Revelations

Revelations

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Silkkiä, silkkiä, silkkiä!

Tästä puvusta mainitsinkin jo aikaisemmin ja nyt se on valmis. Asiakas toi meille ihanaa silkkisifonkia ja silkkisatiinia, joiden pohjalta lähdin suunnittelemaan korsettia ja hametta. Silkkisatiini oli kauniin taivaansinistä ja sifonki sinivihreänhohtoista, kauniit väriyhdistelmät. Kauhean vaikeat myös valokuvata, teema joka tuntuu toistuvan tämänhetkisissä postauksissani :D Ja ei, en oikeasti tee kaikista puvuista turkooseja, jos sitä mietitte. Tämä nyt on tällainen sattumus.

Joitain luonnoksia ja kankaat

Tämän pukukokonaisuuden tilaaja on meille jo entuudestaan tuttu asiakas ja suunnitteluprosessi oli mutkatonta. Katselimme yhdessä piirtämiäni malleja ja asiakas valitsi mieleisensä. Korsetti oli helppo valinta, ja sen rinnalle valittiin alaosa toisesta luonnoksesta. Omat luonnokseni eivät koskaan ole mitenkään kiveenkirjoitettuja ja kannustan valitsemaan mieleisiä elementtejä kaikista malleista, vaikka se vaatisikin hieman jatkotyöstämistä piirustuspöydän ääressä. Näin saadaan niitä juuri oikeanlaisia pukuja, joissa asiakkaat viihtyvät. Mittatilauspukuja asiakkaille tehdessä on osattava vastaantulemisen ja asiakkaan kuuntelemisen jalo taito. Hyvää vastapainoa on sitten ne hetket kun tekee vaikkapa uniikkipukuja esimerkiksi kuvaustarkoituksiin, niissä voi pyöriä ainoastaan oman pään ja järkähtämättömän suunnitteluvision ympärillä.

Silkkisatiinin ja -sifongin lisäksi otimme mukaan syvänturkoosin konekudotun dupionsilkin. Se osoittautuikin oikein hyväksi valinnaksi, tuoden väripalettiin asteen kaivattua syvyyttä. Korsetissa on edessä silkkisifonkinen vedostus ja hameen epäsymmetrinen helma hulmuaa sifonkisena. Laitoimme eteen vielä pienen ja elegantin halkion, mikä paljastaa kauniisti polven. Mitäpä niitä upeita sääriä piilottelemaan! Kankaitakin jäi sen verran, että niistä voi tehdä vaikka pienen iltalaukun samaa sarjaa.


Peilin edessä on kätevä kuvailla

Yläreunan muoto takana miellyttää minua

Vähän huono kuva, mutta näette idean...

Eivät nuo kuvat taida tehdä ihan oikeutta, mutta hyvä yritys! On vaan niin kiva yrittää vähän näyttää, että mitä kaikka me siellä ateljeen puolella päivät pitkät puuhastelemme. Valmista korsettia ehdinkin jo sovittaa ennen varsinaisen hameen valmistumista ja se istui todella kauniisti, nukkemme ei ihan aja asiaansa. Asiakkaallamme on jo entuudestaan meillä teetettyjä korsetteja ja hänelle saa erittäin kauniin vyötärömuodon. En malta odottaa että näen koko valmiin puvun oikean ihmisen päällä. Työni on parasta ikinä <3

Tämä viikko on muutenkin ollut aikamoista hulinaa. Paljon lähestyviä hääpäiviä ja pukujen hakuja sekä monta uutta onnellista morsianta joille löytyi putiikista juuri se unelmien hääpuku. Kiitos teille kaikille, on ilo ja kunnia olla mukana tekemässä teille täydellistä hääpäivää. Saimme myös uusia hiuskoristeita ja mm. aivan syötävän suloisen pienen morsiuskruunun! Tulkaa ihastelemaan.

Viime postauksessa ilmoitimme arpovamme 100 euron lahjakortin kaikkien kommentoijien kesken. Siispä sanoista tekoihin! Ihan omin pikku kätösin askartelin arvontakipollisen aulisgerlandermaista sattumanvaraisuutta, ja näinhän siinä kävi:

Tattadaa!

Arpaonni oli kommentin numero 17 puolella, siis onnea Hilla! Otatko meihin yhteyttä niin saat lahjakorttisi mitä pikimmiten. Kiitos vielä kaikille osallistujille. Olemme aika tykästyneitä arvontoihin, joten jos tällä kertaa ei onni suosinut, niin ei hätää. Ensi kerralla uudestaan!

1 kommentti:

  1. Hi! I liked your blog, it looks interesting! I offer you my sincere friendship!=)
    Please, follow me on Bloglovin, if you will like my blog: Kisses From Europe
    I will follow you via Bloglovin;) Let's support each other! ^^
    Love&kiss!

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?