasti ja itsenäni seisomaan sen nimen, sloganin takana enää. Se oli aiemmin erinomainen juttu, mutta kuten muukin elämä, minäkin olen muuttunut ja kehittynyt suunnittelijana. Divine hääsuunnittelutoimiston Pertti huomautti, että tyylini on muuttunut aikalailla ja on siinä täysin oikeassa. Juuri sen takia minun on luovuttava Revelationsista, jotta voin selkä suorana ja rehellisenä itselleni siirtyä eteenpäin. Jatkossa tulen tekemään enemmän ihan klassisesti omalla nimelläni. Sen rehellisemmin minua mallit eivät voi olla.


Pukutilaukset vuodelle 2017


Yksi suurimmista muutoksista elämääni kuitenkin on se, että minusta on tulossa äiti. Luit oikein. Muutama asiakas kyseli varovasti ovatko lukeneet rivien väliä oikein ja kyllähän se näin on. Asia, jonka vuosikausia ajattelin, ettei se koske minua, enkä lähde siihen peliin mukaan. Tässä kohtaa voisi olla syytä huokaista syvään. Ei koskaan pitäisi sanoa ei koskaan. Tässä sitä sitten ollaan, hämmentyneenä, miten tähän oikein päädyttiin. Aikamoiseen seikkailuun pistinkin pääni! Jännittää, hermostuttaa ja nyt vähitellen alan olla jopa utelias siitä, millainen tyyppi meille muuttaakaan.

Boutique Bigarren Pirjo Savolaisen kanssa avajaisissa. Idolini mun!

Näillä näkymin olen siis jäämässä pois töistä toukokuussa, mutta pyrin tekemään mahdollisimman pitkään hommia. Toki kaikki ei riipu minusta, sillä tämä haudottava pieni ihmisentaimi on kyllä tehnyt kaikkensa hankaloittaakseen työnarkkarin elämää ja pakottamalla lyhentämään ja keventämään työpäiviä. Mene ja tiedä, tämä saattaa olla hyväkin asia?

Mittatilauspukuja en sattuneesta syystä ota näillä näkymin loppuvuodelle lainkaan, mutta olen taas 2018 puolella käytettävissä. Puvuista saa kyllä kysellä kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta en tällä hetkellä vielä uskalla sitoutua mittatilauspuolella ennen vuoden vaihtumista  - katsotaan ensin, millainen kaveri meille on muuttamassa ja kuinka tullaan keskenämme toimeen ihan ensiksi.

kuva Hans Lehtinen/ hlpphotography

Aurora Collection - mallistopukuja voi sen sijaan tilata ympäri vuoden. Kesän juhliin suosittelen tekemään tilaukset parin kuukauden sisään, sillä kesäkuukausina ompelimo on sen verran ruuhkainen morsiuspukujen muutostöiden kanssa, että toimitusajat voivat venyä usean kuukauden mittaiseksi. Nyt ehtii vielä mainiosti saamaan vielä toukokuun juhliinkin puvun!

kuva Hans Lehtinen/ hlpphotography

Ompelimon muuttuvat kasvot


Ompelimopuolella tulee myös muutosta ilmaan. Erityisesti blingeihin erikoistunut Aki lähtee uusien haasteiden pariin maaliskuun alusta ja käytän tässä kohtaa tilaa kiittääkseni häntä parin vuoden huikeasta uurastuksesta. Ompelimon työmyyrä on tehnyt tinkimättömästi töitä, käyttänyt valtavan määrän työtunteja ompelukoneensa takana, välillä pitkiä iltoja ja viikonloppujakin. Ripeä tekijä on pistänyt pukua toisensa jälkeen kuntoon valtavalla vauhdilla laadun pysyessä kohdillaan. Tässä on enemmän kuin iso hatunnosto paikallaan!


Samalla ompelimokoira Lili lähtee Akin kanssa seikkailemaan toisaalle - kumpaakin tulee varmasti ikävä ja tulemme muistelemaan näitä kuluneita paria vuotta lämmöllä ja kaiholla. Toivon sydämestäni Akille menestystä, iloisia aikoja uusilla poluilla! Kiitos näistä yhteisistä työvuosista ja hetkistä!

3 kommenttia:

  1. Voi että, valtavasti onnea! <3. Katselinkin yhdessä kuvassa, että vatsa näyttää somasti pyöristyneen ja oikeassa näköjään olin ;). Näin puolivuotiaan tytön äitinä voin sanoa, että äitiys on ollut ihan huikeaa! Ehdottomasti parasta ja siisteintä ikinä <3. Ei sitä oikein sanoin osaa kuvailla miten mielenkiintoista on ollut tutustua ihan uuteen ihmiseen, johon on ollut niin vahva side jo ennen kuin edes tavattiin. Kun pikkutyyppi on vielä täydellinen sekoitus niin ulkonäkönsä kuin luonteensakin puolesta itseäni ja puolisoani, ja silti kuitenkin ihan oma itsensä, on se jotain hämmentävän hienoa! Tsemppiä raskauden loppumetreille, synnytykseen, ja ihanaa vauvantuoksuista arkea!

    VastaaPoista
  2. Onnea! :) <3 Ihania uutisia! Mielenkiintoiset ajat edessä, mutta varmasti palkitsevia ja ihania, pärjäätte varmasti hienosti! :) Luontainen äitiemosi varmasti herää sieltä kunhan pienokainen on maailmassa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Suvi ja Noora! Ollaan sitä jo sen verran pitkällä, ettei tätä oikein voi enää peittääkään. Eipä siis ihme, että kuvissa on näkynyt epäilyttävä kumpare mahan kohdalla. :D Luvassa on varmasti aikamoinen elämän seikkailu ja nyt täytyy vain opetella delegoimaan entistä paremmin ja opetella itse himmaamaan, kun kaikkea ei vain voi ja pysty enää tehdä. Jännäksi menee! :)

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?